bende u3 var.gayette memnunum.müzik yuklemek için cd falan istemiyor.son ses muzık dinlemiyorsan(bea yüksek) tavsıye etmem.son ses dinleyeceksen dandik bir kulaklıklada tavsıye etmem.(müzikten bişi anlamazsın).görüntüsü inanılmaz güzel her yerde kendini belli ediyo.(ben burdayım:) dns-e açmadan bile kalıteli müzik dinlersin.menüsü kolay.sustalı gibi usb girisi var.düğmesini ittiriyorsun çıkıyo.gene itttiriyorsun usbden bastırıp yerine giriyo:)makara bile yapabilirsin.(arkadaşının karşısına geçip sustalı gibi usb çıkartırsın arkadaşında aha usb çektı der.sustalı çektı der gibi:))gayet kullanışlı.fazla düşünme düşündükçe kararsız kalırsın bende öle oluyo.sony dersen o nede olsa bunların atası.walkmanın yaratıcısı!
sony son zamanlar marka satiyor..samsung guzel sekli fln.birde 70 ytl sesi ii artirabilen hafizasi olan trekstor xtensionda dusunebilrsin?
quote:
Orjinalden alıntı: girindegorun
or ne demek?
"Ve ya" demek
Ne kadar gereksiz tartışma olmuş.Tüm usb mp3 oynatıcılar, aynı zamanda bellektir de.. Ve usb belleklere her türlü dosyayı kopyalayabilirsiniz.Herhangi bir sürücü yada yazılım desteğine ihtiyaç olmadan.İşletim sisteminiz XP SP2 ve donanımsal olarak usb 2.0 kullanıyorsanız istediğiniz dosyayı usb mp3'e sorunsuz/hatasız atabilirsiniz.2002 yılında sahip olduğum 128mb mp3 oynatıcılarda dahi aynı işlemi yapıyordum."Sürükle bırak"da ne yahu.Kapitalist gerzeklerin müşteri kandırma taktikleri.Paket onların hepsi.. paket..
bu konu gerçekten karmaşık ikisinin de birbirine göre dezavantajı var.. ama ben samsung düşünüyorum gerçekten hoş, alıp incele kendine hayran bırakıyo alet.. ama inşallah o çıt kırıldım USB birgün intihar etmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme