Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır başlığa uğramıyordum, bayağı uzun bir zaman (2 yıl kadar ). Bu süre içinde NV8'im ile 10 bine yakın fotoğraf çektim. İlk zamanlar amatörlüğün verdiği saçmalamalarım olmuşsa da sonraları NV8'in bana sunduğu manuel ayarlar ile kendimi geliştirmeye başladım. Bir kaç gün önce de artık NV8'den ayrılmış bulunuyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim, o da fotoğrafa yeni yeni merak duymakta. Açıkçası bu makineyi çok sevdim, şu an 3 yıl önceye dönsem yine bu makineyi alırım açıkçası. Sanki sevgiliye yazılmış bir yazı gibi oldu ama neyse. Artık Fujifilm S2800HD kullanacağım bir süreliğine. DSLR makinelere hala gücüm yetemiyor, mezun olduktan sonra artık.

Son olarak NV8 ile çektiğim, bana göre güzel olan fotoğraflarımdan birkaçını paylaşayım;

Daha çok var aslında ama ilk bakışta bunları görebildim, arşivim pek düzenli değil. NV8 böylece ilk makinem olarak hafızamda her zaman yer edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybeq

Uzun zamandır başlığa uğramıyordum, bayağı uzun bir zaman (2 yıl kadar ). Bu süre içinde NV8'im ile 10 bine yakın fotoğraf çektim. İlk zamanlar amatörlüğün verdiği saçmalamalarım olmuşsa da sonraları NV8'in bana sunduğu manuel ayarlar ile kendimi geliştirmeye başladım. Bir kaç gün önce de artık NV8'den ayrılmış bulunuyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim, o da fotoğrafa yeni yeni merak duymakta. Açıkçası bu makineyi çok sevdim, şu an 3 yıl önceye dönsem yine bu makineyi alırım açıkçası. Sanki sevgiliye yazılmış bir yazı gibi oldu ama neyse. Artık Fujifilm S2800HD kullanacağım bir süreliğine. DSLR makinelere hala gücüm yetemiyor, mezun olduktan sonra artık.

Son olarak NV8 ile çektiğim, bana göre güzel olan fotoğraflarımdan birkaçını paylaşayım;

Daha çok var aslında ama ilk bakışta bunları görebildim, arşivim pek düzenli değil. NV8 böylece ilk makinem olarak hafızamda her zaman yer edecek.

fotoğrafların çok güzel dostum çok beğendim. NV8 başka ben de hala kullanıyorum cidden sevgiliye yazılmış mektuplar gibi insan hoş oluyo. ne hatıralar yaşattı bize

bizim makinede panaromik yok ya o en baştakı dağ çekimi ve basketbol sahası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 19 Ocak 2011; 20:31:07 >

• quote:

Evet makinede panoramik çekim yok ancak panorama yapmamızı sağlayan onlarca program var. Ben genelde Photoshop kullandım panoramalarımı oluştururken. Normal fotoğraflara göre çok daha fazla zevk alıyorum bu fotoğraflardan.
  • biliyorum ben de tasarım yapıyorum. makinin kendi özelliği sandım da bir an için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: Aybeq

Uzun zamandır başlığa uğramıyordum, bayağı uzun bir zaman (2 yıl kadar ). Bu süre içinde NV8'im ile 10 bine yakın fotoğraf çektim. İlk zamanlar amatörlüğün verdiği saçmalamalarım olmuşsa da sonraları NV8'in bana sunduğu manuel ayarlar ile kendimi geliştirmeye başladım. Bir kaç gün önce de artık NV8'den ayrılmış bulunuyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim, o da fotoğrafa yeni yeni merak duymakta. Açıkçası bu makineyi çok sevdim, şu an 3 yıl önceye dönsem yine bu makineyi alırım açıkçası. Sanki sevgiliye yazılmış bir yazı gibi oldu ama neyse. Artık Fujifilm S2800HD kullanacağım bir süreliğine. DSLR makinelere hala gücüm yetemiyor, mezun olduktan sonra artık.

fotoğrafların çok güzel dostum çok beğendim. NV8 başka ben de hala kullanıyorum cidden sevgiliye yazılmış mektuplar gibi insan hoş oluyo. ne hatıralar yaşattı bize

bizim kocaaaa nv8 böyle resimler de mi çekiyormuş yav... ben de nv8 kulübüne üyeyim bi zamanlar neydi kulüp ahh ahh

