Şimdi Ara

Samsung One UI 8.0 güncellemesi, beklenenden erken gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung One UI 8.0 güncellemesi, beklenenden erken gelebilir
    Samsung'un yeni arayüz güncellemesi One UI 8.0, teknoloji dünyasında heyecan uyandıran gelişmeler arasında yer alıyor. Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, One UI 7.0'daki gecikmelere rağmen şirketin bir sonraki büyük güncellemesi olan One UI 8.0, kullanıcılarla beklenenden daha erken buluşabilir. Tipster Ice Universe'in paylaştığı bilgiler, Samsung'un yeni arayüz güncellemesi konusunda olumlu sinyaller veriyor.

Ayrıca Bkz.Meta'dan insansı robot hamlesi: Yapay zeka destekli asistanlar yakında

Yeni nesil arayüz, önemli yenilikler getiriyor

Samsung'un Android 16 tabanlı One UI 8.0 güncellemesinin, Google'ın ana sürümü yayınlamasının ardından çok beklemeden kullanıcılara sunulması planlanıyor. Google'ın Android 16'nın kararlı sürümünü 2025'in ikinci çeyreğinin sonlarında yayınlamayı hedeflediği düşünüldüğünde, Samsung'un One UI 8.0 güncellemesini 2025'in üçüncü çeyreğinde kullanıma sunması oldukça muhtemel görünüyor.

Yeni güncelleme, kullanıcıları heyecanlandıracak birçok özelliği beraberinde getiriyor. Android 16 altyapısıyla gelecek olan One UI 8.0, tüm uygulamalar için merkezi bir fotoğraf seçici sunuyor ve Sağlık Kayıtları özelliğiyle kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. Bluetooth LE Ses teknolojisi sayesinde ise ses paylaşımında önemli iyileştirmeler sunan güncelleme, farklı ekran boyutlarına sahip cihazlar için optimize edilmiş bir deneyim vadediyor.

Samsung One UI 8.0 güncellemesi, beklenenden erken gelebilir
    Kamera özellikleri konusunda da önemli yenilikler göze çarpıyor. Android 16'nın ikinci beta sürümüyle birlikte gelen hibrit otomatik pozlama, renk sıcaklığı ve renk tonu gibi profesyonel düzeyde kamera özellikleri, fotoğraf tutkunlarını memnun edecek gibi görünüyor. Üçüncü taraf kamera uygulamalarının Hareketli Fotoğraflar çekebilme özelliği ve Ultra HDR (Samsung'da Süper HDR) konusundaki iyileştirmeler de dikkat çekiyor.

Samsung'un katlanabilir telefonlar ve tabletler için optimize edilmiş arayüz geliştirmeleri, şirketin yenilikçi cihaz portföyüne olan bağlılığını gösteriyor. Gelişmiş Profesyonel Video (APV) kodeği ile video çekim kalitesinde yeni bir standart belirlemeyi hedefleyen Samsung, dikey metin desteğini de güçlendirerek global kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/despite-one-ui-7-delay-samsung-one-ui-8-release-on-time-rumor/
    Kaynak:https://x.com/UniverseIce/status/1890716466737033441

• Hocam ödevi tamamlayamadım ama yemin ederim en iyisi olacak isterseniz dönem ödevi de verin Hocam göreceksiniz gerçekten çok iyi yapacağım söz veriyorum Hocam ve şunu ekleyeyim seneye çok çalışacağım Hocam her şey vakti zamanında olacak bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum Hocam
  • Daha stabil 7 yi veremediler
    Milletin gazını alma hamleleri bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ödevi tamamlayamadım ama yemin ederim en iyisi olacak isterseniz dönem ödevi de verin Hocam göreceksiniz gerçekten çok iyi yapacağım söz veriyorum Hocam ve şunu ekleyeyim seneye çok çalışacağım Hocam her şey vakti zamanında olacak bütün samimiyetimle ve inancımla söylüyorum Hocam

• Haber nederece doğru bilemiyorum.Yalnız Samsung android 15 çuvalladı normalde 2024 son çeyreği çıkması gerekiyordu hala beta sürecinde.

