|
Samsung’un One UI 7.0 güncellemesi gecikecek
-
-
Android güncellene konusunda hem çok yavaş hemde gelen kayda değer bir yenilik birşey yok dersem yeridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 22 Ağustos 2024; 15:24:15 > -
Acelemiz yok. 7 den umutluyum redditte gördüğüm sızıntılar son kullanıcıya ulaşırsa animasyon ve tasarım olarak epey fark olacak gibi. Tam olsun da yavaş olsun ve umarım pil optimizasyonuna önem verirler. -
Şu anki hali de güzel bence. Sade şekilde amacını hizmet ediyor.
-
3 Ekim'de sunuma yetiştirirler. Daha erken göstereceklerini zannetmiyorum. Sızıntılar elbette olur.
-
Reddette herkes ağlıyor bu ne biçim icon, arayüz vs diye. Orası da Twitter gibi kara delik olmuş iyice
-
Ne alaka ios daha gec sunuyor eskisi kadar stabil değil sorunları var artik -
Reddit tayfa tam kanser ama ben cidden beğendim hocam mis gibi çok abartıyorlar inş koyu simge olayıda doğru çıkar hoşuma gitti.
-
Samsung un sürekli yaptığı şey hep e
Gecikmeli bu yüzden iphone nün sürekli 5 adım gerisinde -
İyi de samsung un gecikmesi haber niteliği taşıyacak bir şey değil rutini o zaten. Eğer erken verseydi bu haber olurdu -
Aliexpress'te suratına bakmadığımız 2011-2015 model fason telefon ikonları veya Oppo'nun ilk ikonları gibi, Samsung'un tasarım ekibinin başında cenaze namazında Ettehiyyatü'ye oturan Ulvi var sanırsam :)
Tepkim Maho ağa misali: Bu nediğr loğğ ??
Xiaomi veya Honor kullanırım daha iyi bu kadar salakça bir ikon paketi olamaz bari eski touchwiz ikonlarını sunun da sindirelim bu saçmalığı. 2010 model Galaxy S'in Touchwiz ikonlarının pikselli hali bile bundan çok daha iyi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 27 Ağustos 2024; 14:31:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X