Şimdi Ara

SAMSUNG NP530U3C-A0CTR kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende 4 gb ram taktım 12 fazla gelır dıye dusundum . sızınkının yanında benımkı sıfır gıbı valla nerdeyse ama gunluk ıslerde kullanım oldugu ıcın oyle olmus . yınede dayanıklı gıbı gozukuo
  • arkadaşlar kimsede ısınma sorunu yokmu?bende arka sol tarafta aşırı ısınma oluyor bu yüzden sol menteşe yeri eridi kapağı açarkende kasanın menteşe yeri kırıldı komple yeni kasa almak zorunda kaldım.dün windows 10 yükselttim bakalım değişiklik olacakmı.
    bu arada fan çalışıyor.
  • hocam masallah nasıl ısınma o yaw . hergun cok asırımı kullanıyorsunz ? ben hanı fılm fılan ızlıom bazen programlar acık oluo o kadar ısınma olmuyor erıyecek kadar ısınıoda o kadar degıl . ramı 8 yaptım bu arada bıraz rahatladı makına sankı . yenı kasayı nerden aldınız hocam servısındenmı . bende wın 10 yukseltmeyı dusunuodum ama daha denemedım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

4gb dahili ram var 8gb da ben taktım 4+8=12gb

şuanda 9.2gb kullanılıyor ve ben neyin bu kadar kullandığını bilmiyorum çok sinir bozucu bir durum

Hocam bende ram ve ssd almak istiyorum.

Şimdi samsung destek ekibine bağlandım ram olayını sormak için, adamlar max 8gb ram destekliyor. Ya tek slota 8 gb takacaksın, yada 2 slota 4er gb takacaksın diyor. Ama siz 8 gb daha takabilmişsiniz? Ben anlayamadım, bu adamlar kendi aletini bilmiyorlar mı? Çok ilginç. Birde ddr3 ram alırken birşeye dikkat etmek gerekir mi? Ben amazondan alacağım, 1.35 volt olanı var, low profile olanı var. Baya ddr3 laptop ram mevcut çeşit çeşit. Acaba uyumlulluk listesi var mı?

Bir de ssd almak istiyorum. Peki bu ultrabookda içinde extra slot var mı? Yoksa mevcutu çıkarıp yeni aldığımız ssd yi mi takıyoruz? Teşekkürler.

• hocam ıyı gunler bana sormamıssınız ama ben kendımce cvp vereyım ben 4 gb ram daha aldım 8gb oldu , kendımı rıske atmadım . ssd oalyı da ıcındekı hddyı cıkarıp ssdyı takmanız gerekıor ek ssd yuvası yok .
  • desteklemez diyen müşteri temsilcisi sistemdeki notlara bakarak bilgi veriyor.
    teorikte chipset zaten destekliyor, pratik ise aşağıdaki resim

SAMSUNG NP530U3C-A0CTR kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyar -- 1 Aralık 2015; 10:23:38 >
  • hocam siz bayagı kullanıyorsunuz cihazı . bır sıkayetınız var mı ? bu takvıyeler sonrasında daha mı memnunmusunuz ?
  • ilk satın aldığım hali ile şuanki hali arasında performans olarak bayağı bir fark var hele bide windows10 güncelledikten sonra gerçek performansını almaya başladım.
    2 senelik kullanımda 1 kere sağ speaker ve pil arızalandı, garantiden speaker ve pil değişti.
    bu sabah fandan rahatsız edici bir ses gelmeye başladı söktüm fanı temizleyip contack sprey ve sıvı gress sprey ile yağladım ses kesildi düzeldi.
    sadece usb ler ayda bir sıkıntı yapıyor
  • Konu up olacak ama ne konu ne de bu makına cok eskı degıl . SSD takmayı dusunuorum ssd 850evo serıo var 250 gb lık desktopta kullanıorum formatlayıp ultrabooka takacagım . Bazı yerlerde okudum dahılı hafızası var kendınden orayı gormuormus ben zaten dırek ssdye kurmayı dusunurum . Dıkkat edecegım hususlar var mı acaba ?
  • Evet ssd taktım makınada zaten flash belllek vardı onboardda sımdı dahaıyı oldu mıss gıbı valla 2013 de almıstım sanırım hala tas gıbı guzel yapmıs .

