Öncelikle herkese iyi forumlar,bana şuandan itibaren yardım edecek arkadaşlara da teşekkür ederim.Konuya gelecek olursam başlıkta yazdığım gibi: SAMSUNG NP470R5E-X01TR NOTEBOOK bilgisayarım var.Ve bi kaç konu hakkında sizlerin görüşlerine danışmak istedim.
İlk olarak bilgisayarı Ağustos ayında aldım ve garantisi 2 yıl daha hiç garantiye gitmedi.Bilgisayarı aldığımda LoL gibi oyunlar oynuyordum ve hiç bir sorun yoktu.Gel gelelim üniversiteye geldim İzmir'e.Yurtta kaldığım için online oyunlardan olabildiğince uzak kaldığım için GTA,Far Cry,Crysis,Skyrim gibi oyunlar edinip oynamak istedim.Bu oyunları yüklediğimde ise sistemimin iyi olmasına rağmen kasmalar oldu ve hala oluyor.Örneğin Skyrim'e girerken bilen vardır önce bi grafik taraması yapıyor ve oyunu ona göre açıyor.Oyunu "low"da başlatıyor ve oynanmayacak derecede kasmalar oluyor.Buna GTA,Batman Arkham Origins'de dahil ne yüklersem kasıyor ve oynanacak gibi değil. Sorunun driverlardan kaynaklanacağını düşündüm(Bilgisayardan fazla anladığım söylenemez.)Gerek İntel gerek AMD driverlarını güncelledim.Sorun hala çözülmüş değil.
Buna ilaven eklemek istediğim kulaklık jak girişi tam anlamıyla çalışmıyor sanki temassızlık varmış gibi.Garantiye vermeyi düşünüyorum önce size bi danışayım dedim belki gözümden kaçan bi şey vardır garantiye götürmeden sizler yardımıyla çözerim düşüncesideyim şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum :)