|
Bildirim
Daha stabil 7 yi veremediler
Milletin gazını alma hamleleri bunlar |
Hocam ödevi tamamlayamadım ama yemin ederim en iyisi olacak isterseniz dönem ödevi de verin Hocam göreceksiniz gerçekten çok iyi yapacağım söz veriyorum Hocam ve şunu ekleyeyim seneye çok çalışacağım Hocam her şey vakti zamanında olacak bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum Hocam
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Koskoca markanın itibarını korumak, kullanıcının gazını almak Ice Universe'in asılsız duyumlarına ve Sammobile'ın uyduruk güncelleme takvimine kaldıysa vay ki ne vay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 17 Şubat 2025; 0:51:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Küfür eder gibi... Adamlar kullanıcılarıyla bildiğin dalga geçiyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 17 Şubat 2025; 12:39:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hahaahahahahahaha uzun zamandır bu kadar güzel yorum okumadım. çalarım ben bunu iznin olursa :D |
Bu haberi görüp de, yok artık demeyen yoktur. Trump Huawei'i banlatmasaydı şuan Samsung diye bir cep telefonu markası yoktu. 7 yıl sözü verdiler, yeni telefon çıkarınca eskilere güncelleme göndermez oldular. Samsung pişmanlıktır. Piyasada çok daha akıcı arayüzü olan, Çok daha iyi ekrana sahip, Çok daha iyi kamerası olan zibilyon tane telefon markası mevcut. |