Bildirim
SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (32. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Cok iyi.kartpostal gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soghan
Cok iyi.kartpostal gibi
Insanları çekmek sıkıntı yaratabilir düşüncesi ile genelde bu tür şeylerin fotoğraflarını çekmeyi tercih ediyorum.
Ama gece fotoğrafları tercihim.
Her ne kadar öndeki iki kişi fotoğrafı bozsa da eklemek istedim
samsung nx300
enstantane:1/320
diyafram:f/8
iso:100
18-55 lens -
Fotoğraf nerede?
yüklenmemiş hemen düzeltiyorum -
uzun süredir uğraşıyorum ama yüklenmedi.yarın tekrar deneyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: dhkn
quote:
Orijinalden alıntı: lllsiyahlll
Evet tripotsuz çektim
Titreme olmaması için dokunmatik ekranı kullanmaya çalıştım
Fotoğraf çekme konusundaki bilgi düzeyinizi bilmeden bir tavsiyede bulunuyorum, kusura bakmayın.
Tripod'unuz yokken bile gece fotoğrafı çekebilmek için mutlaka gövdeyi bir şeyin üzerine bırakıp zaman ayarlı deklanşör ile fotoğraf çekmelisiniz. Objektiflerdeki titreme önleyici özellik gece fotoğrafları için hiçbir işe yaramaz.
Yorum ve tavsiyelerin ise her zaman açığım daha yeniyim.
yorum ve önerilerinizi dört gözle bekliyorum
Gece çekimi yaparken NX300 bir yere sabitledim veçekim yapmak için dokunmatik ekranı kullandım ekran dokunmatigi yeterli olur diye düşünmüştüm dediğiniz zaman ayarlanmasını denicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bana inat gidip kız kulesi çekmiş
Gündüz gidebilsem bende çekecem ama zor ...
Eline sağlık güzel olmuş biraz renklerle oynayan sanki daha da güzel olur..
Bu arada Resmi gemi tada vapurdan çektin galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllsiyahlll -- 15 Kasım 2013; 0:51:06 >
-
-
-
-
selamlar;
nx1000 makinam için 50 200 lens nereden uygun bulabilirim acaba ? daha önce almış olduğunuz ya da bildiğiniz bir yeri paylaşırsanız sevinirim. istanbul'da yaşıyorum. internet alışverişide olur.
tşkler -
Çok güzel olmuş bogaziçinin gece çekimi bi başka güzel olmuş.Renkler çok güzel
Bu mevkiye yakın bi yerden bende resim çekmıştim senin çekti gin kadar güzel olmamıştı ama napalım
bi ara paylaşırım ...
quote:
Orijinalden alıntı: shamu
selamlar;
nx1000 makinam için 50 200 lens nereden uygun bulabilirim acaba ? daha önce almış olduğunuz ya da bildiğiniz bir yeri paylaşırsanız sevinirim. istanbul'da yaşıyorum. internet alışverişide olur.
tşkler
En ucuz burada sanki siteyi hiç kullanmadım
http://www.websibir.com/Samsung-NX-50-200mm-f4-Lens-Resmi-Distributor-Garantili%2CPR-15193.html?ref=akakce&v=0.35,9
Birde vatan bilgisayara mutlaka gidin sitesinde görünmesede ellerinde bulunabiliyor mesela ben 30 mm lensimi vatan'danbuşekilde aldım.
-
-
Mediamarkt'a da bakın. Stok sorunu yoksa en uygun fiyatlı mağazalardan biri.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X