arkadaşlar merhaba televizyonum bozuldu servise bikaçkez gitti geldi panel arızası dendı sonrasında ınternettenten araştırdım uygun fiyata yapılıyomus dıye internetten bulduğum servısı aradım ustune basa basa soyledığım once yapım mailiyetını istiyorum dedım ardından bütçeme uyarsa ve hesaplı olursa yaptıracağım dedım buna rağmen adamlar tvmı aldı kafalarına göre tvmı tamır etmısler sımdıne 650 tl panel arızası malıyetı çıkardılar bende bana bılgı vermeden yaptıkları ıcın ve tamırı cok pahalı bulduğum ıcın kabul etmedim eskı halıyle tv ıstıyorum dedım dedım ama yapılmış urunu bana vermeyeceklerını soyledıler eskı halıne getırın gerı almak ıstedığımı belırtım yınede kabul etmedıler burda hukuksuz bır durum oluştuğunu düşündüğüm için tv gerı almak ıcın ne yapmalıyım 46 ınc 4-5 yıllık tv mın 650 tl masraf çıkması normalmıdır sıfır televızyon alınıyo o fıyata hakkımı nasıl aramalıyım mahkemeye mı vermelıyım düşüncelerınızı paylaşırsanız sevınırım saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme