Şimdi Ara

Samsung, One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı
    Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından yapılan açıklamada merakla beklenen One UI 7.0 güncellemesi hakkında yeni bilgiler verildi. Firma, stabil One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini resmen duyurarak "Samsung One UI 7 güncellemesi ne zaman" sorularına son noktayı koydu. Aynı zamanda Beta program kapsamına dahil olan yeni cihazlar da açıklandı.

Kararlı One UI 7 güncellemesi Nisan’da başlıyor

Samsung One UI 7.0 Beta Programını daha fazla Galaxy telefon ve tablete genişlettiğini duyururken a kararlı güncellemeyi ne zaman yayınlayacağını da açıkladı. Samsung, One UI 7.0'ın (Android 15) kararlı sürümünün Nisan 2025’te yayınlanacağını duyurdu. Samsung, güncellemeyi alacak cihazları açıklamadı ancak muhtemelen ilk olarak Galaxy S24 serisi One UI 7 güncellemesini alacak. Ardından Z Fold/Flip 6 ve Galaxy S23 seri için güncellemeler başlayacak.

Bu arada Samsung, kararlı güncellemeyi yayınlamadan önce One UI 7.0 Beta programını Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Galaxy S23 serisi, Galaxy Tab S10 serisi ve Galaxy A55 dahil olmak üzere daha fazla cihaz için genişleteceğini duyurdu. 6 Mart’tan itibaren Hindistan, Güney Kore, Birleşik Krallık ve ABD'deki kullanıcılar Samsung Members aracılığıyla beta programına katılmak için başvurabilecek.

Ayrıca Bkz.Realme'den mobil fotoğrafçılıkta devrim yaratacak "konsept" telefon

One UI 7.0, yeni bir Hızlı Panel kullanıcı arayüzü, yeni animasyonlar ve geçişler, yeni ikonografi ve devam eden aktiviteleri gösteren Now Bar ile büyük bir tasarım revizyonu getiriyor. Yeni OS aynı zamanda daha derin ve gelişmiş Galaxy AI özelliklerini içeriyor.

Kaynak:https://news.samsung.com/global/samsung-one-ui-7-beta-rolls-out-to-more-galaxy-devices

• Elimdeki s23 ü satınca daha asla almicam samsung

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alpayan01 A kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Diğer firmalar neredeyse android 16 yı dağıtmaya başlayacak samsung daha 15e başlayamadı,özellikle s24 serisi gibi çok tutulan bir cihaza böyle muamele yapması rezillik.

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt
    Sırf f/p çok övülüyor diye aldım aşırı kötü bir telefon ısınıyor kameralar berbat arayüzde takılma oluyor özellikle kamerada telefonu kapatıp açtığımda resmen giriş segment telefon gibi 2 3 dakika kendine gelmesini bekliyorum bataryasıda çabuk bitiyor şimdi yazılım güncellemesini de zamanında veremiyorlar

Hocam ben 23 ultra kullanıyorum. Çok memnunum. Evet var eksiklikleri illaki ama iPhone zaten kullanmıyorum. Xiaomi falan almaktansa bunu almayı tercih etmiştim. Şarj az gidiyor sadece gördüğüm tek kötülük bu. Güncellemelere pek takilmiyorum

Bilmiyorum belki ultra da bu sorunlar yoktur ama düz model feci kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Düzü bende pek beğenmedim arkadaşım kullanıyor oda memnun degil

Beğenilcek gibi değil zaten anneme f/p olarak aldığım honor 90 yemin ediyorum çok daha akıcı çalışıyor

Yazık etti kendine samsung. iPhone izinden gidiyor fiyatı yansıttı. Kaliteyi yansıtamadı

• Ya öfff. Yeni cihaza tertemiz en baştan kurulumla geçiş için 1 aydır bekliyorum, en az 1-2 ay daha bekleyecem yani habere göre. Bir dahakine diğer markalarıda değerlendireceğim. Samsung Notes uygulaması tavladı beni yoksa çoktan kaçmıştım. 😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan diyor da A serisine gelmesi daha uzun sürer gibime geliyor. Keşke cihaz listesini de paylaşsalardı. Beta da Türkiye olsaydı güzel olurdu.

• Samsung, One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiletosman kullanıcısına yanıt

Resmi bir görsel değil bu..

• Nasrettin hoca misali,ölme eşeğim ölme yaz gelince arpa buğday yedireceğim.

Samsung android 15 çuvalladı toparlaması eski cihazlara yaz sonunu bulur diye düşünüyorum.

• Çok erken oldu ya Samsung acele etmeseydin Android 15 i pas geçip direkt 16 da verebilirdin

• Samsung Şimdiden Güncelleme Sözünde Çuvalladı... Bu Gidişle Söz Verdiği 6 - 7 Android Güncellemesi Zor Görünüyor... Bu Kadar Gecikti Bari 15 Yerine 16 Verseydin... A73 Kullanıyorum 2 Güncelleme Aldı Kalan 2 Güncellemeyi Nasıl Verecek Merak Ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 5 Mart 2025; 12:46:17 >
  • Nisan mı?

Samsung Uzun Güncelleme Veriyorum Diye, Millete Yüksek Fiyattan Gagalamaya Çalışıyor...

• Samsung böyle geciktirerek S24 sahiplerine S25 aldırabileceğini mi zannediyor? iPhone dan geçtim gerçekten çok güzel telefon S24U, ama 7 yıl güncelleme garantisi verip yazılım güncellemesini yeni telefona geçmeye zorlamak için bir silaha çevirirsen, klavyende TÜRKÇE EMOJİ ARAMA desteği bile sunamazsan işin zor. Uzun yıllar kullanırım bu makineyi, ama yenilerken Samsung ilk 3 te olur mu orası çooook meçhul.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.