Bildirim
Samsung NP350V5C-S0DTR Ses Sorunu Windows 8
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sürücü kaynaklı olduğu kesin ses kartı üreticin hangisi realtek mi?Hangisiyse onun sitesinden kurmayı denedin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Reed
Bilgisayarımın ses sorunu bulunuyor.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor.(Kulaklık ve Harici Hoparlör Dahil).
İnternette 2 gün araştırdım birşey bulamadım driver güncelledim olmadı.
Sorun windows 8 güncellemesinden sonra başladı ne yapmam gerek ?
ses driverını sw update ile güncellemeyi deneyin , olmaz ise ses driverını denetim masası program ekle kaldır bölümünden kaldırın sw update ile tekrar yükleyin varsa windows günceleyin bunlarda çözüm olmaz ise recovery yada formatlama yapın. -
Dediklerinizi Yaptı Olmadı Format Attım Düzeldi Teşekkürler.Dediklerinizi Yaptı Olmadı Format Attım Düzeldi Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: kanas87quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Reed
Bilgisayarımın ses sorunu bulunuyor.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor.(Kulaklık ve Harici Hoparlör Dahil).
İnternette 2 gün araştırdım birşey bulamadım driver güncelledim olmadı.
Sorun windows 8 güncellemesinden sonra başladı ne yapmam gerek ?
ses driverını sw update ile güncellemeyi deneyin , olmaz ise ses driverını denetim masası program ekle kaldır bölümünden kaldırın sw update ile tekrar yükleyin varsa windows günceleyin bunlarda çözüm olmaz ise recovery yada formatlama yapın.
Alıntıları Göster
-
Demekki sürücü kaynaklıydı bozuk sürücünün üzerine kurarsanız olmazdı üzerinde olanı kaldırıp kurmanız gerekirdi bu ayrıca farklı bir sürücüyle çakışma durumunda da olabilecek sıkıntılardan ileride gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X