Şimdi Ara

Samsung NP355V5C-S06TR AMD A8 Önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar hepsiburada güzel bir indirim yapmış 1090 tl fiyat ile bu bilgisayar sizce alınır mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd301359

sizce oyun performansı nasıl olur ? yeterlimidir ?
    oyun ve film ağırlıklı olacak .

• Fiyat olarak fena değil.
    Alternatif olarak Dell 5520 düşünülülebilir:

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s37f45-notebook-urun8553.html
  • önerdiğiniz bilgisayar i3 işlemci + ekran kartı da düşük duruyor
    samsung oyun açısından yeterli olmaz mı ?
  • Yeterlidir,güncel oyunları yüksek ayarlarda oynarsınız.Alternatif olarak önermiştim.
  • i3 e karsı hertürlü öneririm kendi makinamı elimin altından 50 tane bilgisayar geçiyo senede
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Yeterlidir,güncel oyunları yüksek ayarlarda oynarsınız.Alternatif olarak önermiştim.

teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

i3 e karsı hertürlü öneririm kendi makinamı elimin altından 50 tane bilgisayar geçiyo senede

teşekkürler şarj süresi pil ömrü hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internette surf 3 saate yakın ama tabi samsung batarya koruma açık bataryayı %80e kadar şarj ediyo %100 kapasitesi değil yani pilin bu şekilde 3 yıl sonunda diğer bataryalar ölürken %70 kapasitesini koruyacağını idda ediyo samsung...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

internette surf 3 saate yakın ama tabi samsung batarya koruma açık bataryayı %80e kadar şarj ediyo %100 kapasitesi değil yani pilin bu şekilde 3 yıl sonunda diğer bataryalar ölürken %70 kapasitesini koruyacağını idda ediyo samsung...

başka ekleyeceğiniz özellik mevcut mu ?
    bende çok soru sordum sanırsam :) :)
  • valla bildiğin gibi dual grapichs var ama misal baterfielda onu devre dışı bırakıyorum çünkü asimetrik crossfireda ani fps düşüşleri takılmalar oluyo bf 3de tek kart daha verimli bf3de oyununa göre değişiyo anlıyacağın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.