Şimdi Ara

Samsung NP350V5C-S0DTR Ses Sorunu Windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın ses sorunu bulunuyor.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor.(Kulaklık ve Harici Hoparlör Dahil).

İnternette 2 gün araştırdım birşey bulamadım driver güncelledim olmadı.

Sorun windows 8 güncellemesinden sonra başladı ne yapmam gerek ?

• Sürücü kaynaklı olduğu kesin ses kartı üreticin hangisi realtek mi?Hangisiyse onun sitesinden kurmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Reed

Bilgisayarımın ses sorunu bulunuyor.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor.(Kulaklık ve Harici Hoparlör Dahil).

ses driverını sw update ile güncellemeyi deneyin , olmaz ise ses driverını denetim masası program ekle kaldır bölümünden kaldırın sw update ile tekrar yükleyin varsa windows günceleyin bunlarda çözüm olmaz ise recovery yada formatlama yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanas87

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Reed

Bilgisayarımın ses sorunu bulunuyor.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor.(Kulaklık ve Harici Hoparlör Dahil).

ses driverını sw update ile güncellemeyi deneyin , olmaz ise ses driverını denetim masası program ekle kaldır bölümünden kaldırın sw update ile tekrar yükleyin varsa windows günceleyin bunlarda çözüm olmaz ise recovery yada formatlama yapın.

Alıntıları Göster
    Dediklerinizi Yaptı Olmadı Format Attım Düzeldi Teşekkürler.Dediklerinizi Yaptı Olmadı Format Attım Düzeldi Teşekkürler.

• Crystal Reed C kullanıcısına yanıt
    Demekki sürücü kaynaklıydı bozuk sürücünün üzerine kurarsanız olmazdı üzerinde olanı kaldırıp kurmanız gerekirdi bu ayrıca farklı bir sürücüyle çakışma durumunda da olabilecek sıkıntılardan ileride gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.