Şimdi Ara

Samsung Nx1000-Nx2000-Nx3000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung almayınız kesinlikle tavsiye etmem, Samsung Fotoğraf makinesi olarak çekilme ararı aldı, lens sıkıntısı yaşarsınız Sony almanız her zaman daha iyi olacaktır, A6000 bunlardan daha iyi bir makinedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Günyeli

Samsung almayınız kesinlikle tavsiye etmem, Samsung Fotoğraf makinesi olarak çekilme ararı aldı, lens sıkıntısı yaşarsınız Sony almanız her zaman daha iyi olacaktır, A6000 bunlardan daha iyi bir makinedir.

Kişinin bütçesine göre önerilerde bulunuyoruz burada . Varsa 650 liraya A6000 3-4 tane de ben alayım . Lens sıkıntısı yok , hala sıfır satan bir çok yer var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Samsung almayınız kesinlikle tavsiye etmem, Samsung Fotoğraf makinesi olarak çekilme ararı aldı, lens sıkıntısı yaşarsınız Sony almanız her zaman daha iyi olacaktır, A6000 bunlardan daha iyi bir makinedir.

Kişinin bütçesine göre önerilerde bulunuyoruz burada . Varsa 650 liraya A6000 3-4 tane de ben alayım . Lens sıkıntısı yok , hala sıfır satan bir çok yer var .

Sıfır satmalarının tek nedeni Samsung' un ellerinde kalan makinelerini uygun fiyata çıkartmalarıdır, bu arkadaş alıp 3-5 ay sonra makineyi memnuniyetsizlikten dolayı değiştirirse 600 liranında bir anlamı kalmıyor. Lens sıkıntısı gayet var, Samsung' un rettiği lensler 1-2 elin parmağını geçmez arada uyumlu Samyang düşünüyor ise manuel olarak alsın derim. 2. el A5000 bile alınabilir ya da Nex serisi olarakta alınır, burası bir forum ise ve amaç fikir beyanı ise Samsung bir çöptür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Sıfır satmalarının tek nedeni Samsung' un ellerinde kalan makinelerini uygun fiyata çıkartmalarıdır, bu arkadaş alıp 3-5 ay sonra makineyi memnuniyetsizlikten dolayı değiştirirse 600 liranında bir anlamı kalmıyor. Lens sıkıntısı gayet var, Samsung' un rettiği lensler 1-2 elin parmağını geçmez arada uyumlu Samyang düşünüyor ise manuel olarak alsın derim. 2. el A5000 bile alınabilir ya da Nex serisi olarakta alınır, burası bir forum ise ve amaç fikir beyanı ise Samsung bir çöptür.

O kadarını anlamayan yoktur heralde burada . Bu arkadaş internetten detaylı örneklere baktıysa , makine özelliklerini araştırdıysa , bütçesine uygun bu makineyi aldıysa 3-5 ay sonra neden memnuniyetsizlik duysun ? 2. el nex5 'ler ancak bu fiyata . Onların da temizini bulmak oldukça zor . Nx serisi önermemize engel olacak tek cihaz a3000 idi sony tarafında ancak o da gayet sınırlı geldi ve pek bulunmuyor .

Buyrum samsungun nx mount için ürettiği lensler . 15 adet .

Samsung Nx1000-Nx2000-Nx3000

Bu da Sony e mount uyumlu lensler . 16 adet .

Samsung Nx1000-Nx2000-Nx3000

Her iki mount için de pk/fd/m42/contax adaptör temini mümkün .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Sony SEL 16-35mm, 24-70mm, 70-200mm, 55mm, 24mm, 90mm, 24-240mm, 16-70mm, 28mm, 85mm 1.4, 35mm 2.8, 28-135mm, 28-70mm ve bunun yanında atlamış olunan LA-E4 adaptörlü a mount lenslerini attığınız listede göremedim.

Samsung' un satılan lensleri arasında hangisi şu anda aktif stokta bulunan? Sadece en fazla 5 adeti vardır. Oda NX1 sayesinde. Sıfır nex-5' ler bile hayyamda 650-700 TL' ye özellikle Doğunbank Oymak Elektronikte bile bulunn makinelerdir, Piyasanın içinde yıllardır ve Sony elemanlığını 3 yıl yapmış birisi olarak kesinlikle kaıtlmıyorum. A3000 ise hali hazırda Ocak Elektronik' bayi kanalında hala stokta olan ürünler mevcuttur, ara ara marketlere verip fiyat yamaktadırlar.

Ben sadece tüm makineleri neredeyse elime alıp incelemeiş birisi olrak Samsung' un kalitesizliğini savunuyorum tek derdim budur.
  • quote:

Sony SEL 16-35mm, 24-70mm, 70-200mm, 55mm, 24mm, 90mm, 24-240mm, 16-70mm, 28mm, 85mm 1.4, 35mm 2.8, 28-135mm, 28-70mm ve bunun yanında atlamış olunan LA-E4 adaptörlü a mount lenslerini attığınız listede göremedim.

Samsung' un satılan lensleri arasında hangisi şu anda aktif stokta bulunan? Sadece en fazla 5 adeti vardır. Oda NX1 sayesinde. Sıfır nex-5' ler bile hayyamda 650-700 TL' ye özellikle Doğunbank Oymak Elektronikte bile bulunn makinelerdir, Piyasanın içinde yıllardır ve Sony elemanlığını 3 yıl yapmış birisi olarak kesinlikle kaıtlmıyorum. A3000 ise hali hazırda Ocak Elektronik' bayi kanalında hala stokta olan ürünler mevcuttur, ara ara marketlere verip fiyat yamaktadırlar.

Ben sadece tüm makineleri neredeyse elime alıp incelemeiş birisi olrak Samsung' un kalitesizliğini savunuyorum tek derdim budur.

Dikkat ederseniz Sony listesindeki ürünler APSC formattaki lensler . FE mountu dahil etmedim listeye . Amacım sizin "bir elin parmağını geçmeyecek lens sayısı" ifadenizin yersiz olduğunu anlatmak . Sony e mount için EF adaptörle de yaklaşık 90-100 tane canon lensi kullanmak da mümkün . Buna buradaki kimsenin de itirazı yok zaten . A mountta da nerden baksak 100 üzerinde sony ve minolta lens var .

http://www.fotopazar.com/aynasiz-lensler#specs=manufacturer-104

üretilmiş 15 lensin 11 tanesi samsung piyasadan çekilmiş olmasına rağmen hala stokta var . Ben de hem nex serisi hem de nx3000 kullanmış biri olarak konu fiyat/performans ise samsung alınmalıdır diyorum .

• @CavaLieR-G

Neyse çoktan almıştır arkadaş zaten. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia23 -- 1 Mart 2016; 17:03:18 >
  • Samsungum nesi kalitesiz, iyiki çekildi piyasadan yoksa hangi markada 45 mm f1.8 i 200 tl ye 30 mm f2.0 ı 137 tl ye alabilirdik. Samsungun gerek lensleri gerek bodyleri özellikle 3 lü serileri gayet başarılı, lensleri de amatör kullanıcıya yeter de artar 18-55,50-200 60 mm, 30mm,20mm,45mm ve 12-24 bulunabiliyor. Amatör adam daha ne lensi kullanacak zaten. Hayırlı günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nx 1000 için kullanıcı yorumu alabilir miyim
  • boombip kullanıcısına yanıt
    fazla anlamam ama gayet memnun edici fotograflar alıyorum :) kullanımı da kolay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.