Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bir sorum olacak ben nv8'i geçen yaz aldım ve tek tereddütüm flashın gömülü olmamasıydı, korktuğum başıma geldi flash kapanmıyor hiçbir zorlama da yapmadım, sanırım mekanizma bozuldu, aranızdan bu sebeple teknik servise yolu düşen var mı? Bu sorunu hallederler mi yoksa kullanıcı hatası deyip geçerler mi? Böyle bir sorun yaşayıp da çözen varsa yardım edebilir mi?
  • arkadaşlar yeniden merhaba iki gündür kimseden ses çıkmadı, yok mu bana yardımcı olabilecek kimse en azından fikirlerinizi söyleseniz?
  • Servis yolu gözüktüğü kesin.
    Hiç zaman geçirmeden gidin bence. Zaman geçtikçe eski modellerin mekanik parçalarını bulmaları zorlaşır servislerin ve tamiri için uzun bir süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Dış aksamda herhangi bir kırık çıkık birşey gözükmüyorsa büyük ihtimalle garanti kapsamına girecektir. Size kullanıcı hatası diye söylerlerse üsteleyiniz ve kesinlikle sizin hatanız olmadığını ve kılıfından dışarı bile nadiren çıktığını belirtiniz. Size yüklenme fırsatı vermeyin onlara. Malum zamanında KVK az insan kandırmadı. Nedense her arızaya giden telefonda su buluyorlardı. Tesadüfen değil tabiki servis ücretini bizlere ödetmek için. Dediğim gibi büyük ihtimal garanti kapsamına girer.
  • Nv8 ile A720 karşılaştırmasında Nv8'in renkleri pek hoşuma gitmedi.
    Fakat Nv8'in gece perfomansı fena değil.
  • NV8

- ISO peformansı daha iyi
    - Makro modu daha iyi
    - Fotoğraflar daha net
    - Renkleri daha soluk
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

NV8

- ISO peformansı daha iyi
    - Makro modu daha iyi
    - Fotoğraflar daha net
    - Renkleri daha soluk

Katılıyorum fakat renkler konusu tam bir hayalkırıklığı.
    Bu kadar kötü olmamalıydı.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  • Bu ayarlar düzgün yapılmamış ve gözardı ettiğiniz bir durum da oda içi loş ışıkta çekilmiş. Benim daha önceki sayfalarda eklediğim resimlere bakabilirsiniz. Gayet net parlak ve canlılar. Gündüz çekimleri gerçekten sınıfına göre çok iyi. Örnek olarak bir resim ekleyeyim mesela buraya. Bunu kendim sabitlemeden çektim ve makro çekimdir. Oda içi gündüz çektim. Bence fiyat olarak gayet tatmin edici çekmiş. Aşağıda resim:

Düzeltme : Özür dilerim fotoğrafı silmişim yanlış resmi koydum az önce. Önceki sayfalara bakarsanız genel fotoğraf çekimi hakkında daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz
    Renklerin canlı olmadığına da katılyıorum. O konuda söyleyecek birşey yok. Fakat net çekimini cidden bu fiyatta başka makineye değişmem. Renk konusunu da PS da açıp 2 tık kontrast yapınca mükemmel hale geliyor. Benim için sorunsuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 12 Nisan 2009; 19:09:09 >

• Evet hocam şimdi baktım, haklısın.
     <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

Fakat yinede ışığı yetersiz aldığı durumlarda kumlama yerine renkleri biraz farklı çıkartıyor.
  • evet ışık yetersiz olunca biraz sapıtma olabiliyor. Mesela O yukarıda çektiğiniz resimde ayarlardan " sarı ışık" moduna alınırsa biraz daha güzel görünebilir. Ben ona çok dikkat ediyorum ve kesinlikle acayip fark ediyor. Auto modda kullanmıyorum hiçbir zaman. Florasan ise florasan modda tutuyorum. Gündüz ise gündüz sarı ışık ise sarı ışık vs. Makineyi yeni aldınız sanırım hayırlısı olsun güzel fotoğraflar elde edersiniz umarım. yanlış tercih yapmadınız.
  • Yok o benim fotoğrafım değil.Bu başlık altında buldum sizi dogrulamak için.

Benim emektar bir A530'um var onla idare ediyorum.
  • Ayar yapılmadığı belli zaten. Ampul altında farklı modda çekilirse resim öyle sarı çıkar. Ayar yapılınca beyazlar resim florasan altında çekilmiş gibi. Nv8 güzel cihazdır kim ne derse desin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

Dış aksamda herhangi bir kırık çıkık birşey gözükmüyorsa büyük ihtimalle garanti kapsamına girecektir. Size kullanıcı hatası diye söylerlerse üsteleyiniz ve kesinlikle sizin hatanız olmadığını ve kılıfından dışarı bile nadiren çıktığını belirtiniz. Size yüklenme fırsatı vermeyin onlara. Malum zamanında KVK az insan kandırmadı. Nedense her arızaya giden telefonda su buluyorlardı. Tesadüfen değil tabiki servis ücretini bizlere ödetmek için. Dediğim gibi büyük ihtimal garanti kapsamına girer.

Benim de korktuğum bu zaten, ama hiçbir zedelenme yok makinede, elimizden geldiğince yükleniriz artık...
  • Hocam noldu senin servis işi buraya da belirt istersen aynı problemi yaşayan arkdaşlarımız en azından bilirler sonucunu
  • http://img147.imageshack.us/my.php?image=snv80738.jpg
    Arkadaşlar bu resim nasıl auto makro biraz elim titremiş ama bukadar.
  • mükemmel bence, eline sağlık
  • Sağol dostum ; fotoğrafcılıkta bazı arkadaşlar herşeyi makinadan bekliyor ama ortamı,ışığı ve ayarları iyi yaptımı güzel fotoğraflar çıkar.Bu makinalarla alt forumlarda çok güzel çekim yapan arkadaşlar var.
  • Benimde flaş kapanmaz oldu napıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akyol1

Sağol dostum ; fotoğrafcılıkta bazı arkadaşlar herşeyi makinadan bekliyor ama ortamı,ışığı ve ayarları iyi yaptımı güzel fotoğraflar çıkar.Bu makinalarla alt forumlarda çok güzel çekim yapan arkadaşlar var.

Tabiki var olmaz mı. Çekemeyen insanların çoğu genelde elleri çok titrek olanlar aslında. İyi sabitlenirse gerçekten güzel fotoğraflar çıkartıyor makine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akyol1

Benimde flaş kapanmaz oldu napıcaz bilmiyorum

Benimkinde tık yok henüz düzenli çalışıyor.
    Sakata gelmeyiz inşallah bizde
    Servis yolu gözükmüş cihaza, büyük ihtimal garanti karşılayacaktır. Herhangi bir kırık çıkık bir durum yoksa karşılamak zorundalar. Yukarıda da bahsettiğim gibi biraz yüklenmeyi ihmal etmeyin. Notebook dvd yazıcım bozulduğunda bana da kullanıcı hatası demişlerdi. 20 dakika isyan ettikten sonra ( ben çok ikna ediciydim ) karşılamak zorunda kaldılar

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.