Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz zor NV24 modelleri mevcut fakt NV8 biraz zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

biraz zor NV24 modelleri mevcut fakt NV8 biraz zor görünüyor.

Peki aralarında bariz bi fark varmı? boyut(cihaz) ve çekim kalitesi?
  • Elimde NV8 için satılık uzaktan kumanda var, bilginize arkadaşlar.
    30 tl.
  • Arkadaşlar öncelikle forumunuzu 1 yıla yakın zamandır takip ediyorum, bir çok bilgiyi burdan öğrendim. Öncelikle bu yüzden çok ama çok teşekkür ederim. Benim sorunum havale ile nv8 bataryası alabileceğim bir yer? Kredi kartım yok ve tek ödeme seçeneğim havale, eğer forumda satan arkadaş varsa ve havale kabul ederse alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • Bir ara forumda 5-6 adet batarya sattım.
    Evi bir karıştırayım. Belki vardır halayedek batarya.
    Kumanda istersen var, bilgine.
    quote:

Orijinalden alıntı: frozen5

Arkadaşlar öncelikle forumunuzu 1 yıla yakın zamandır takip ediyorum, bir çok bilgiyi burdan öğrendim. Öncelikle bu yüzden çok ama çok teşekkür ederim. Benim sorunum havale ile nv8 bataryası alabileceğim bir yer? Kredi kartım yok ve tek ödeme seçeneğim havale, eğer forumda satan arkadaş varsa ve havale kabul ederse alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • İlgin için çok teşekkür ederim AKINLASINN. Bana sadece batarya lazım, çok müteşekkir kalırım.
  • Merhaba arkadaşlar ben de 1 yıldan beri nv8i kullanıyorum ve gayet memnunum.Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım makinayla ilgili ama başkası sizin gösterdiğiniz özeni göstermez tabiki.Benim de flashda sorun oldu.Tahminim flashı tutan tırnak kırılmış ve artık hiç kapanmıyor.Aslında sorun değil ama her zaman açık durması hoşuma gitmiyor.Önceki yazıları okuduğum kadarıyla 50-60 tl arası fiyatlar söylemiş bazı arkadaşlar.Acaba servise gönderen var mı hiç?Belki fiyatlar değişmiş olabilir; onun için ne kadar fiyat biçeceklerini nasıl öğrenirim?Hepsi buradadan almıştım ben.Garanti belgesinde servis numarası yazıyordur.Orayı arayarak kaç tl olduğunu öğrenebilir miyim?Ve kaç günde geri gönderiliyor(servise gönderen varsa)? yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • Geçmiş olsun. Servisi ara fiyat için. Keyfi takılıyor fiyatta adamlar.
  • Ben de servise götürmüştüm batarya için; bizi kapsamaz o dediler. Fiyatını sordum 60 lira dediler.
  • Dün o açma kapama mekanizmasıyla oynarken kırılan parçayı da buldum.Japonla yapıştırsam diye aklıma geldi ama işte ilerde ne olur onu bilemem.Birde ne kadar üstelersem de kullanıcı hatası diyecekler nihayetinde.Onun için bir yapıştırıp denesem olur.
  • diğer parçalara japon akıtırsanız erime riski yüksek olur. bence hiç kurcalamayın siz onu yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathchild

beni de ekleyin. güzel alet flaşı çok kuvvetli. ama mikrofonu niye bu kadar kötü bu aletin? video çekimleri çok kötü bana göre sesi almıyor.

dostum video çekerken elini mic yazan yerin üzerinden çekersen çok kalite ses aldığını görürsün, ayrıca da aldığı sesin kalitesini de FPS oranı belirler,
    yani 15 fps ile çekim yaparsan kalite kaybına razı olacaksın..

• katılıyorum..
    ayrıca bendeki mikrofonda mükemmel ses kaydediyor sorunsuz
  • Ürünü sonunda aldim ve bekledigim gibi cikti..

Oldukca kaliteli bir ürün ve USB üzerinden şarj olmasi çok güzel bir düşünce.. Eğer DSL kamerasi düşünmüyor iseniz bu kamerayi tercih edebilirsiniz.
  • +1905
    güle güle kullanın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Ürünü sonunda aldim ve bekledigim gibi cikti..

Oldukca kaliteli bir ürün ve USB üzerinden şarj olmasi çok güzel bir düşünce.. Eğer DSL kamerasi düşünmüyor iseniz bu kamerayi tercih edebilirsiniz.

Hayırlı olsun nerden kaça aldınız
  • http://www.letsgodigital.org//tr/camera/specification/compare/1804-1524-1642-2033.html
    Arkadaşlar samsung nv8 mi tavsiye edersiniz Canon A570IS'mi?
    burda karşılaştırmaları var acaba hangisi daha iyidir ben bu terimlerden pek anlamadığım için bilmiyorum yardımcı olabilr misinz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasova19 -- 17 Eylül 2009; 22:04:40 >
  • NV8 bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Bulursanız tabiki NV8 bulamazsanız da NV24 modelini öneririm her ne kadar sensörü NV8 gibi olmasa da CAnonA570IS den kat kat iyi olacağına adım gibi eminim. Canon kullanmış biriisiyim ve menüsü çok ilkel sanırım hala pille çalışıyor. Bu devirde kaldı mı böyle şeyler =))

Ayrıca IS dediği olay titreşim engelleyici NV8 de bu ayar ASR modu ile aynı işlevdedir. IS sanki bir adım daha önde gibi ama yine de ikisi de hiçbir işe yaramıyor bence. Adamın eli bozuksa ne ASR ne IS kurtarır resim bulanık vaziyette çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 18 Eylül 2009; 17:18:43 >
  • Bencede samsung Tanreall arkadaşın dediklerine ek olarak sağlamlık ve kalite nv serisin makinaların ana kasası çok sağlam düştümü kırılmıyor canonlar bakalit insanın elinde kırılacak gibi duruyor nv serisi ayrıca ince ve kibar canon çok kaba çekim kaliteleri birbirlerine yakın hatta nv8 in gece çekimi daha iyi.
  • NV8 in tek aksi tarafı flaşı. Bazılarımız flaşın açılıp kapanmasına yarayan tırnağı kırdı. Çok hassas yapılmış. Onun dışında canon a570IS ten kat kat üstün.
    Aklıma gelen NV8 artılarından biri, kutu içeriği çok güzel. Ayrıca uzaktan kumanda bile kullanabiliyorsun NV8 ile.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.