Şimdi Ara

SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
22
Favori
28.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıdaki mesaja bak orada bir arkadaş NX mini için NX adaptör satıyor. Bu adaptörü alırsan sorunsuz biçimde tüm NX lensleri AF olarak kullanabilirsin.
    Ancak PK adaptör için öncelikle NX adaptör gerekiyor. Zira bendeki orjinal samsung markalı PK to NEX adaptörü böyle.
    Önce NX mini gövdeye NX adaptörünü takıyorsunuz, onun üzerine ise PK adaptörü.
    Tabi PK adaptörü AF değil. Lensleri manuel olarak kullanabiliyorsunuz.
    Şunu söyleyebilirim ki NX mini ile manuel lens kullanmak sıkıntılı. En azından ben kullanamadım.
    Bu durumda orijinal, AF yapabilen samsung markalı NX to NXmini adaptörü almak çok mantıklı.
    Bunu alırsanız 16,20,30,45,60mm vb bir sürü lensi kullanabiliyorsunuz.
    Örneğin çok ucuza alınabilecek 50-200 OIS lensi yaklaşık 135-540 mm olarak ve üstelik tikreşim engelleme özelliği de aktif olarak kullanabilirsiniz.
    Bunlara hiç girmeyeyim derseniz sahibinden sitesinden 400TL civarında bir fiyata gövde + 9-27 mm lensi alabilirsiniz.
    9-27 mm lens 9 mm de 9mm sabit nx mini lensinden daha keskin.
    Ama ben 9 mm sabit lensi seviyorum, zira nx mini ile birlikte iken neredeyse bir cep telefonu kadar küçük bir boyuta düşüyor ve pantalon arka cebinde taşınabiliyor. (Aman bu halde iken üzerine oturmayın, zira ben oturdum ve ilk 9 mm lensim bozuldu. Şimdi ikinci kez satınaldığım 9mm yi kullanıyorum. Zaten zor bulunuyor.BU nedenle kıymetini bilerek kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fipar -- 2 Kasım 2016; 16:36:13 >

• fipar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, pek lens ve adaptör de yok piyasada. Sanırım alırsak pek bişey bulamayacağız gibi. Sizce 266tlye body'yi tek almak mantıklı mı yoksa hazır alırken lensli mi alalım? Lensli sıfır da pek yok sanki.

Manuel netleme yaptığında ekranda kırmızı bir kutu vs cıkmıyor mu netlesigini gosteren yoksa tamamen göz kararı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 2 Kasım 2016; 17:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    İşte 260+690 1000 tl civarı ediyor. O fiyata daha baska makine bulunur sanki?

800'e lensli nx1000 alıyorsun, aps-c sensörlü.

http://urun.n11.com/dslr-fotograf-makinesi/samsung-nx1000-20-50mm-lens-aynasiz-fotograf-makinasi-P119400640

Bu daha mı avantajlı? Nx mini body çok iyi fiyat ama lense 690 verince o avantajlı fiyat bir anda uçup gidiyor. Yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 2 Kasım 2016; 17:46:36 >
  • erencaner kullanıcısına yanıt
    Burada NX mini fiyatı kadar boyutları itibari ile de tercih ediliyor.
    Ben şahsen NX sisteme pek ilgi duymuyorum.
    APSC sensör kategorisinde daha iyi bir çok seçenek var (tabi bana göre)
    Ama 1' sensör kategorisinde NX mini çok ama çok iyi
  • 9mm lens satan var mı arkadaşlar?
  • NX-mini&17mm

SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme
    Street 205 by ARroWCoLT, on Flickr

Underground 7 by ARroWCoLT, on Flickr

NX-mini & 9-27mm

Rainbow by Oktay A, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 12 Kasım 2016; 20:41:19 >

• Arkadaşlar lensin ve gövdenin kapağını kaybettim. Lens cihaza takılı duruyor, çıkaramıyorum. Tavsiyeniz var mı?
  • kiaydin K kullanıcısına yanıt
    aliexpresste satılıyor ordan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

Arkadaşlar lensin ve gövdenin kapağını kaybettim. Lens cihaza takılı duruyor, çıkaramıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Eminönü hayyama gidin hocam. Orada bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fipar

http://urun.n11.com/dslr-fotograf-makinesi/samsung-nx-mini-bodygovde-outlet-P58592402?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=102_212_3089&utm_term=web_product_ng

outlet ürünlerden nxmini gövde 229TL
    bence gayet iyi fiyat
    teşhir ürünü ama ikinci elde bile bu fiyatta bulmak mümkün değil

http://urun.n11.com/dslr-fotograf-makinesi/samsung-nx-mini-bodygovde-outlet-P58592402?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=102_212_3089&utm_term=web_product_ng

Ne tarz bişey gelecek muamma outlet ürünler bazen çok kötü olabiliyor

Birde n11 satıyorsa iki defa düşünmek lazım sonra muhattap bulmak sorun oluyor

• Ben sahibindende birinden aldim beyaz nx mini 9-27 lens ile tepe flasi dahil 375tl tl govdeye o paralar vermek mantikli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 18 Kasım 2016; 22:25:57 >
  • Teşhir ürün sürprizlere ve başağrılarına açıktır. Ben objektif takili degilken makinayi calistiran (sarji vardi demek ki nasil tesadufse) sensör yuzryine parmaklarını surenleri gördüm aman diyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme
    Cat 25 by ARroWCoLT, on Flickr

• gece cekimi ornegi var mi hocam ?
  • davidoffvincent kullanıcısına yanıt
    Pek gece çekimi sayılmaz, makinayı ilk aldığımda 9mm lensle uzun pozlama denemiştim.

Night Shot by Oktay A, on Flickr

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    elinize saglik hocam
  • Merhaba,
    Şuan M43 sistem kullanmaktayım.
    Geniş açı kullanma amaçlı ve 2.makine olarak NX Mini almak istiyorum.

NX mini gövde (tercihen siyah yada kahve)+ 9-27mm lens ve kutu içeriği ile satmak isteyenlerin tekliflerine açığım.
    Temiz ve makul fiyatlı olmak şartı ile.
  • quote:

NX mini gövde (tercihen siyah yada kahve)+ 9-27mm lens ve kutu içeriği ile satmak isteyenlerin tekliflerine açığım.
    Temiz ve makul fiyatlı olmak şartı ile.

İsterseniz Elimde var 500 Liraya bırakabilirim Kahverengi + 9-27 Daha 3 aylık kutusu faturası extra flashı herşeyi eksiksiz Sadece nişanım vardı orada kullandım evde yatıyor.
  • hocam bir pm'ine baksan diyorum artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Ocak 2017; 4:37:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.