Şimdi Ara

SAMSUNG NP355V5C ALINIRMI (a10-4600m) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modeli almayı düşünüyorum ama birkaç şüphem var şu a10-4600m modeli i5 3230m modeli gibi bir performans verirmi ? ve Şu dual grafik olayını kullanan varmı yani bahsedildiği kadar performans sağlıyormu ?

LİNKK

veya 1600tlye kadar önerebileceğiniz model varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 27 Ağustos 2013; 21:38:47 >

• Kardeş Buradan aldım menunum gayet hoş bi bilgisayar 1600 liraya alman gerek yok yani 1300 e almıştım samsung türkiye garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.yalta -- 26 Ağustos 2013; 21:57:28 >
  • Fiyat 1532tl emsal pclere göre ucuz vatandan almamın tek nedeni garantiden dolayı çünki diyelim ürün bozuldu siz vatana götürüyorsunuz cihazı onlar sizin yerinize servise yolluyorlar yani müşteri servisle uğraşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 26 Ağustos 2013; 23:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung turkiye garantisi derken kargoya veriyorsuz yetkili servislere gonderiliyo karistiginiz bi nokta yok yani yine de siz bilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatı bana makul geldi ürün elinize ulaştımı sizin ?

• Evet elimde ve performans konusunda süper. oyunları denemedm henüz deneyince bilgi veririm. sanal marketimden 1300 e aldım istanbul hızlı gönderide hem
  • Bende 1400tlye bimekste buldum alıcam hafta sonu..

LİNKK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde dirt 3 yükleyip full ayarda deneyebilirmisiniz kaç fps verdiğini söylermisiniz ?
  • Cihazın üzerindeki işlemci, i3m randımanına sahip, hatta benchmark testlerinde daha geride kalıyor. 1400 tl civarında ; i5m barındıran np350, z500 veya k56 gibi cihazlara bakmanızı öneririm. Bu arada cf yapıldığında (çift kart) teorik olarak yüksek performans sergilemesi gerekir ama pratikte öyle olmuyor, maalesef. Tek 7670m den çok az daha yüksek fps alıyor, yani söylendiği gibi abartılacak bir yanı yok.
  • A10-4600m in bir i7-3720qm ile arasındaki fark sadece %11 videoyu sonuna kadar izleyin.

http://m.youtube.com/watch?v=YJecUDvJrfc

• Benchmarkın sonuçlarına göre vasat görünebilir ama bu fiyata alınabilecek en donanımlı bilgisayar. İlla intel olcak diye bi şart var sanki türkiyede ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.