Şimdi Ara

Samsung, OLED ekranların yerine QLED ekranlara yöneliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çözünürlük ile ilgili değil. Kullanılan panellerden bahsediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olur. 48" oled fiyatına 55" led almak daha mantıklı.
  • Yine bir ekrem71 klasiği.

• Şu lcdlerden kurtulalımda ne gelirse gelsin . Adam akıllı film izlemek isiyorum , arka ışığı görüyorum siyahlar gri çıkıyor. Oledler şuan en iyisi ama çok pahalılar bir tvye o kadar para verilmez. Eğer bu qled denilen olayda arka ışık yoksa ve ucuz olunursa alınır.Şuan ki lcdlere fazla para bayılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 26 Mayıs 2016; 12:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plazma iyiydi plazma, yazık ettiler, onu geliştirselerdi, hatta tek yapmaları gereken elektrik sarfiyatını azaltmaktı

• Benzer fiyat aralığında şuan LCD TV almak isteyenlerin LG OLED panellere de bakmalarını tavsiye ederim.

• SLM
    BEKO ANDROİD TV Yİ İNCELEYE BİLİRMİSİNİZ?
    TV DE KULLANILAN İŞLEMCİ, RAM MİKTARI, GPU NE ?

• yine bir Samy kelime oyunu ve ucuz ürünleri pazarlama taktiği gibi geliyor bana

• Casio yerine CASQİO diye çakma marka vardı o geldi aklıma başlığı görünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef hiç biri plazma kadar iyi sonuç veremiyor !
    oled zamanla renk solması sorunu var ! ( 1 yıl içinde )

• QLED bir görüntü teknoljisidir. Yani bir tv özelliği.

OLED ise bir panel teknolojisidir. Yani bir tv çeşidi diyelim.

Bir görüntü özelliğinin bir tv teknolijisini geçmesi kadar saçma ve komik bir deyim olamaz.

bu mantıkla 3D özelliği Lcd tv'lerden daha iyidir demek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 70likyenirocky

QLED bir görüntü teknoljisidir. Yani bir tv özelliği.

OLED ise bir panel teknolojisidir. Yani bir tv çeşidi diyelim.

Bir görüntü özelliğinin bir tv teknolijisini geçmesi kadar saçma ve komik bir deyim olamaz.

bu mantıkla 3D özelliği Lcd tv'lerden daha iyidir demek gerekir.

Sanırım makaleyi okumamışsınız. QLED, 3D gibi görüntü teknolojisi değil. OLED gibi panel teknolojisi. OLEDler organik tabanlıyken QLED inorganik materyal kullanıyor.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Sanırım makaleyi okuyup anlamamışsınız. Quantum dot bir görüntü teknolijisidir, panel teknolojisi değil. Samsung'un patentini aldığı ve biçare biçimde OLED'e benzetmeye çalıştığı bir teknoloji. Komik sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 70likyenirocky

Sanırım makaleyi okuyup anlamamışsınız. Quantum dot bir görüntü teknolijisidir, panel teknolojisi değil. Samsung'un patentini aldığı ve biçare biçimde OLED'e benzetmeye çalıştığı bir teknoloji. Komik sadece.

Biri sizi kandırmış.

http://www.qled-info.com/introduction/
  • Kafam karıştı.Quantum Dot ile QLED aynı şeyler değil mi? 2019 yılında ilk örnekler gelecekse şuan satılan quantum dot tvler nedir?

• Samsung oled üretemez çünkü oled i sadece LG üretir diğerleride çok isterse parasıyla alırlar.

Peki LG Samsung a oled verir mi? İmkansız.

Samsung da suhd der QLED der ve leş tvlerini millete ateş pahasına çakmaya devam eder ve dikkat ediniz. Garantisi bitiyor iki ay sonra ekran hatası veriyor yani Samsung hep aynı Samsung. Samsung almak pişmanlıktır LG taş gibi TV yapıyor al kullan ömürlük.

• Oled tv led tvden daha az elektrik kullanmiyor bu laf cok eskiden kalma guncellenmesi lazim aksine daha fazla harciyor

• QLED tv aslinda oled tv deki organik.maddeleri inorganik maddeyle degistirme olayidir maliyeti dusuk ve dayanikli quantum dot normalde anlatilan bu ama suanda samsu g un cikardigi qled tvlerin bununla alakasi yok

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Samsung aslinda lg ile ayni yil oled tv cikardi ama uretimi maliyetliydi ve kullanim omru dusuktu diye vazgectiler lg oled uretmenin daha basit ve maliyeti dusuk versiyornunu buldu ondan devam ediyor samsung un cikardigi rgb dizilimli oled tv idi lg beyaz oledlerin ustine renk filtresi koyuyor rgb dizilimi yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.