• Beklenen bir kere seneye bu aylar değildir :) . Beklenen bu yazdır. Şahsen sanmam ... Samsung yeni cihazlarına ve fazladan mesai yapan yazılımcılarına hakkı olanı ekstradan vermiyorlardı . Tepkiler olarak işi yavaştan alma eylemini azami şekilde devam etmeleridir. Yani esas sorumlusu Samsung ve hak derdindeki Samsung yazılımcıların çakallıklarıdır...

Davanız haklarınız yüzünden biz tüketiciler zincirleme her beklenen cihaz sahipleri de çekmemeli...
    S25 serisi bile tam olgunlaşmamış! ...

Rezalet!

Basın / medya yoluyla algı siparişleri devam ediyor!

• Masallar lafonten den masallar

• iPhone 16 çıkmadan 17 haberleri gelir, S25 çıkmadan S26 haberleri gelir, OneUI 7 çıkmadan 8 haberleri gelir vs. Teknoloji haberciliği resmen bitmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koskoca markanın itibarını korumak, kullanıcının gazını almak Ice Universe'in asılsız duyumlarına ve Sammobile'ın uyduruk güncelleme takvimine kaldıysa vay ki ne vay Samsung One UI 8.0 güncellemesi, beklenenden erken gelebilir 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 17 Şubat 2025; 0:51:2 >
  • Neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 7 veremiyorlar 8 nasıl verecekler mart ayına girecez

• Birşey diyecektim ama...

• Samsung'u tanıyan, bir S25 kulanan müşteri olarak ben bu habere sadece gülerim. Adamlar s24 leri betadan çıkarmadı, çıkaramadı değil. 7 yıl güncelleme verecekler yersen. İkinci yılının sonundaki haberler "samsung snapdragon elitin darboğazını aşmak için uğraşıyor.." "keşke s25lere 24 gb ram taksaydık" "brefing özelliğini s24lere getirmek için öz veri ile çalışıyoruz". Telefoun 4.yılında "android 19 u yükleyen kullanıcılar şunu şunu kullanamayacaklar.."

Ben bu telefonu satın alırken 7yıl sürüm güncelleme ve güvenlik güncellemesi verilecek diye, belkide Türkiye şartlarından ötürüde olsa fahiş fiyattan aldım. Önümüzdeki yıllarda bakalım nasıl su kaynatacak...

• Eksik kalsın Z fold 5 telefonumda 1 dj önce kullandığım şifremi tanımadı serviste müşteri hatası diyip 400 TL ye sıfırladı. Mükemmel telefon kendi kendine şifre değiştiriyor.

• Küfür eder gibi... Adamlar kullanıcılarıyla bildiğin dalga geçiyorlar.

• durmanow D kullanıcısına yanıt
    Senin servise para vermen gerekmez ki format için. Basit bir yolu var. Telefonu usb üzerinde pc ye bağla, sonra ses tuşu ve power tuşuna aynı anda basıp telefona sende format atabilirdin. Benim de başıma geldi. Şifreyi unuttum. Bu şekilde telefona format atıp yeniden kurdum herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 17 Şubat 2025; 12:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz zaten artık 7'den umudu kestik
    8'i bekliyoruz..

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

hahaahahahahahaha uzun zamandır bu kadar güzel yorum okumadım. çalarım ben bunu iznin olursa :D

• Bu haberi görüp de, yok artık demeyen yoktur.

Trump Huawei'i banlatmasaydı şuan Samsung diye bir cep telefonu markası yoktu.

7 yıl sözü verdiler, yeni telefon çıkarınca eskilere güncelleme göndermez oldular.

Samsung pişmanlıktır.

Piyasada çok daha akıcı arayüzü olan, Çok daha iyi ekrana sahip, Çok daha iyi kamerası olan zibilyon tane telefon markası mevcut.

• Samsung One UI 8 i bıraksın önce One UI 7 yi versin aylardır ha bugün ha yarın bekletip duruyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.