Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık ve temiz havada çoğu makine güzel çeker zaten. Önemli olan kapalı hava şartlarında, oda içi resimlerde, gece çekimlerinde ve loş ortamlarda kaliteli fotoğraf çekmek. NV8' in en büyük artısını gece çekimleri olarak değerlendiriyoruz. ISO performansları önceki sayfalarda mevcut. Bu fiyattaki bir makinenin bu kadar iyi ISO performansı vermesi iyi birşeydir. Yoksa açık havalarda benim eklemiş olduğum resimlerde hiç yabana atılacak resimler değildir. Bilakis aynı sınıfta olduğu iddiasıyla karşımıza çıkarılan makinelerden daha da iyidir. Renklerin doğal olduğunu ( Soluk Değil ) daha önce zaten kendimiz belirttik, bu konuda herhangi bir iddiamız yok. Bu tercih meselesidir, Carl Zeiss lenslerde kırmızıya çok abanır mesela. Doğru renkler canlıdır fakat doğal gelmez insanın gözüne. ( En azından benim gözüme ) Renk konusuda bu şekildedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

http://img403.imageshack.us/my.php?image=n53915237913409329186bx3.jpg

foto baya kucultuldu kalıte kaybı var

İyi sabitlemişsin cihazı hocam, bence yukarıdaki hava şartlarından sarı ışık kısmını seçseydin daha soğuk ve açık renk elde edebilirdin. Işık altında çekilmiş fotoğraf yanılmıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

quote:

http://img403.imageshack.us/my.php?image=n53915237913409329186bx3.jpg

foto baya kucultuldu kalıte kaybı var

İyi sabitlemişsin cihazı hocam, bence yukarıdaki hava şartlarından sarı ışık kısmını seçseydin daha soğuk ve açık renk elde edebilirdin. Işık altında çekilmiş fotoğraf yanılmıyorsam.

evet ışık altında cektım
    sepya moda aldım cektım ayar yapmaya pek zamanım yoktu
    garson bardakları toplamak ıcın yonelmıstı masaya dogru :)

• hehe o zaman problem yok buhulanmış bardaklar hoş olmuş =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

hehe o zaman problem yok buhulanmış bardaklar hoş olmuş =)

tesekkurler
  •  <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
     <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• quote:

Orjinalden alıntı: byibrahim

NV8 de gece çekerken manuel ayarları neye göre nasıl ayarlıyoruz acaba.

Manuel ayarlar ne yapmak istediğiniz ile doğru orantılıdır. Örnek olarak akan bir suyu ağır çekimde yakalamak, trafikte araçların stop lambalarını uzun izler bırakarak resimlendirmek gibi. Bu tarz çekimlere ihtiyaç duyuyorsanız ( enstantane hızı, pozlama süresi ) ne yapmak istediğinizi burda belirtirseniz ayarlarımızı paylaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Şubat 2009; 2:15:23 >
  • @S:T
    dostum gokyuzu harıka gorunuyor
    burda bır arkadas vardı nv8 gokyuzunu mavı cekemıyor dıyordu sureklı sanırım bu fotolar neyın ne oldugunu gayet net acıklıyor
  • quote:

@S:T
    dostum gokyuzu harıka gorunuyor
    burda bır arkadas vardı nv8 gokyuzunu mavı cekemıyor dıyordu sureklı sanırım bu fotolar neyın ne oldugunu gayet net acıklıyor

nv-8 bana yetiyor. bi tek tripod alamadım o eksik. ama keşke 2 hafta daha bekleyip mediamarkt'dan nv-24 alsaymışım dediğim de oluyor
  • medıamarktta su an satılıyorumu nv24
  • Etlik forumdaki mediamarktta vardı 2-3 hafta önce. ama fiyatını hatırlamıyorum.
  • Arkadaşlar şu anda elimde yurt dışından NV8 kameram için getirttiğim 2 adet SAMSUNG NVx serisi(L70lere de oluyor) 1200mAh SLB-0837B pil, 1 adet bu pilleri dışarıda sarj etmek için kullanılan sarj aleti ve de araçta sarj edebilmek için kullanılan araç kiti var. Pillerin orjinallerinden hiçbir farkı yok, sarj aleti de makinede sarj etmekten sizi kurtarıyor. Hepsi sıfır, hiç kullanmadım. İhtiyacı olanlar için hepsini 40 liraya verebilirim. İsteyenler bana ulaşabilir. 05442343278
    Ürünler elime geçmeden önce acil paraya ihtiyacım olduğu için NV8 kameramı elden çıkarmıştım, bunlar boşta kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 4 Mart 2009; 16:56:57 >
  • makina sadece mavi bilgisayarda mı var ?
    ben başka hiçbir yerde bulamadım.. orada da fiyatı 400 liraya yakın..
    bir ara epey ucuzdu bu makine.. almaya karar vermiştim ama şimdi fiyatı şaşırttı açıkçası..

benzer fiyata daha iyi bir makine var mıdır beyler ?
    yoksa bu fiyata alınmalı mı ?
  • nv 30 da aynı fiyatta görünüyor. ayrıca mavinin sitesine bakıpta aldanmayın. telefonla arıyıp ellerinde varmı yokmu sorun ondan sonra gidin
  • arkadaslar kullanım klavuzunu sanırım kaybettım pdf olarak nerden bulabılırım
  • Makinenin cd si duruyorsa onun içinde var.
    quote:

arkadaslar kullanım klavuzunu sanırım kaybettım pdf olarak nerden bulabılırım
  • Kaliteli sağlam kullanışlı Samsung NV Serisinden şaşmayın.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93521
  • Akın bu NV40 ın sensörü ne göremedim ben 1.7 olabilir mi acaba ?
    Mükemmel görüntü demişler gerçi sensör belirtmemişler enteresan.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.