Şimdi Ara

Samsung NP550P5C-S04TR Ram Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı bugün aldım biraz araştırdım ama bulamadım çözümünü bilgisayar açıldıgında ben hiç bir program açmadan kendiliğinden 2 gb ram kullanıyor chrome açıldıgı zaman (2-3 sekme) birden 3 gb ram kullanıyor neden böyle çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

• Bilgisayar açıkken 1gb veya 2gb ram kullanması normal. İnternette birden fazla sekme açtığında 3gb ram kullanması biraz fazla gibi. Yalnız oyun dışında harici ekran kartını (gt650m i) değil de onboard ı(intel hd 4000 i) kullanır. Onboard(dahili) devrede olduğu için bu yüzden fazla ram kullanıyor olabilir. Ve 2-3gb kullanması normaldir. Bf3, crysis 2 gibi oyunlar da 4gb tan fazla ram kullanıyorsa bir anormallik olabilir. Çünkü güncel oyunlar en fazla 4gb ram kullanıyor. Bir de oyunlarda test edip deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 23 Aralık 2012; 1:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookkaann1

Arkadaşlar bilgisayarı bugün aldım biraz araştırdım ama bulamadım çözümünü bilgisayar açıldıgında ben hiç bir program açmadan kendiliğinden 2 gb ram kullanıyor chrome açıldıgı zaman (2-3 sekme) birden 3 gb ram kullanıyor neden böyle çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Bu bilgisayarda kurulu programlara dikkat et intellymemory programı var rami kullanarak performansı artırmayı amaçlar onu kaldırman neticesinde sıkıntın kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: ookkaann1

Arkadaşlar bilgisayarı bugün aldım biraz araştırdım ama bulamadım çözümünü bilgisayar açıldıgında ben hiç bir program açmadan kendiliğinden 2 gb ram kullanıyor chrome açıldıgı zaman (2-3 sekme) birden 3 gb ram kullanıyor neden böyle çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Bu bilgisayarda kurulu programlara dikkat et intellymemory programı var rami kullanarak performansı artırmayı amaçlar onu kaldırman neticesinde sıkıntın kalmaz.

yok bulamıyorum programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.