Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

flaş açıkmı bu bahsettiğiniz resimlerde?
    quote:

Orjinalden alıntı: muammersertac

arkadaşlar bende nv24HD modelini aldım.. yalnız bir sorunum var, titreşim önleyiciyi açsamda net resimler çekemiyorum illaki makinayı sabitlemem mi lazım? sanki çok daha ucuz makinalar daha güzel resim çekiyor gibi geliyor bana baya moralim bozuk bu duruma acaba bi ayarı fln mı var ben bilmiyorum, en uygun ayarları yazarsanız sevinirim

flaş açıkken gayet iyi resimler çekiyorum yalnız kapalıyken genelde titreme sorunu oluşuyor onun önüne geçemiyorum hep sabitleyip çekiyorum resimleri bunun bi çaresi varmı acaba??

• 1000 tl lik makine alsanız yine çaresi yok. İso başarısı olan makinelerde iso yu arttırarak çözüm yaratılıyor ama oda bir yere kadar.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

flaş açıkmı bu bahsettiğiniz resimlerde?
    quote:

arkadaşlar bende nv24HD modelini aldım.. yalnız bir sorunum var, titreşim önleyiciyi açsamda net resimler çekemiyorum illaki makinayı sabitlemem mi lazım? sanki çok daha ucuz makinalar daha güzel resim çekiyor gibi geliyor bana baya moralim bozuk bu duruma acaba bi ayarı fln mı var ben bilmiyorum, en uygun ayarları yazarsanız sevinirim

flaş açıkken gayet iyi resimler çekiyorum yalnız kapalıyken genelde titreme sorunu oluşuyor onun önüne geçemiyorum hep sabitleyip çekiyorum resimleri bunun bi çaresi varmı acaba??

• anladım sanırım sabitlemeden net fotoğraflar çekmek pek mümkün değil.Bu benim ilk dijital fotoğraf makinam belkide bu yüzden beklentilerim fazla
  • Bende 680 tl ye canon S5IS satın aldım ama sizin dediğiniz ortamlarda hala çekim yapamıyorum. Benimde birazellerim titrek.
    Ama hiç sorun etmiyorum. Teknoloji buraya kadar yetişiyor bu sınıf makinelerde.
    En lazım olan şet iso su başarılı ve IS sistemi iyi olan bir makinede ancak çözeriz bu sorunu. Onu da yapmıyorlar bilerek. Yaparsalar en iyi makine o olur ve ileriye yapacak modelleri kalmaz.
    Piyasa adamların işte.
    quote:

anladım sanırım sabitlemeden net fotoğraflar çekmek pek mümkün değil.Bu benim ilk dijital fotoğraf makinam belkide bu yüzden beklentilerim fazla
  • yalnız makinanın video kaydı mükemmel hele gündüz çekimlerinde gerçekten hayran oldum
  • Yinede video özelliğini çok fazla kullanmayı onaylamıyoruz sensör ömrü açısından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 3 Nisan 2009; 14:36:42 >
  • pek anlamıyorum bu dijital fotoğraf makinalarından... peki sensör ömrü ne kadarda biter? ve değiştirme imkanı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammersertac -- 3 Nisan 2009; 14:49:22 >
  • quote:

pek anlamıyorum bu dijital fotoğraf makinalarından... peki mercek ömrü ne kadarda biter? ve değiştirme imkanı varmı?

arkadaş yanlış söyledi herhalde mercek değil 'sensör' diyecekti kopaklarda ccd sesör olduğu için uzun video çekimi yapmamaya bakın sensör fazla ısındığı için sensör ömrü kısalıyor ve yaka bilirsiniz.
  • Doğru özür dilerim yanlış yazdım, sensör olacak orası. Arkadaşında belirttiği gibi ccd olduğu için fazla video çekerseniz coşabilir cihaz. 100 de 100 olcak diye bir kaide yok tabiki fakat sensörün yanması muhtemel. Zamanla resimlerde kalitesiz çekim de yapabilir. Sadece fotoğraf amaçlı kullanırsanız daha uzun ömürlü olur cihaz.
  • Bu arada imzaya koptum
    quote:

Orjinalden alıntı: S:T

Rica ederim
  • kurt düştü içime şimdi bende daha çok video çekerim hemde lazım olduğundada resim diye düşünürken...
    şaka biryana hiç anlamıyorum şu elektronik devlerini, madem zararlı alete koymasınlar video ya da zarar görmeyen bir sensör yapsınlar
  • O zaman video kameraları nasıl satacaklar
  • Fotoğraf ekleyelim arkadaşlar. Finaller yaklaştı malum ben ilgilenemiyorum pek fazla. Diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz
  • Ben fotoğraftan çok video çekiyorum.. Git gide resim kalitesi dahada güzelleşiyor. Şaka değil.. Bu makinanın video çekim kalitesine hayranım.Renkler canlılık tek kelimeyle süper... NV24 ise HD çekim yapıyor.. Öyle olsa sensör mensör kalmaz yanardı..

Samsung dozerden tut entegreye kadar herşeyi üretiyor ve hepte kaliteli. Samsung üzerine tez hazırlanması gereken bir firma..
  • Yukarıda da belirttiğim gibi illa olacak diye bir kaide yok. Sadece yanma şansı muhtemel dedik ki, yazın 1 saat 45 dakika çekim yaparak sensör yakan arkadaşım mevcut. Kendim şahidim yani. Kendi makinemizi kötülemezdik değil mi
  • Biliyorum bende çok araştırdım. CDD sensörün hassasiyeti belli.. Ama firma bu konuda bi sınır koyardı diye düşünüyorum. Lütfen şu kadar süre ile video çekin derdi. Sınır koymamış.. Zaten fotoğraf makinası ilede 15-20 dk üzeri kesintisiz video çekmek pek mantıklı değil.
  • Uyarıyı neden yapmadıklarını cidden bilmiyorum. O konuda hiçbir fikrim yok. Zaten yanması bir kenara ısınması bile zarar vericidir yani. Sizde test ettiyseniz anlarsınız ki yarım saat 45 sonra video çekiminde cihaz ısınmaya başlıyor. Yinede dediğim gibi birisinde 2 saat video çeker hiçbirşey olmz. Öbürküsü yarım saat çeker sensörü yer. İhtimallere göre konuşuyoruz zaten. Bu fiyattaki bir makine video çekmeyiversin zaten adı üzerinde fotoğraf makinesi. Video özelliği hiç olmasa da alırdım. Bu benim görüşüm tabiki
  • Uyarı kullanıcı klavuzunda vardı diye hatırlıyorum. Şu kadar dakika video çekerseniz şu kadar dakika makineyi kapalı tutun gibi birşey vardı hatta.
  • hmmm varmış bak
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.