Şimdi Ara

Samsung p2270 monitor dis kapagi acma sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p2270 monitorum 1 sene acilmadiktan sonra elektrigi yiynce dokunmatik panelin kondansatorler sismis olacakki bir sure sonra panel gidiyor geliyor aciyor kapaniyor filan sinir bozuyor.sonra kapaniyor alet. power kablosunu cikariyosun takiyosun sansina dek gelirse acik kaliyor yoksa ayni muhabbet.

bu sismis kondansatorleri degistirmek istiyorum ama monitoru nasil acacagimi bilmiyorum. nettede hic tuto bulamadim bu modele gore.
    daha onceden bu seri monitorlerin icini acmis, kendinden emin birileri varsa bi el ativerin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odeon -- 21 Ocak 2013; 23:53:22 >

• yokmu hic monitor acan koca forumda :s
  • hemen monitöre suç bulmasan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_ysc

hemen monitöre suç bulmasan...

nasil yani ?
  • yani tam anlayamadım da mevzuyu...
    kondansatör falan filan yani içini açmadan bişi görmeden.
    bi de görüntü gidiyosa ekran kartında da bi problem olabilir. olmadı çözünürlük ayarlarını düşürüp dene bi.
    hatta güvenli modda açıp bekle...
    yani görüntü gidince bir çok arkadaş monitöre kabahat buluyor hemen, akla ilk o geliyo... sen ne kadar eminsin bilemiyorum...
  • arkadasim sorunum bu. takma sen kafana kondansatorleri.
    sadece monitorun kapagini acmaya calisiyorum. vidasiz oldugu icin nasil acilacagini soruyorum.
    varsa bu modelden acan nasil actigini ogrenmek istiyorum.
  • Gizli vidalarda yoksa kanırtarak açacaksın plastikleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung tv aski aparati vidasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de vardı. Altta ayaklığın yan tarafında 2 adet vida var. onları çıkardıktan sonra araya bir yağ bıcağı sokuyorsun. yavaş yavaş ilerleyerek her tarafı açıyorsun. son derece kolay.

ben baktım ama kondansatörler tertemiz. görüntü 1 saniyeliğine gelip kayboluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.