Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delicatessen

az önce eşimi aradım. ne oldu, ne yapalım, alalım mı demek için. Bu arada HB'nin sitesine girip TV'yi arattım ama TV çıkmadı. Televizyonlar bölümünden baktım ama TV uçmuş, gitmiş, yemişler, bitirmişler
    Sadece HB'da vardı, orada da bitti. Şimdi gel de bekle ki bir yerde stoğa girsin

Acil lazımsa kötü olmuş. Ama merak etmeyin stoklara girer yine. Ben zaman zaman bakıyorum HB ya. Tükendiğinde bir hafta gibi bir zamanda ekleme yapıyorlar. Biraz beklemeniz gerekecek.

İrili ufaklı küçük sitelerde de satışı var sanırım. Ancak adı sanı bilinmeyen siteler. Bence biraz bekleyin.

• biraz araştırdım senin için

örneğin http://www.n11.com/samsung-51f5570-51inch-full-hd-3d-smart-plazma-tv-dahili-uydu-alicili-P15282064 fiyat iyi daha önce n11'den alanlar da olmuştu bu forumda sıkıntı yaşayan yoktu sanırım

birde http://www.gold.com.tr/samsung-ps-51f5500-600hz-3d-full-hd-smart-plazma-tv_u gold'da 5500 model ismiyle var bu yüzden resmi Türkiye malı mı yoksa gold ithalatı mı bilmiyorum telefonla öğrenebilirsin belki.

bende hızlıal'dan aldığım günün ertesi günü baktığımda siteden kalkmıştı, şans işte

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun. Aslında ben satın alma konusunda nettim. Ama eşim biraz daha bekleyelim, belki bulunur (çalınan tv'den bahsediyor) deylnce kararsız kaldım. Umut dünyası iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Kasım 2013; 18:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/ps-51f5570-samsung-plazma-tv-fiyati,39496.html

istanbulbilisim var bu tv PS-51F5570 Samsung Plazma Tv

Kampanya Fiyatı 1.929,00 TL KDV Dahil

Kredi Kartına Tek Çekim Fiyatı 1.890,42 TL KDV Dahil

Nakit / Havale / EFT Fiyatı 1.871,13 TL KDV Dahil
  • sanalkanka_1905 kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişimdeki cihazınyanında HABER VER butonu var. Her zamanki istanbul bilişim işte :) cihazı koyuyor, fiyatı uygun tutuyor. Ama cihaz yok.
  • quote:

az önce eşimi aradım. ne oldu, ne yapalım, alalım mı demek için. Bu arada HB'nin sitesine girip TV'yi arattım ama TV çıkmadı. Televizyonlar bölümünden baktım ama TV uçmuş, gitmiş, yemişler, bitirmişler
    Sadece HB'da vardı, orada da bitti. Şimdi gel de bekle ki bir yerde stoğa girsin

http://www.n11.com/samsung-51f5570-51inch-full-hd-3d-smart-plazma-tv-dahili-uydu-alicili-P15282064
    anında 50 tl indirimle 1999 a geliyor .taksitte var.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

http://www.n11.com/samsung-51f5570-51inch-full-hd-3d-smart-plazma-tv-dahili-uydu-alicili-P15282064

Slm.
    N11'deki mağaza samsung turkiye garantisi mi veriyor?
    Kargo kaca mal oluyor? Bu satıcıdan alan var mı?
    şimdilik bu kadar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Slm.
    N11'deki mağaza samsung turkiye garantisi mi veriyor?
    Kargo kaca mal oluyor? Bu satıcıdan alan var mı?
    şimdilik bu kadar :)

Hocam gel sana da 60 lık alalım bi tane = )

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Slm.

55" led philipsim çalındıktan sonra tvye fazla para vermek istemiyorum açıkçası. 2000 TLyi kendime üst sınır olarak aldım. Zaten daha fazlasını ödemek te ağır gelir.
    Ayrıca samsung tercih etmek istiyorum çünkü:
    - daha az ölü pixel sorunu var.
    - renkler daha canlıymış.
    - smart tv özellikleri daha iyi galiba. en azından flashlı siteleri browserı ile sorunsuz açabilmek istiyorum. dizi mag gibi sitelerden direkt dizimi izlemek isterim.

samsungun da kendine özel sorunları var.
    daha fazla buzzing gibi.

yansıma benim için sorun değil. çünkü salonumda hem televizyon camın karşısında değil, hem de bütün pencerelerde black-out perdeler var. kapatında zifiri karanlık oluyor.

