Şimdi Ara

samsung or sony

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bi mp3 alcamda kararsız kaldım SAMSUNG YP-U3 1gb ve SONY NWD-B103 1GB arasında sizce hangisi ii dir benim icin usb den kablosuz bi sekilde pC e baglanması ve bagladıktan sora surucu istemeden harici bellek olarak gorulmesi lazım cunku 1 ay once creative aldım o CD si yuklenmeden calısmıodu elimde patladı simdi hata yapmayayım
    HELP PLS !!!

• samsunglarda cdye gerek kalmadan aleti bilgisayara bağlayabiliyorsunuz.(tüm samsunglar demişken hata olmasın ben ypu2 kullanıyorum onda cdye falan gerek yok bilgisayara bağlarken.)
    sony walkmanin yaratıcısıdır.ve ses kalitesine diyecek yoktur. ama samsungta bunun yanında dnse ses sistemi vardır.ayrıcada ses kayıt cihazını da unutmamk lazım u2de vardı u3te de olması lazım.
    ben olsam samsung alırdım ama son karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

samsunglarda cdye gerek kalmadan aleti bilgisayara bağlayabiliyorsunuz.(tüm samsunglar demişken hata olmasın ben ypu2 kullanıyorum onda cdye falan gerek yok bilgisayara bağlarken.)
    sony walkmanin yaratıcısıdır.ve ses kalitesine diyecek yoktur. ama samsungta bunun yanında dnse ses sistemi vardır.ayrıcada ses kayıt cihazını da unutmamk lazım u2de vardı u3te de olması lazım.
    ben olsam samsung alırdım ama son karar sizin
    samsung al bence,,sonylerin ses düzeyi alçak,,yapamadiklarindan degil,,yapmadiklarindan dolayi,,avrupa birligi ses standartlarina uymak için ses son seste bile alçak,,samsungda boyle bir sorun yok,,denenmistir,,samsung al derim

• peki arkadaslar cd yuklenimi istiomu istemiomu bilen yokmu bu urunleri ben creative aldım 2 hafta once super taş gibi ama cd yuklenimi istio bilgisayar gormesi icin benim icin onemli olan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: airas

peki arkadaslar cd yuklenimi istiomu istemiomu bilen yokmu bu urunleri ben creative aldım 2 hafta once super taş gibi ama cd yuklenimi istio bilgisayar gormesi icin benim icin onemli olan bu
    or ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resline

or ne demek?

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • ben kardeşime sony aldım güzel fena değil yalnız işte sesi biraz az gibi
    bir de hiç bir aksesuar bekleme ama samsungta yanılmıyorsam kılıf cd ve boyun askısı veriyor
    ben samsung ypt 6 kullanıyorum çok da memnunum hatta samsung almadığıma pişmanım

samsung ve sony kullanan biri olarak
    samsung derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asean20

ben kardeşime sony aldım güzel fena değil yalnız işte sesi biraz az gibi
    bir de hiç bir aksesuar bekleme ama samsungta yanılmıyorsam kılıf cd ve boyun askısı veriyor
    ben samsung ypt 6 kullanıyorum çok da memnunum hatta samsung almadığıma pişmanım

samsung ve sony kullanan biri olarak
    samsung derim
    Aslında senin gibi türkçenin içine edercesine mesaj yazan birine yardım etmemek lazım ama neyse
    ikisi arasında samsung bariz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

Aslında senin gibi türkçenin içine edercesine mesaj yazan birine yardım etmemek lazım ama neyse
    ikisi arasında samsung bariz daha iyi.

Alıntıları Göster
    1. Samsung'un ses kalitesi, yüksekliği ve bass'ı çok iyi.

2. Ses kaydı çok iyi. 32k 64k ve 128k kayıt yapabiliyor.

3. Çok şık, dokunmatik ve yeterince ufak bir alet.

Sonuç itibarı ile beklediğimden daha iyi bir alet.

Kötü olan tarafı ise henüz radyo olayına çözüm bulunamaması (herhalde çözümü yok).

Fiyatıda gayet iyi (ayıptır söylemesi 2gb olanını 117ytl ye aldımda).

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKN'

Kötü olan tarafı ise henüz radyo olayına çözüm bulunamaması (herhalde çözümü yok).