Baska kullanan arkadaslarda vardı durumlar nasıl ?
  • Yokmu hala kullanan arkadaşlar ?
  • Bende 12gb ram 480gb ssd ile hala yoğun olarak kullanıyorum. video render, grafik, internet, işte evde her işimi fazlasıyla görüyor. Oyun oynamıyorum sadece o da lazım değil zaten.

Takviyeler:

SANDISK EXTREME PRO® 480GB SSD
    Okuma Hızı: 550 MB/s1
    Yazma Hızı: 515 MB/s1
    Arabirim: SATA Revision 3.0 (6 Gb/s)

Corsair Value Select 8GB 1600MHz DDR3
  • Merhaba arkadaşlar , ya klavyeden bır tusum cıktı . yerıne takamıyorum tusun altındakı tutack yerı kırılmıs . acaba bulabılecegım bır yer varmı , basına gelen olduysa bılgılendırebılırse memnun olurum .
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Tek tuşu bulabilir misiniz bilmiyorum ama son çare komple klavye değişimi.

urun.n11.com
    Klavye - Klavye Takımı Yedek Parça - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/samsung-np530u3c-klavye-tus-takimi-siyah-turkce-P232780860

aliexpress.com
    US $13.79 |NEW for Samsung NP530U3C V133660BS1 NP530U3B NP532U3C NP535U3C US black Keyboard without Frame|np535u3c keyboard|keyboard sus keyboard - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/New-Laptop-Keyboard-for-Samsung-NP530U3B-NP530U3C-NP535U3C-US-Layout-Black-Keyboard/1194697405.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

Bende 12gb ram 480gb ssd ile hala yoğun olarak kullanıyorum. video render, grafik, internet, işte evde her işimi fazlasıyla görüyor. Oyun oynamıyorum sadece o da lazım değil zaten.

Takviyeler:

SANDISK EXTREME PRO® 480GB SSD
    Okuma Hızı: 550 MB/s1
    Yazma Hızı: 515 MB/s1
    Arabirim: SATA Revision 3.0 (6 Gb/s)

Corsair Value Select 8GB 1600MHz DDR3
    Windows 10'da ses çıkmıyor ne hikmetse, sizde durum nasıl? Her şeyini kullanabiliyor musunuz?
  • Merhaba , bende hala kullaniyorum . Simdi bu ozelliklerde cihazlar dunya para . Bende ssd taktim ve rami yukselttim . Arkadasin dedigi gibi oyun oynamiyorum . Valla masallahi var windows 10 kullaniyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows10 ilk yayınlandığından beri upgrade versiyonu ile kullanıyorum ses sorunu yaşamadım hiç
    Eğer sorun devam ediyorsa mevcut yüklü sürücülerimi gönderebilirim

Sevenhillli tuş altı kırılmış üzüldüm linkteki klavye us klavye, tr destekli bulabilirsin umarım

Benimde ekran ile anakart bağlantısı arasındaki kabloda bir sıkıntı var ekranı biraz hareket ettirdiğimde renklerde bozulma oluyor, üşeniyorum açıp kontrol etmeye. Yani yavaş yavaş miadını dolduruyor cihaz ama hala canavar gibi uçuyor
  • hocam kadıkoyden hallettim . öyle bir klavye çöplüğü buldum ki bulamamam imkansızdı . Ultrabookum ile aram çok iyi maşallah .
  • Anlamadım ses neden yok. Ben de ram yükselttim. SSD taktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar varmı ? naısl gidiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.