Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
41.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, genel kullanıma uygun olmadığı için kargoya verilmeden iptal ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

Yerine ne aldınız peki?

• https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHX52CKN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2S87VYQMK6YRSANPR3T3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2S87VYQMK6YRSANPR3T3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_2S87VYQMK6YRSANPR3T3&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

MacBook Pro M3 için linkteki Thunderbolt 4 (USB‑C) kablosunu aldım. Maksimum 120 hz veriyor. MacBook kaynaklı mı bir durum mu?

Harici bir mönitörüm daha var. Displayport üzerinden G8 paralel bağladım ama sonuç alamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Almayı düşünen varsa ben 2 aydır kullanıyorum. Oyunların keyfini anlatılmaz yaşanır seviyede. Özellikle HDR açıksa görsel şölen. Başka monitör kullanamazsınız bundan sonra..

Media Markt'ta 22.500 TL şu an daha iyi fiyat görmedim:

• Merhabalar.

Acer nitro 16 bilgisayarım var.
    Bilgisayar üzerinde hdmi 2.1 ve type c 4.0 çıkışı var. Maalesef DisplayPort çıkışı doğrudan yok. Type c üzerinden alınıyor.

Bu monitorü almayı düşünüyorum. Hdmi 2.1 ile kullanımımda herhangi bir sorun, sıkıntı veya kullanılmayan bir özellik oluyor mu? Renk derinliği, hdr, yenileme hızları gibi özellikler hdmi 2.1 de hangi değerlerde çalışıyor? Forumu okuduğumda çok fazla bilgi kirliliği ile karşılaştım.

Eğer hdmi 2.1 ile sorun yaşanmıyorsa kablo tavsiye verebilir misiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin incelemeye yazdığın Flickering(bu aşağıdaki renk cümbüşü) sorunu var deniyordu ve bu sorun bazı kullanıcılarda mevcuttu. Vrr ve hdr çalışmıyor iddiası vardı bu hiç bir zaman yaşanmadı benim için.

Sorunların olmadığına dair video :

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimimSasua Sasuayoutube
    March 5, 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=F8TR7r4-0tc

Öncelikli olarak güle güle kullan ama malesef monitöründe youtube dan izledim Flickering var bu vrr titremesi dediğimiz ki bu zaten oledlerin neredeyse çoğunda var :) yok dersen taş duvarlara bakarsan titrediğini göreceksin ki bunu ben demiyorum bu işte uzamn insanlar ve ellerinde profesyonel araç ve gereçleri olan insanlar diyor istersen bak onun haricinde güzel monitör fiyatına göre güzel 22 bin tl civarına satılıyordu ayriyeten kalite konusunda aynı şeyi söyleyemem oledler arasında en kalitesiz monitör o yüzden fiyatı ucuz ve özelliklerden kısılmış koskoca panel üreticisi samsung bu kadar kalitesiz ürün neden çıkarır diyoum kendi kendime fiyat performans olarak güzel monitör ona birşey diyemem ama

Samsung Odyssey OLED G8/G85SB S34BG85 İncelemesi - RTINGS.com

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 28 Kasım 2024; 7:12:27 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.