< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung, One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı (2. sayfa)

-
-
One ui 8 muhtemelen yazın çıkacak. One ui 8le de aynı durum devam ederse s23udan sonra büyük ihtimal yeni cihazım samsung değil apple olur gibi. Diğer Android markalarını sevmiyorum apple en iyi tercih gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A serisi bu kafa ile seneye alırquote:
Orijinalden alıntı: mert1907
Nisan diyor da A serisine gelmesi daha uzun sürer gibime geliyor. Keşke cihaz listesini de paylaşsalardı. Beta da Türkiye olsaydı güzel olurdu.
Mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: GökmenCeylan KZZID
One ui 8 muhtemelen yazın çıkacak. One ui 8le de aynı durum devam ederse s23udan sonra büyük ihtimal yeni cihazım samsung değil apple olur gibi. Diğer Android markalarını sevmiyorum apple en iyi tercih gibi duruyor
Ben şahsen memnunum. Yorum yaparken sebep yazarsanız, biz kullanıcılar nelere dikkat edip etmediğimizi görebiliriz. Objektif bir şekilde yorum yapmalıyız.quote:
Orijinalden alıntı: Alpayan01
Elimdeki s23 ü satınca daha asla almicam samsung
galaxy tab s8 ultra one ui 7 güncellemesini ne zaman alır? daha doğrusu alacak mı bilgisi olan var mı?
-
Çok köklü bir güncelleme olduğu için bu kadar gecikiyor belki de ne olursa olsun yeni cihazlarda geliyorsa bize de gelmeli hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung şunun o kadar çok gereksiz haberini yaptırdı ki çok büyük bir fiyasko bekliyorum. oneui7 şöyle patladı böyle çatladı haberlerine hazır olup çıkar çıkmaz sazanlık yapmamak lazım.
-
s25te de düzgün çalışmıyorki.
-
Samsung biraz daha hızlı davransa diyorum.Diğer telefon sahipleri android 16 alırken biz 15 e yeni geçmiş olacağız galiba.Yıl sonu gibi 16 tanıtıldı.2025 sonu hazır diyor Google. Bize daha nisanda (o da üst seviye cihazlara) 15 gelecek .Tamam ince eleyip sık dokumaları güzel de biraz daha hızlı davransa samsung iyi olacak.Tırıvırı cihazlar bile 15 e geçiyor bu kadar ağırdan almasa mı acaba...Samsung iyi sağlam markadır diye aldım ama hata mı ettim diye düşünmüyor değilim???? Eğer bunu strateji olarak yapıyorlarsa gereksiz...Müşteri kaybeder.İleride geç güncelleme olur diye milleti kaçırır ve itina edeyim derken itibar kaybeder....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam buradan sormak istiyorum bende a24 var samsung türkiye olur diğer ülke Samsung lar olur bu yıl bitmeden A serisi Android 15(oneUİ7 )batarya çabuk bitme olayına ufak ve kolay çözüm fikir verme açısından a24 te denedim işe yaradı ayarlar-ekran pürüzsüz hareket kısmından standart seçerek 90 veya 120 herz i kapatın.harekette kabul edilebilir hafif bir yavaşlık ile batarya dayanma süresini arttırabilirsiniz 1.5 ila 3 kat artabilir benim cihazımda pil gün sonunu zor çıkarıyordu şimdi ertesi güne kalıyor.denemeyle internet kullanmayıp video filan izlemeden sadece düz telefon gibi 3 gün civarı kullandım cihaza göre değişebilir.online fps isteyen call of duty benzeri oyunlar oynamıyor çoğu insan oynayan da oyun sırasında 90 - 120 hz açarsa ve bitiminde kapatırsa bataryanın bereketini görür.dediğim gibi çoğu insan için 90-120 herz gerekli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X