Şimdi Ara

Samsung NP900X3D-A01TR veya Asus UX31-R4005H .. hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung NP900X3D-A01TR ve Asus UX31-R4005H modellerini bugün yakından inceledim Darty İstinye Park'ta.

Aşağıda karşılaştırma yapıp, hangisini tavsiye edersiniz diye soracağım , ama lütfen aşağıyı iyi okuyup madde madde mümkünse cevap veya niye hangisini tavsiye edersiniz öğrenmek istiyorum , sistemlerin spec 'leri bana tamamen uygundur ( oyun oynanmayacak , sadece ofis - word, excel - , internet browse , ve email kullanılacak )

Farkları :

* Samsung magnezyum kasa , Asus ise aluminyum kasa... elle kontrolde çok bir fark göremedim , bilenler teknik olarak belirtir mi lütfen

* Samsung 1680x1050 , Asus ise 1920x1080 idi. Ufacık ekranda daha yüksek çözünürlüğün ne önemi var tam bilmiyorum ?

* 2 ultrabook u yanyana koyduk , bir adet klip video koyduk. Satıcı fabrika ayarlarında olduğunu belirtti. RENK Farklılığı Çok büyük olarak Samsung lehine idi , kahverengi saç Samsung'da çok daha güzel ve net görünür iken Asus 'da çok daha karanlık ve koyu idi ( brightness asus 'da full idi , değişiklik yaptım denedim ) . Renkler nasıl bu kadar farklı görünebilir , bir hata mı mevcut idi ? Lütfen bu 2 modelden en az birini kullanan veya görenden yorum rica ediyorum.

* Ağırlıkları çok az farklı, lafı deymez.

* Spec'ler tamamen aynı olmasına rağmen Samsung sanki daha hızlı açıldı . ( windows 8 var 2sinde de )

Deneyemediğim sizin gördüğünüz farklar olarak şunlara yorum rica ediyorum :

* Sarj dayanma süresi hangisinde daha uzun ?

* Isınma hangisinde daha az veya fazla ?

* Bu da çok önemli benim için ; Hangisinin sarj kablosu, adaptörü daha büyük ve ağır ? ( sırf ağır olmasın diye ultrabook alıyorum, sarj kabloları ağır olduktan sonra hiçbir esprisi olmayacak )

Eklemek istediğiniz bir nokta olursa lütfen buyrunuz.

Teşekkürler şimdiden.

• Güzel sorular cevaplarını bende merak etmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.