çalınan philips televizyonumu alırken o kadar çok uğraşmış, o kadar çok forum sayfası okumuştum ki. aslında şimdi bazen forumları kapatıp tv almadan yaşamak istiyorum. o kadar bıkkınlık oldu. bunun için de alırsam maksimum 2000 tlyi verip günahıyla sevabıyla bu tvyi alırım.

sen iki tv'ye de sahip birisi olarak ne dersin?
    60" için salonum yeterli büyüklükte.
    Ama sanki abartmış olurum. yani 55i çaldır 60 al. yok yahu, olur mu? kafa gitti yine

• quote:

Slm.

55" led philipsim çalındıktan sonra tvye fazla para vermek istemiyorum açıkçası. 2000 TLyi kendime üst sınır olarak aldım. Zaten daha fazlasını ödemek te ağır gelir.
    Ayrıca samsung tercih etmek istiyorum çünkü:
    - daha az ölü pixel sorunu var.
    - renkler daha canlıymış.
    - smart tv özellikleri daha iyi galiba. en azından flashlı siteleri browserı ile sorunsuz açabilmek istiyorum. dizi mag gibi sitelerden direkt dizimi izlemek isterim.

samsungun da kendine özel sorunları var.
    daha fazla buzzing gibi.

yansıma benim için sorun değil. çünkü salonumda hem televizyon camın karşısında değil, hem de bütün pencerelerde black-out perdeler var. kapatında zifiri karanlık oluyor.

çalınan philips televizyonumu alırken o kadar çok uğraşmış, o kadar çok forum sayfası okumuştum ki. aslında şimdi bazen forumları kapatıp tv almadan yaşamak istiyorum. o kadar bıkkınlık oldu. bunun için de alırsam maksimum 2000 tlyi verip günahıyla sevabıyla bu tvyi alırım.

sen iki tv'ye de sahip birisi olarak ne dersin?
    60" için salonum yeterli büyüklükte.
    Ama sanki abartmış olurum. yani 55i çaldır 60 al. yok yahu, olur mu? kafa gitti yine

Şöyle söyleyeyim ; Samsung şuan bana gayet güzel geliyor. Hani ben Smart uygulamalarını pek kullanmıyorum. Sadece HD film bana yetiyor.

Şimdiye kadar TV ile bir sorun yaşamadım. En güzel tarafı da bu. Herhangi bir iz sorunu dahi olmadı. Ufak bir buzzing var. O da duvar saati senin onda biri kadardır.
    Hissedilmiyor yani. Ben kumandasını pek sevmedim. Daha kullanışlı olabilirdi. Zaten uydu kumandasını kullanıyoruz. Samsung için de kırmızı rengi iyi vermiyor
    diyenler var. İşin açığını konuşmam gerekirse ben pek birşey farketmiyorum. Yani kime göre gerçek kırmızı ? Neye göre ? Zaten ben başkasının gözünden
    gerçek kırmızının nasıl bir kırmızı olduğunu göremem ki ? Kırmızı bana göre kırmızıdır daha iyisi olamaz = )

Diğer tarafa geçersek LG henüz elime ulaşmadı. Karşılaştırma yapamıyorum. Ama LG nin bu modeli için de pek sönük denildi. Teknoloji mağazalarında gördüğüm kadarıyla
    normal LED lerden sönük evet. Ancak kendi kullandığımız Samsung tan şöyle farklı diyebileceğim bir durum olmadı. Belki ben farkedemedim bu da olabilir bilemiyorum.

Benim bu LG den tek büyük korkum iz bırakacak olması. Diğeri ise ölü piksel olur mu sorusu. Bu iki durumu yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Varsın
    sönük olsun renkler ve ışık. Zaten parlak izlemeyi ve vivid renkleri ben de sevmiyorum. LG nin smart uygulamalarının daha iyi olduğunu duydum. Ve kumandası
    daha kullanışlı deniliyor. Artı olarak eklemem gerekirse sanki dış çerçeve bakımından LG daha şık göründü bana. Dış görünüşü çok önemli değil ama yine de insan neden
    güzel olmasın diyor.

Vallahi insanın kafasının gitmemesi elde değil. Ben de çok araştırdım. Maddi imkanın varsa LG de düşünebilirsin. Eğer piksel ve iz sorununundan korkmuyorsan. Ama eğer
    Samsung alacaksan kesinlikle ondan da pişman olmazsın. Bence kafa yemeye devam edeceksin ve edeceğiz hep birlikte = ) Hoş ben kararımı verdim o da var = )

Bir tvde iz sorunu, renklerin cansızlığı sorunu, diğerinde ise ses sorunu vs. var.
    Philips'i alırken de şu kanıya varmıştım "Televziyon almak demek, paranla rezil olmak demek. Hangi sorunu satın alacağına karar veriyorsun sadece."
    aradan 2 yıldan fazla zaman geçti. Ama halen öyle. Şu özelliği iyi, şu özelliği güzel diye seçim yapamıyoruz. Şu sorunu var, bu sorunu var, şu sorun göz ardı edilebilir, bu sorun göz ardı edilemez diyerek seçim yapıyoruz. Hangi sorunu satın alacağımızı seçiyoruz sadece

