Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kodak z 1085 ıs ile benim nv8 le iddaya girecem bahse konu kodak nasıl bilen varmı.
  • gece çekimi için bahse gir ve kazan.
    quote:

Orjinalden alıntı: Akyol1

Arkadaşlar kodak z 1085 ıs ile benim nv8 le iddaya girecem bahse konu kodak nasıl bilen varmı.
  • +1905
  • Sağol Akınlasınn.
    Ayrıca flaşımın tırnağı kopmuş servisin demesi garantiye girmiyor makinanın üstarafını kompile flaşla beraber değişmesi gerekiyormuş oda pahalı 60 tl civarıymış napıcaz bilmiyorum.Makinam Mersindeki serviste.
  • quote:

Sağol Akınlasınn.
    Ayrıca flaşımın tırnağı kopmuş servisin demesi garantiye girmiyor makinanın üstarafını kompile flaşla beraber değişmesi gerekiyormuş oda pahalı 60 tl civarıymış napıcaz bilmiyorum.Makinam Mersindeki serviste.

60 liraya yapıyorlarsa bence hiç bekleme. Sonra parça bulman zor olabilir belli olmaz fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

gece çekimi için bahse gir ve kazan.
    quote:

Arkadaşlar kodak z 1085 ıs ile benim nv8 le iddaya girecem bahse konu kodak nasıl bilen varmı.

Gündüz çekimlerinide gece gibi rakipsiz yapmak için samsungu n bir çalışması yokmu yazılım geliştirme gibi falan.Yazılımla yeni program atılarak.Daha güzel çekim yapılamıyormu acaba.
  • O paraya çok iyi resim kalitesi.
    Bundan daha çok para ödenen bir çok makineden iyi. O nedenle keyifli şekilde kullanın.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

gece çekimi için bahse gir ve kazan.
    quote:

Gündüz çekimlerinide gece gibi rakipsiz yapmak için samsungu n bir çalışması yokmu yazılım geliştirme gibi falan.Yazılımla yeni program atılarak.Daha güzel çekim yapılamıyormu acaba.

• Cevapların için sağol Akınlasınn.
  • Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bahsi geçen makine hakkında..Bende casio s600 var ve 3 senedir büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.Aynı zamanda da dizaynından ötürü kullanışlılığı bir kat daha artıyor.Bu makinede çok beğendiğim bir özelik var .Mesela bir kına gecesi çekiyorsunuz , çkime devan ederken aynı zamanda dilediğiniz kadar da resim çekebiliyorsunuz. Samsungun da pek çok ürününü kullanmakta ooan biri olarak bi sempatim var samsunga .Gelgeleleim şimdi asıl soruya :Bu makinede de çekim yaparken aynı zamanda fotoğraf da çekebiliyor musunuz arkadaşlar , bilgi verebilirseniz mutlu olucam.sevgilerle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mart

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bahsi geçen makine hakkında..Bende casio s600 var ve 3 senedir büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.Aynı zamanda da dizaynından ötürü kullanışlılığı bir kat daha artıyor.Bu makinede çok beğendiğim bir özelik var .Mesela bir kına gecesi çekiyorsunuz , çkime devan ederken aynı zamanda dilediğiniz kadar da resim çekebiliyorsunuz. Samsungun da pek çok ürününü kullanmakta ooan biri olarak bi sempatim var samsunga .Gelgeleleim şimdi asıl soruya :Bu makinede de çekim yaparken aynı zamanda fotoğraf da çekebiliyor musunuz arkadaşlar , bilgi verebilirseniz mutlu olucam.sevgilerle...

İlginç bir özellik çekim derken video çekerken fotoğraftamı çekiyorsunuz doğrumu anladım.

• Arkadaşlar makinanın flaşı açıkken başka makinayla flaşın tırnağının yani kapanmasını sağlıyan çentiğin resmini çekip gönderirmisiniz benim flaşınki kırılmış tırnak yok aslını görmek istiyorum nasıl birşey miş diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mart

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bahsi geçen makine hakkında..Bende casio s600 var ve 3 senedir büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.Aynı zamanda da dizaynından ötürü kullanışlılığı bir kat daha artıyor.Bu makinede çok beğendiğim bir özelik var .Mesela bir kına gecesi çekiyorsunuz , çkime devan ederken aynı zamanda dilediğiniz kadar da resim çekebiliyorsunuz. Samsungun da pek çok ürününü kullanmakta ooan biri olarak bi sempatim var samsunga .Gelgeleleim şimdi asıl soruya :Bu makinede de çekim yaparken aynı zamanda fotoğraf da çekebiliyor musunuz arkadaşlar , bilgi verebilirseniz mutlu olucam.sevgilerle...

Biliyorum o özelliği fakat bu makinede bulunmamakta. Fakat bende o özellik niye var anlamış değilimdir bu zamana kadar. Benim video kameramda da var o özellik. Zaten videoyu izlerken pause yapıp ekran görüntüsünü alabiliyoruz adobe premiere yada nero studio yardımı ile. Bence böyle bir özelliğin makinelerde olması gereksiz olmuş.

• quote:

Arkadaşlar makinanın flaşı açıkken başka makinayla flaşın tırnağının yani kapanmasını sağlıyan çentiğin resmini çekip gönderirmisiniz benim flaşınki kırılmış tırnak yok aslını görmek istiyorum nasıl birşey miş diye.

Buyrun tırnak aşağıdaki gibi birşey. Çözünürlük pek iyi değil cep telefonumla çektim. İdare edin artık

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• Tanreal
    Resimler için sağol.
  • quote:

Tanreal
    Resimler için sağol.

• beni de ekleyin. güzel alet flaşı çok kuvvetli. ama mikrofonu niye bu kadar kötü bu aletin? video çekimleri çok kötü bana göre sesi almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 19 Haziran 2009; 12:39:26 >
  • Sizin cihazınızda bir problem olabilir, benimkisi gayet net ve iyi çekim yapıyor. Sesi de çok iyi alıyor. Belki mikrofonunda problem olabilir sizinkinin.
  • güzel icad t.y samsung
  • Arkadaşlar bu makinayı almak istiyorum nereden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Arkadaşlar bu makinayı almak istiyorum nereden bulabilirim?

Nv 8 in sıfırı artık yok herhalde bir araştır istersen başka nv serisi olan samsunglar var onlara bak istersen nv40 nv24 gibi.Nv8 fiyatının çok üstünde bir makina doğrusu arkadaşların 300 ile 400 tl ye aldıkları diğer makinaların performanslarıyla karşılaştırıyorumda nv8 in çok gerisinde kalıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.