Alıntıları Göster
    creative ipod shuffle ve sony kullandım.

ses kalitesi olarak shuffle bas gücü olarak sony derim.

belki yardımı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: somali

creative ipod shuffle ve sony kullandım.

ses kalitesi olarak shuffle bas gücü olarak sony derim.

belki yardımı olur

Alıntıları Göster
    Kesinlikle U3'ü tavsiye ederim

Birde sandisk Express var radyolu ve microSd girişli,alternatif oluşturması açısından

samsung or sony

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: talhagercek

nerede 117 ytl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nikbinn

quote:

Orjinalden alıntı: talhagercek

nerede 117 ytl ?

Alıntıları Göster
    quote:

nerede 117 ytl ?

Ben alalı yaklaşık 1 ay oluyor. H izlial.com'dan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 24 Ekim 2007; 3:05:31 >

• quote:

quote:

nerede 117 ytl ?

Ben alalı yaklaşık 1 ay oluyor. H izlial.com'dan aldım

Alıntıları Göster
    ben alalı iki hafta oldu samsung yp-u3 ü mükemmel bi cihaz ancak senin istediğin gibi flash bellek olarak kullanılmıyor,ürünle birlikte verilen cd de samsung media studio programını yüklüyosun o program aracılığıyla atıyosun mp3 leri ama çok basit,kablosuz usb var sustalı biçimde :) ses kalitesi mükemmel bence bi eksiği yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: pantürk

ben alalı iki hafta oldu samsung yp-u3 ü mükemmel bi cihaz ancak senin istediğin gibi flash bellek olarak kullanılmıyor,ürünle birlikte verilen cd de samsung media studio programını yüklüyosun o program aracılığıyla atıyosun mp3 leri ama çok basit,kablosuz usb var sustalı biçimde :) ses kalitesi mükemmel bence bi eksiği yok...

Alıntıları Göster
    türkiyede iriver yok o yüzden seçenekler kısıtlı yanlız samsung bu tarz cihazları bir de kalem pille çalışır halde yaparsa hakketen piyasanın azına sıçar.dns olayı bence cowon'un yapmacık efect'lerinden 1000kat daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pantürk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pantürk

@pantürk hocam bende böyle bir sorun yok . Bilinen "sürükle - bırak" tekniği ile atıyorum şarkıları ve alet çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 25 Ekim 2007; 5:05:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pantürk

@pantürk hocam bende böyle bir sorun yok . Bilinen "sürükle - bırak" tekniği ile atıyorum şarkıları ve alet çalıyor

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Ne kadar çok biliyo buradaki kişiler ya bir kere model sony nin yeni çıkardığı yani b serisi sürükle bırak ek program falan cd yok biraz araştırıpta konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Ne kadar çok biliyo buradaki kişiler ya bir kere model sony nin yeni çıkardığı yani b serisi sürükle bırak ek program falan cd yok biraz araştırıpta konuşun.

Alıntıları Göster
    Evet Sony nin Cıkardıdığı NW-db 103 1GB NW-db105 Te Kopyala Yapıştır Seceneğine Acıktır Programa Gerek Yok Anlamıyorum ya Herkes Cok Biliyo Yalan Yanlış Konuşuyo Yeni Sürüm olan Bu Üründe Kopyala Yapıştır Seceneği Vardır Direk Flash Bellek Gibi Kullanabiliyosun Sonic Storage Programına Gerek Yok ama Ben Genede Creative Zen Stone Al Derim Sesi Cok İyi Fiyatına Göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardann

Evet Sony nin Cıkardıdığı NW-db 103 1GB NW-db105 Te Kopyala Yapıştır Seceneğine Acıktır Programa Gerek Yok Anlamıyorum ya Herkes Cok Biliyo Yalan Yanlış Konuşuyo Yeni Sürüm olan Bu Üründe Kopyala Yapıştır Seceneği Vardır Direk Flash Bellek Gibi Kullanabiliyosun Sonic Storage Programına Gerek Yok ama Ben Genede Creative Zen Stone Al Derim Sesi Cok İyi Fiyatına Göre.

Alıntıları Göster
    iriver bu bahsedilen mp3 çalarların hepsinden çok daha iyidir

http://reviews.cnet.co.uk/digitalmusic/0,39029994,49290210,00.htm
    279 ytl bunun fiyatı pahalı geliyorsa t10 falan bakın bence gg den

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.