Lg ve Samsung cihazlarındaki web browseri merak ediyorum. Hangisinin flash oynatması daha iyi. Dizi mag gibi sitelere girip sorunsuzca dizi izlenebiliyor mu? Samsung için izlenebiliyor yorumu vardı. LG web browser meselesinde ne kadar iyi?
  • quote:

Bir tvde iz sorunu, renklerin cansızlığı sorunu, diğerinde ise ses sorunu vs. var.
    Philips'i alırken de şu kanıya varmıştım "Televziyon almak demek, paranla rezil olmak demek. Hangi sorunu satın alacağına karar veriyorsun sadece."
    aradan 2 yıldan fazla zaman geçti. Ama halen öyle. Şu özelliği iyi, şu özelliği güzel diye seçim yapamıyoruz. Şu sorunu var, bu sorunu var, şu sorun göz ardı edilebilir, bu sorun göz ardı edilemez diyerek seçim yapıyoruz. Hangi sorunu satın alacağımızı seçiyoruz sadece

Lg ve Samsung cihazlarındaki web browseri merak ediyorum. Hangisinin flash oynatması daha iyi. Dizi mag gibi sitelere girip sorunsuzca dizi izlenebiliyor mu? Samsung için izlenebiliyor yorumu vardı. LG web browser meselesinde ne kadar iyi?

lg nin giriş modeli la6 serilerinde bellek hatasından online dizi izleyemiyor şikayetleri yaygındı, sd başarısı çok tatmin eder seviyede değildi.. özellikle yine la6 larda plastık yanık kokusu şikayetvar.com da birkaç başlıkta var..
    samsg. 2013 model led tv lerinde harici hdd den izlenen türkçe alt yazılı filmlerde alt yazının ilk harfi İ Ü Ş Ç Ö gibi harfle başlarsa panel reset yapıyordu
    her gelen güncellemede sd bozuldu hd iyileşti / hd bozuldu sd bilmem ne oldu gibilerden sorunlar baya konusuluyor
    benim size kısa tavsiyem led model düşünüyorsanız ucuz yollu modellerden almamanız yönde, ışık sızmaları vs.ler ise en çok yaşanan panellerin başındalar
    kısaca sorun cıkarmaya çok meyilli modellerdir..

bu arada bimeks te 51f5570 in fiyatı 3 bin lira.. ,İnsallah diger siteler bunu örnek almaz..

• n11'deki mağazadan isimli satıcıda ürün var.
    Bu satıcıdan ürün alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

lg nin giriş modeli la6 serilerinde bellek hatasından online dizi izleyemiyor şikayetleri yaygındı, sd başarısı çok tatmin eder seviyede değildi.. özellikle yine la6 larda plastık yanık kokusu şikayetvar.com da birkaç başlıkta var..
    samsg. 2013 model led tv lerinde harici hdd den izlenen türkçe alt yazılı filmlerde alt yazının ilk harfi İ Ü Ş Ç Ö gibi harfle başlarsa panel reset yapıyordu
    her gelen güncellemede sd bozuldu hd iyileşti / hd bozuldu sd bilmem ne oldu gibilerden sorunlar baya konusuluyor
    benim size kısa tavsiyem led model düşünüyorsanız ucuz yollu modellerden almamanız yönde, ışık sızmaları vs.ler ise en çok yaşanan panellerin başındalar
    kısaca sorun cıkarmaya çok meyilli modellerdir..

bu arada bimeks te 51f5570 in fiyatı 3 bin lira.. ,İnsallah diger siteler bunu örnek almaz..

Hakikaten hocam o ne fiyat öyle yahu ? Talebin çoğaldığını gören fiyat arttırıyor. Şaka gibi.

• Bende girip baktım şimdi ohara diyorum bu neyin kafası ey bimeks
    bence panellin hakkı bu
    diger siteler nedense ucuza sürdüler piyasaya :)
    alanları kıskanmadım değil hani.. ihtiyacım oslada kapsam birtane.. :(
  • magzada diyor
    n11 doğuş grubu desteklei site diye biliyorum

ama bazi lg veya samg. led model tv alanların bazıları paralel satış fln diye yorumlar var idi..
    TR garantı veriyorsa alınır neden alınmasın...
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1.5 yıl 55" Philips Led kullandım. Her siyah ekran olduğunda kenardaki ışık sızmalarında içim yanıyordu :)
    Cuma günü evimden çalındı. Philipsi 2011 modelken 2012 haziranında 3000 TL'ye almıştım. