Makinayi yeni almadim ama sonucta NV8 kullanicisiyim
Hoş geldin.
aramıza hoşgeldin
Sayın Tanreal size bir sorum olucak mümkünse, özellikle gece hareket eden insan veya bir cisim örnek vantilatör perevanesini veya su damlasını en iyi hangi ayarlarla yakalıyabiliyorsun diğer forumların birinde görmüştüm ama bulamadım adam çalışan vantilatörün pervanesini sanki duruyormuş gibi çekmişti,Ben geçen gece çocukların sahnede folklör oynarken resimlerini çekmeye çalıştım ama fotoğrafları beğenmedm hep flu çıktılar hareket eden cisimlerdede aynı oldu ama sabit pozlarda gece çekimlerim güzel oldu.Sahne normal beyaz floresan ışıklıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
tebriklerrrrr kardeşim. geçmiş olsun. Servise verecekmisin.
quote:
Orijinalden alıntı: tanreall
bende kırdım flash tırnağını, kapanmıyor flash.
mrb kardeşim bayağı uzak kaldım forumdan işlerin yoğunluğu dolayısıyla =) evet becerdim vallaha kırıldı ben,mkinin de. servise vermeyi düşünüyorum ama zamanım yok malesef. en kısa zamanda halletcem =)
makinam flaş tırnağı kırık ama yanımdan hiç ayırmıyorum... yıllanmış şarap gibi gittikçe daha güzel fotolar çekiyor. iş bir makro...
500 kb den fazla kabul etmediği için resize yaptım yoksa orjinali çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: ozas
makinam flaş tırnağı kırık ama yanımdan hiç ayırmıyorum... yıllanmış şarap gibi gittikçe daha güzel fotolar çekiyor. iş bir makro...
500 kb den fazla kabul etmediği için resize yaptım yoksa orjinali çok güzel.
çok beğendim bunu çok başarılı
benim cihazda sorun oluşu sanırım "M" moda alınca ekran bembeaz oluyor ve hiç çekim yapamıyorum. objektif de dönüşte yavaşladı gibi sanki geç odaklanıyor çözemedim
Arkadaşlar, zamanında almadım ve şuan çok pişmanım nv8 veya nv15 bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? mümkünse sıfır almak istiyorum.. lütfen yardımcı olun..
akın kardeşim yukarda anlattığım soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz sence ?
sorun flaş tırnağı ise 2 ay sonra (askerlik işte) hallederiz. Bizim eve yakın servis var. 2 tanıdığın makinesini verdim, ücretsiz hallettiler.
quote:
akın kardeşim yukarda anlattığım soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz sence ?
hem o hem de burdaki sorun: " benim cihazda sorun oluşu sanırım "M" moda alınca ekran bembeaz oluyor ve hiç çekim yapamıyorum. objektifte de dönüş yavaşladı gibi sanki geç odaklanıyor çözemedim ve cızzzt diye ses geliyor inceden "
merhabalar ben gözüm gibi baktığım nv8 imi kıramayacağım bi arkadaşıma emanet olarak vermiştim. o da sağolsun beni kırmayıp makinamın objektifini ve flaşın tırnağını kırmış. garantisi bittiği için servisine götürmedim ama bu sorunların çözümü var mı yoksa makinamı istemeyerekte olsa atayım mı? birde maliyeti ne olur bunların bana yol gösterirseniz sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: bar_x
merhabalar ben gözüm gibi baktığım nv8 imi kıramayacağım bi arkadaşıma emanet olarak vermiştim. o da sağolsun beni kırmayıp makinamın objektifini ve flaşın tırnağını kırmış. garantisi bittiği için servisine götürmedim ama bu sorunların çözümü var mı yoksa makinamı istemeyerekte olsa atayım mı? birde maliyeti ne olur bunların bana yol gösterirseniz sevinirim...
Servise sorup görüş alabilirsin.Önce iyice araştır servise nazın geçerse dost işide yapabilirsin geçmiş olsun.
Bir arkadaşım nikon coolpks in 500 tl lik bir makinasnı aldı makinayı biraz inceledim çekimleri bizimkinden iyi değil manuel çekimi bile yoktu bir başka arkadaşımda nikon aldı onuda inceledikten sonra makinamı daha çok sevdim.
bizim makine kral canım
Zamanında satmıştım makineyi kelepir fiyata... Şimdi diyorum ki keşke satmasaymışım.
İmzamdaki Flickr galerimdeki ilk iki foto n8 ile çekildi
Az kullanılmış bir Nv8'im var. Uygun fiyata satmayı düşünüyorum. İlgilenenler dükkanımdan inceleyebilir.
hala satılık mı mithat NV8 ve ne kadar istiyorsun makineye ?
sende satılık fuji s6500fd vardı. bende ona talibim.
quote:
hala satılık mı mithat NV8 ve ne kadar istiyorsun makineye ?