Şimdi Ara

Samsung NP550P5C-S04TR Sıcaklığa Dair

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3630QM olsun Nvidia GT650M olsun her yönüyle bana fazlasıyla yetecek bir laptop.

Sağda solda rastlamıştım ısınma sorunu olduğuna ama aksini söyleyenler de epey fazlaydı.

Aldım yine bir notebook soğutucu Logitech N200.

Normal internet kullanımında tamam, sorun yok. Olmasın da zaten.

Ama oyuna geçmemle birlikte sıkıntı başlıyor. Açık soğutucuya rağmen sıcaklık 80'lere varıyor.

3 sorum olacak:

1- i7 3630QM, Nvidia Geforce GT650M, 8GB DDR3 Bellek için kritik sıcaklık ne civardadır?

2- Sistemin ısınmasını nasıl yavaşlatabilirim/engelleyebilirim?

3- Logitech N200 kalitesiz bir soğutucu mu? Araştırdım olumlu şeyler gördüm de aldıydım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trilogical -- 2 Ağustos 2013; 4:04:11 >

• Trilogical T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben S04TR modelinin sıcak havayı alttan verdiğini duymuştum. Notebook soğutucular aşağıya hava üfler ve notebookda yanlardan sıcak havayı verir normalde. Sen soğutucusuz olarak bunun bir hava olayını takip et. Nerde sıcak hava veriyor nerden hava alıyor. Soğutucuyu notebookun hava aldığı yere koycaksın. Havayı yandan alıyosa notebookun altını pek kapatmamaya dikkat et (çünkü havayı alttan veriyodur hava sıkışmasın). Olmadı yanına pervane koyarsın
  • Trilogical T kullanıcısına yanıt
    80 C sıcaklık sıcaklıktan sayılmaz 95 lere çıkıyorsa şikayet edeceksin. İşlemcinin ve Gpu nun 105 C ye kadar güvenli olduğu kendi sitelerinde yazıyor.
  • sogutucusuz oyunlarda cpu 95 gpu 85 c oluyor alt kapagini cikartip sogutucuyla kullaniyorum cpu 85 gpu 80 c oluyor
  • Teşekkürler hepinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.