Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.615
Cevap
95
Favori
426.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çok sağolasın. Allah senden razı olsun cidden. Senin dediğin gibi aldım kontak sprey üstelik n11 kupon ile 66 TL ye geldi 400 ml mi :)

Sorun halloldu. Tekrar olur mu bilmem. Olursa yine sıkarım zararı olmaz galiba :) tutukluluk yaparsa tekrar sıkmanın. 2 makine nx30 ve nx3000 de de aynı sorun vardi hatta nx30 daha kötüydü. İkisi de şuan sorunsuz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt
    Dostum sorun varsa tekerleklerde arkadaşın dediği markadan al sık. 2 dk önce yazdığım cevaptaki gibi 2 bodyimde de sorunsuz şuan tekerler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 5 Ekim 2023; 18:54:34 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt

Makineden bir şey sökmeden dıştan tekerleğin etrafına mı sıktınız? Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam direkt makinenin tuşuna üzerine sıktım bir kaç kez . Sonra tekerleği döndürdüm tekrar sıktım 1 2 kez daha . Sonra 15 20 dk bekledim o kadar. Etrafına bant yapıştırdım sıkacağım yere, çünkü yorumlarda plastik akşamda yapışkan bir yüzey yapıyor diyorlardı bende de oldu. Kuruduğunda çıkıyor tabi cam bezini ıslatıp silince ama uğraşmaya gerek yok. Gerçi o sıkılan akışkan bantida sökuyor ama yinede de yapmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 6 Ekim 2023; 12:30:0 >

Evet bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt

15-20 dk falan

Rica ederim, tekrar olsa bile kontak sprey işe yarayacaktır,

Sorunun ana nedeni mod tekerinin o kısımdan toz aldığını düşünüyorum,

Daha iyi sonuç almak için tekerin iç kısmına ip sarıp, kontak sprey sıkarak ipi döndürmek yani bir nevi diş ipi ile diş aralarını temizliyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Pili çıkartmanız yeterli makine kapalı olsun

• Merhabalar. 30 mm ve 50 200 lenslere ihtiyacım var. Satan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi?

• Samsung Nx300

50-200 lens

• seker1adam kullanıcısına yanıt

Harika...

• seker1adam kullanıcısına yanıt

Renkler güzel ama netlik yok. Yüklemeden kaynaklı olabilir...

• Arkadaşlar z fold ile nx modellerini nasıl bağlayabiliriz ?

• Çok nadir aktif bu konu ama bende paylaşayım ..

Fotoğraflar Nx1 ile çekilmiştir

İlk 5 Fotoğraf 16-50 f2-2.8

Son 3 foto Samsung 50-150mm f/2.8 S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Aralık 2024; 10:17:46 >

• garuda kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle,

Aklım bayağı karıştı aslında. Canon eskiden bu işşin iyilerindendi. Aynasız çıktıktan sonra epey geriledi. Ama Full frame'e mi geçiş yapıp devam etsem Aynasız'a mı bilemiyorum. Çünkü elimde 4 adet lens var. Onların da çöp olmasını istemiyorum. Hepsi Canon Lens. 600D bayağı eski kaldığı için hevesim de azaldı. Yeni bir makina alıp tekrar fotoğrafın içerisine girmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir makina var mı?

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.