Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Arkadaşlar bu makinayı almak istiyorum nereden bulabilirim?

nette bıraz arastırdım stokta olan gormedım
  • Bence o yüzden hemen çektiler piyasadan..
    quote:

Nv 8 in sıfırı artık yok herhalde bir araştır istersen başka nv serisi olan samsunglar var onlara bak istersen nv40 nv24 gibi.Nv8 fiyatının çok üstünde bir makina doğrusu arkadaşların 300 ile 400 tl ye aldıkları diğer makinaların performanslarıyla karşılaştırıyorumda nv8 in çok gerisinde kalıyorlar.

alan bir daha yok olmasın diye
    chevrolet fabrikasına dönmesini istemediler herhalde
  • Arkadaşlar bende Samsung Nv8 kullanıcısıyım yaklaşık 10 aydır.
    Geçen günlerde deniz kenarındayken arkadaş fotoğrafımı çekerken hızla gelen dalga kameraya sıçradı makine su olmadı ama damlalar gelmiş olmalıki,ilk başlarda bişi olmadı 5-6 foto daha çekti ama sonra kapandı ve daha açılmadı.
    Sanıyorumki garanti karşılamaz.?
    Allah'tan sigortası var.Sigorta faturam var fakat nereye nasıl başvuracağım bu konuda bi bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbastan -- 3 Temmuz 2009; 0:39:43 >
  • Sigorta şirketin nereyse oraya baş vuracaksın poliçede yazar.
  • makineyi nereden aldınız ?
  • Makinamin sağ alttan üçünçü tuşu çalışıyor ama imleç görünmüyor o fonksiyonu atlıyarak geçiyorum ama hizaya geldiğinde tuşa basarsam o fonksiyonu seçiyor yanlız imleç görünmüyor böyle bir durumla karşılaşan varmı. Şimdiden sağolun.
  • fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. ( bende böyle bir problem olmadı o kısım sorunsuz çalışıyor. Fakat daha önce birine de olmuştu sanırım forumda nasıl çözdü bilmiyorum. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. ( bende böyle bir problem olmadı o kısım sorunsuz çalışıyor. Fakat daha önce birine de olmuştu sanırım forumda nasıl çözdü bilmiyorum. )

Dostum sağol ama olmadı yeniden sıfırlama denen olayı yaptım ama olmuyor cd sinde pili çıkarıp takın diyor onuda yaptım yok olmadı.
  • O dokunmatikle ilgili sorun. Birazcık mekanik. O nedenle düzelmesi imkansız. Başka parmağınızla farklı açıdan dokununca bazen düzgün çalışır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Akyol1

quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. ( bende böyle bir problem olmadı o kısım sorunsuz çalışıyor. Fakat daha önce birine de olmuştu sanırım forumda nasıl çözdü bilmiyorum. )

Dostum sağol ama olmadı yeniden sıfırlama denen olayı yaptım ama olmuyor cd sinde pili çıkarıp takın diyor onuda yaptım yok olmadı.
  • forumda bu alanı yeni gördüm 1 yıldır bende de nv8 var her tarafı metal olan aletin falş bölümünü neden plak yaparlar tırnak kırıldı 1 aydır flaş hep açık büyük sorun değil aslında

bu aletin soyulmalar vidaların oldugu yerden başlıyor haberiniz olsun 2. eli piyasası ne olur ki yurtdışında 150 dolar fiyatı
  • Öncelikle flaş için geçmiş olsun diyorum axix. Benimde alalı nereden baksanız 1 yıl oldu ve daha yepyeni hiçbir yerinde soyulma olmadı henüz bu sanırım birazda kullaım ile alakalı bir durum bence. Yurdışı fiyatlarına göre tr deki ikinci el piyasasıı belirlemek zaten mümkün değildir. Yurt dışında Macbook 1.500 lira türk parasıyla. tr de aynı ürün 2.200 liraya satılıyor. Oradan getirme imkanı varsa tabiki iyi birşey fakat buradaki fiyatlar genelde pahalı oluyor her üründe.. Çektiğiniz resimleri bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz. İyi forumlar
  • foto kalitesi böyle karanlık çekimde obje yanlarında noise oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axix -- 12 Temmuz 2009; 18:57:39 >

• güzel fotolar
  • Atatürkün gözetleme yeri olan fotoğraf çok güzel birazdaha geniş açı olsaymış daha güzel olucak iyi ayarlar yapıldımı çok net fotoğraflar çıkıyor.
  • kesinlikle.. bkz. tripod
  • Arkadaşlar bende bir yıldan uzun süredir NV8 kullanıcısıyım. Grubu daha yeni gördüm. Makinamdan memnunum ama flaş sorunu bende de uzun süredir mevcut ama bunun için servise götürme gereği duymadım kılıf içinde zaten kapalı bi şekilde duruyor.
    Benim bir sorum olacak video çekimi ile ilgili. Bu makinayı çok kullanmıyordum o yüzden video çekim ayarları konusunda arkadaşların bilgisine ihtiyacım var, ayarları nasıl çekim hızı ölçüm vs, ve ben video çekimi yaparken zoom yaptığım zaman sesini kestiğini o sırada ses almadığını farkettim. Bu kendi özelliği mi yoksa benden kaynaklı bir sorun mu?
  • Aytacnet, dostum flaşın kapanmadığını anladım eğer doğruysa 35 dolara servis değiştiriyor videoda zoom konusuna gelince zoom esnasında ses kesilir bu normaldır ama zoom lama bittikten sonra ses almaya devam eder.
  • anladım peki video konusunda bir şey daha sormak istiyorum.ben çektiğim bu videoları movie maker da düzenleyemedim,burda video düzenleme aracı kullanan arkadaşalar varsa bana önerebilirler mi ? ?
  • Çok daha basit ve hızlı video düzeltme programları var mowimaker çok yavaş nette bulabilirsin şuan benim aklıma gelmedi.
  • Bu cihazı piyasada bulmam mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.