Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

NV8 in tek aksi tarafı flaşı. Bazılarımız flaşın açılıp kapanmasına yarayan tırnağı kırdı. Çok hassas yapılmış. Onun dışında canon a570IS ten kat kat üstün.
    Aklıma gelen NV8 artılarından biri, kutu içeriği çok güzel. Ayrıca uzaktan kumanda bile kullanabiliyorsun NV8 ile.

dediğiniz gibi NV8 bulunmuyor artık piyasada o yüzden mecburen A570Is alacağım artık
    bütçeme en uygun kamera o
  • Ben bu kamerayı haziran 2008 den beri kullanmaktayım. Çok memnunum, çok da alıştım. Benimkinin de flaş tırnağı kırıldı, açık kullanıyorum. Fakat bir süredir şarj kısmında bir temassızlık var makinayı belli bir pozisyonda tutmam gerekiyor ki şarj ışığı yansın. Artık bu durumdan sıkıldım ve yeterince temel fotoğrafçılık bilgisi aldığımı düşündüğüm için yeni ve daha ileri bir modele geçmek istiyorum o da Canon EOS 1000D olacak sanırım. Fakat yeni başlayan, ince zarif bir makine isteyenler tabi ki NV8'i veya diğer NV'leri fazla araştırma yapmadan alabilirler. Çok güzel bir lensi var fotoğraf kalitesi güzel.
  • merhaba..benim de nv8 'im var benimkinin de flaş tırnağı kırıldı..şimdilik idare ediyorum..ama batarya yedeği olsa iyi olacak galiba;kumanda nasıl bir şey bu arada..varsa pm den satış için şartları alabilirim..teşekkürler..
    quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bir ara forumda 5-6 adet batarya sattım.
    Evi bir karıştırayım. Belki vardır halayedek batarya.
    Kumanda istersen var, bilgine.
    quote:

Orijinalden alıntı: frozen5

Arkadaşlar öncelikle forumunuzu 1 yıla yakın zamandır takip ediyorum, bir çok bilgiyi burdan öğrendim. Öncelikle bu yüzden çok ama çok teşekkür ederim. Benim sorunum havale ile nv8 bataryası alabileceğim bir yer? Kredi kartım yok ve tek ödeme seçeneğim havale, eğer forumda satan arkadaş varsa ve havale kabul ederse alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• sanslıyım kı flaşlı cekım cok yapmıyorum
    benım flaş belkı bu yuzden halen sapasaglam
  • Bu gün makinamı daha çok sevdim.
  • :) paylaşırsan bizimle seviniriz. örnek resimler de eklemeyi unutmayalım
  • Arkadaşlar makinamı1 yıldır özenle korudum ancak birisi rica etti verdim ve flash tırnağını kırmış.

flashı Sağlam olan bi arkadaş tırnağın fotoğrafını çekip buraya gönderebilirmi ? belki bi çözüm bulurum ve diğer flashı kırık arkadaşlarada çözüm olur.
  • ben çekip koymuştum daha önceki sayfalara bir arkadaş için, gayet açıklayıcı bir fotoğraftı göz atın isterseniz.
  • Sevdim derken manuel ayarlara iyice alıştım, öyle makinayı alır almaz bir iki çekimle makinanın notu verilmiyormuş en az deneme yanılma bin tane resim çekmek lazımki makinanın her ortamda ayarlarına alışa bilesin.Resimlerim hep aile farklı resim çekersem koyarım
  • arkadaşlar gittigidiyorda tırnağı kırık bir nv8 satılıyor.şu an100 tl. civarında geziyor.başkaca bir sorunu yokmuş hangi fiyatlara kadar alınabilir bu makina tavsiye edermisiniz....
  • ben olsam alırdım vallaha 100 TL hiçbir şey bu makine için. gerekirse şeffaf bant ile kamufle ederek sabitlerdim flash ı yerine (yaptırmayacaksam) çekim kalitesi çok iyi. temiz resimler alınabiliyor.
  • Arkadaşlar fotoğrafları karta bastırmaya verdim aldığımda gözlerime inanamadım bu fotoğraflar benimmi diye şaşırdım monitörde göründüğünden çok daha net renkli çıkmış neden böyle diye sordum fotoğrafcıya oda doğruladı monitörle baskı her zaman farklıdır monitörlere aldanma dedi.Hakatten lcd monitörle crt monitör bile çok fark ediyor monitörlere aldanıpta fotolarla boşuna oynamayın. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

