< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (731. sayfa)
-
-
Dostum sorun varsa tekerleklerde arkadaşın dediği markadan al sık. 2 dk önce yazdığım cevaptaki gibi 2 bodyimde de sorunsuz şuan tekerler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 5 Ekim 2023; 18:54:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makineden bir şey sökmeden dıştan tekerleğin etrafına mı sıktınız? Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz.
-
Evet hocam direkt makinenin tuşuna üzerine sıktım bir kaç kez . Sonra tekerleği döndürdüm tekrar sıktım 1 2 kez daha . Sonra 15 20 dk bekledim o kadar. Etrafına bant yapıştırdım sıkacağım yere, çünkü yorumlarda plastik akşamda yapışkan bir yüzey yapıyor diyorlardı bende de oldu. Kuruduğunda çıkıyor tabi cam bezini ıslatıp silince ama uğraşmaya gerek yok. Gerçi o sıkılan akışkan bantida sökuyor ama yinede de yapmakta fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 6 Ekim 2023; 12:30:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15-20 dk falan
Rica ederim, tekrar olsa bile kontak sprey işe yarayacaktır,
Sorunun ana nedeni mod tekerinin o kısımdan toz aldığını düşünüyorum,
Daha iyi sonuç almak için tekerin iç kısmına ip sarıp, kontak sprey sıkarak ipi döndürmek yani bir nevi diş ipi ile diş aralarını temizliyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz.
Pili çıkartmanız yeterli makine kapalı olsun
Merhabalar. 30 mm ve 50 200 lenslere ihtiyacım var. Satan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi?
-
-
Harika...
-
Renkler güzel ama netlik yok. Yüklemeden kaynaklı olabilir...
-
Arkadaşlar z fold ile nx modellerini nasıl bağlayabiliriz ?
-
Çok nadir aktif bu konu ama bende paylaşayım ..
Fotoğraflar Nx1 ile çekilmiştir
İlk 5 Fotoğraf 16-50 f2-2.8
Son 3 foto Samsung 50-150mm f/2.8 S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Aralık 2024; 10:17:46 >
-
Hocam şöyle,
Aklım bayağı karıştı aslında. Canon eskiden bu işşin iyilerindendi. Aynasız çıktıktan sonra epey geriledi. Ama Full frame'e mi geçiş yapıp devam etsem Aynasız'a mı bilemiyorum. Çünkü elimde 4 adet lens var. Onların da çöp olmasını istemiyorum. Hepsi Canon Lens. 600D bayağı eski kaldığı için hevesim de azaldı. Yeni bir makina alıp tekrar fotoğrafın içerisine girmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir makina var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X