• vallaha şimdi diğer kompakt cihazlar için birşey söylememiş olayım ama ben bu kadar iyi bir cihazla daha karşılaşmadım. bazı slr like lardan daha iyi çekiyor diyince inanmıyolar
  • Sayın tanreall makinanın hafıza kartından yanlışlıkla sildiğimiz resim ve videoları geri getirmek için recoveri programlarını kullanıyorum ama çoğu şeyi getirmedi bunun başka bir programı varmı veya daha önceden tedbir almak maksadıyla yapmamız gereken bir şey ,veya bir program varmı yedekleme gibi falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

Sayın tanreall makinanın hafıza kartından yanlışlıkla sildiğimiz resim ve videoları geri getirmek için recoveri programlarını kullanıyorum ama çoğu şeyi getirmedi bunun başka bir programı varmı veya daha önceden tedbir almak maksadıyla yapmamız gereken bir şey ,veya bir program varmı yedekleme gibi falan.

evet var. fotoğrafları yanlışlıkla silmemek için makinenin menüsünde bulunan anahtar işaretini aktif edip o fotoğrafları kilitlemen gerekiyor. onun dışında hafıza kartının içine grip DCIM klasörünü gizli dosya haline getir ki yanlışlıkla bir el hareketiyle silinmesin.
    "piriform recuva" bu ücretsiz programı da yükleyip silinen fotoğrafları kurtarmayı deneyebilirsin oldukça başarılıdır.
  • Çabuk cevabın için teşekürler o anahtar dikkatimden kaçmış ayrıca dosya gizlemekte iyi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

Çabuk cevabın için teşekürler o anahtar dikkatimden kaçmış ayrıca dosya gizlemekte iyi fikir.

rica ederim. evet o anahtar çok faydalı. o bahsettiğim programı kesinlikle kullanmalısın çok başarılı ve basittir. ayrıca türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 1 Mart 2011; 16:34:57 >
  • ya şu flaş tırnağı sorunu ile objektif kapağının yarım açılması sorununu nasıl çözeriz ki ?
  • benim pil doluyken objektif kapağında sorun olmuyor ama bitmeye yakın takılı kalıyor sanırım enerji yetmediğinden oluyor bu durum. tırnak için yapabilecek birşey yok servise görünmesi gerekiyor.
  • Benim objektif kapağıda bazen yarım açılıyordu sebebini makinayı koyduğum çekmecede buldum tam emin değilim ama makina çekmecemdeyken üzerine bazı ıvır zıvırşeyler geliyordu ajanda oluyordu onlar zannedersem kapağa baskı uyguladılar simetriğini bozdu gibi makinanın yerini değiştirdim sorun şu an düzeldi bakalım nasıl oldu bende anlamadım veya kemerinzde takılıyken dikkat edin makinanın objektifi bir yere temas edip baskı almasın koltukta oturunca falan.
  • Benim objektif kapağı içine toz kaçtığı için açılmıyor. Geçenlerde de flaş otomatik açılıştan mauel açılışa geçti. elimle açıyorum artık
  • o bende de mevcut kırıldı tırnak yaptırmadım yaşlanıyor artık
  • Sayın tanreal yeri değil ama kamera incelemeleriniz varsa 300 -400 tl ye önere bileceğiniz bir kamera varmı.
  • kamera mı fotoğraf makinesi mi ?
  • Video kamera hard diskli veya hafıza kartlı, video kamera forumlarını inceledimde eski ustalara denk gelmedim gözlemlediğim kadarıyla bir hd çılgınlığı almış başını gidiyor hd nin okadar önemli olduğunu sanmıyorum zaten çoğu makina gerçek hd değil ,zaten ben kayıtlarımı ps monitöründe inceliyorum dev ekranlarda bakacak değilim.
  • Arkadaşlar yedek batarya lazım internette var ama siteye güvenemiyorum ayrıca pahalı bildiğiniz bir yer varmı.
  • Bu konu hakkında akın arkadaşımıza bir danış onda vardı batarya şimdi var mı bilmiyorum. Bu arada ben yorumu unutmuşum yahu kamera için :)

Şimdi HD olayı heniş ekranlarda izlemektan daha farklı bir olay. High Definition teknolojisi çözünürlüğün en iyi olduğu bir teknolojidir ve bu yüzden bu çılgınlık var. Dolayısıyla kamerada olduğu zaman da cam gibi videolar çekebilirsiniz.
    Tabiki sırf HD olayı değil, yine diğer donanımların da iyi olması gerekiyor mercek kalitesi vs. Fakat sizin istediğiniz bütçe aralığında iyi bir HD kamera almak oldukça zor. Bu saatten sonra da açıkçası hafıza kartına video kaydetme dışında bir teknoloji tercih etmek çok mantıklı olmaz. Bence biraz daha bekleyin teknoloji marketlerde oldukça iyi indirimler oluyor %25 civarlarında. Daha sağlıklı iyi bir kamera alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.