Arkadaşlar fotoğrafları karta bastırmaya verdim aldığımda gözlerime inanamadım bu fotoğraflar benimmi diye şaşırdım monitörde göründüğünden çok daha net renkli çıkmış neden böyle diye sordum fotoğrafcıya oda doğruladı monitörle baskı her zaman farklıdır monitörlere aldanma dedi.Hakatten lcd monitörle crt monitör bile çok fark ediyor monitörlere aldanıpta fotolarla boşuna oynamayın. bilginize.

doğrudur hocam eyvallah..
  • Merhabalar arkadaşlar..

Sizlerden Samsung NV8 modeli ile ilgili birkaç bilgi almak istiyorum

Cihazda M mode var, fakat özelliklerinde diğer manuel makineler gibi "Diyafram önceliği ve Çekim hızı önceliği" yok yazıyor.
    Cihaz manuel ayarlara fazla izin vermiyor mu?

N serileri içinde NV8 , NV40 , NV11 aralarındak farklar nedir?
    Hangisinin özellikleri daha iyidir?
    Hangisi daha kaliteli çekimler yapmaktadır?(Özellikler gece çekimleri)

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 13 Aralık 2009; 15:23:30 >
  • Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu? :(
  • nv8 de dıyafram oncelıgıde var cekım hızı oncelıgıde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Sizlerden Samsung NV8 modeli ile ilgili birkaç bilgi almak istiyorum

Cihazda M mode var, fakat özelliklerinde diğer manuel makineler gibi "Diyafram önceliği ve Çekim hızı önceliği" yok yazıyor.
    Cihaz manuel ayarlara fazla izin vermiyor mu?

N serileri içinde NV8 , NV40 , NV11 aralarındak farklar nedir?
    Hangisinin özellikleri daha iyidir?
    Hangisi daha kaliteli çekimler yapmaktadır?(Özellikler gece çekimleri)

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

nv8 de dıyafram oncelıgıde var cekım hızı oncelıgıde var

Bu sitelerde yok yazıyor. Kafamı karıştıranda bu oluyor

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Samsung/samsung_nv8.asp

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1642/show.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 23 Aralık 2009; 8:55:51 >

• manuel modda
    cekım hızını ayarlayabılıyorsun
    dıyaframı ayarlayabılıyorsun
    ıso ayarlayabılıyorsun
    cekım hızı oncelıgı ve dıyafram oncelıgı dıye bı ayar yok
    sanırım ınternettekı bılgıler dogru
  • son zamanlarda biraz bozulmalar meydana geldi makinemde.

1- flaş açılmıyor üstten kapatma yönünde dokununca açılıyor, sanırım ufak bir takılma söz konusu.
    2- resimleri önizleme modunda iken dokunmatik tuşlar çalışmıyor, zoom yapınca öyle kalıyosun.
    3- menülerde dolaşırken dokunmatik tuşlara dokununca çıkan transparan beyaz sütunlar/satırlar artık çıkmıyor.

sualtında fotoğraf çeke çeke biraz bozuldu galiba makinem. sanırım bunlar garanti kapsamına girer?
  • bu arada flaş tırnağıyla alakalı birçok sorunu olan arkadaş olmuş.

makineyi ilk aldığımda kargoyu benden önce babam aldığı için hemen açıp makineyi kurcalamış ve flaşı elle açmak suretiyle tırnak falan bırakmamıştı, hiç kapanmıyordu flaş.
    sonra makineyi geri yolladım, sağolsun hepsiburada.com yenisini bana yollamıştı. (hatta hediye 2 gb sd kartı geri yollamamıştım, sağolsunlar tekrar sd kart yollamışlardı)
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.