Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekürler sayın tanreal kamera olayı çok çeşitlili evet hd görüntüyü görünce ön görümden vaz geçtim tatil yaklaşıyor yeni modeller çıkınca kampanyalar başlar illaki.
  • Arkadaşlar merhaba. DH'den bilgi alarak bu makineden almıştım. Yıllardan beri sorunsuz kullanıyordum taa ki birine emanet verene kadar.
    Şöyle bir sorun var, daha önce böyle sorun yaşayan arkadaş varsa yardımlarını rica ederim.

Makineyi açarken başlangış sesi gelmez ise ekrana görüntü gelmiyor.(Simsiyah bi ekran geliyor) Fotoğraf çekince de simsiyah bi fotoğraf çekiyor.
    Tuşlar üzerinde hareket ederken çıkan sesler de çıkmıyor.
    Eğer makineyi açarken ses gelirse gayet güzel çalışıyor, fakat bi süre sonra aynı hatayı tekrar veriyor.
    Makinenin tuşlarında olsun, başka bi yerinde olsun hiç bir sorun yok, gayet güzel çalışıyor.

Kaç defa makineyi sifirlamama rağmen bir sonuç alamadım, tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0160

Arkadaşlar merhaba. DH'den bilgi alarak bu makineden almıştım. Yıllardan beri sorunsuz kullanıyordum taa ki birine emanet verene kadar.
    Şöyle bir sorun var, daha önce böyle sorun yaşayan arkadaş varsa yardımlarını rica ederim.

Makineyi açarken başlangış sesi gelmez ise ekrana görüntü gelmiyor.(Simsiyah bi ekran geliyor) Fotoğraf çekince de simsiyah bi fotoğraf çekiyor.
    Eğer makineyi açarken ses gelirse gayet güzel çalışıyor, fakat bi süre sonra aynı hatayı tekrar veriyor.
    Makinenin tuşlarında olsun, başka bi yerinde olsun hiç bir sorun yok, gayet güzel çalışıyor.

Kaç defa makineyi sifirlamama rağmen bir sonuç alamadım, tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

servisin yolu görünmüş maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: ismail0160

Arkadaşlar merhaba. DH'den bilgi alarak bu makineden almıştım. Yıllardan beri sorunsuz kullanıyordum taa ki birine emanet verene kadar.

servisin yolu görünmüş maalesef.

Teşekkür ederim...

• Ben öyle bir sorun yaşamadım ama arkadaşımın kodak makinası vardı ondada benzer sorun vardı makinayı servise gönderdi ve yapıp göndermişler makinanın bir yerinde oksitlenme varmış ama neresi bilmiyorum servisle direk görüşmediğimiz için sorunu tam öğrenemedik.
  • emektardan bir kaç fotoğraf ekleyelim bari. bu son fotoğrafları oldu garibimin. lensin içine çimento kaçtı hep. lens tam açılıp kapanmıyor. buda motoru zorladığından batarya yarım günde bitiyor.

• Geçmiş olsun inşallah emsal bir makina bulursunuz.
  • Hala kullanıyorum sorun yok. (PS ile biraz renk ayarı yaptım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 11 Ağustos 2011; 16:00:49 >
  • Merhaba bende Samsung NV8 kullanıcısıyım ancak şarj aletimi yani usb kablosunu kaybettim...bunu nerden ve nasıl temin edebilirim yardımcı olur musunuz? 1 aydır makineyi kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisan_atay

Merhaba bende Samsung NV8 kullanıcısıyım ancak şarj aletimi yani usb kablosunu kaybettim...bunu nerden ve nasıl temin edebilirim yardımcı olur musunuz? 1 aydır makineyi kullanamıyorum

Buyrun buradan satın alabilirsiniz. (Pazarlık etmeyi unutmayın.)
    NV8 USB Kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 20 Eylül 2011; 18:09:20 >

• Ne ölmez konuymuş be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Ne ölmez konuymuş be :)

Ölmedi vallaha, hala kullanıyoruz makinemizi :))
  • Bende az kullanmadım bu makinayı yiğenimde var,komşumda var
    güzel makina zamanında ucuz fiyata büyük sensör şeklinde piyasaya sürülmüş ender aletlerden
    manuel ayarları filan tatmin edici kompakta göre
    flaşı biraz eğriti duruyo ama her an bozulabilcek gibi.
    bide benim gördüğüm nv lerde hep hot piksel vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo-pentax

Bende az kullanmadım bu makinayı yiğenimde var,komşumda var
    güzel makina zamanında ucuz fiyata büyük sensör şeklinde piyasaya sürülmüş ender aletlerden

Arkadaşım kırdı mesela flaşı. Fotoğraf çeksin diye verdim eline, "flaş yok mu ?" dedi. Var Samsung yazan yerin altında dedim. "dur açalım yahu daha iyi olur." dedi. Dur sakın kaldırma demeye kalmadan eliyle kaldırınca direk kırdı. Şimdi kapanmıyor flaş. Hala sapasağlam kullanıyorum ama.

• quote:

quote:

Arkadaşım kırdı mesela flaşı. Fotoğraf çeksin diye verdim eline, "flaş yok mu ?" dedi. Var Samsung yazan yerin altında dedim. "dur açalım yahu daha iyi olur." dedi. Dur sakın kaldırma demeye kalmadan eliyle kaldırınca direk kırdı. Şimdi kapanmıyor flaş. Hala sapasağlam kullanıyorum ama.

Sen onu avcılar - istanbul servisine sor. fiyat uygunsa yapıyorlarsa yolla ben hallettireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

quote:

Sen onu avcılar - istanbul servisine sor. fiyat uygunsa yapıyorlarsa yolla ben hallettireceğim.

Evet Akın bir ara göndereyim ben sana onu, halledelim.

• Arkadaşlar elimde arızalı bir nv8 var almayı düşünen arkadaşlar olursas pm ile ulaşabilirler..
  • neresi arızalı
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.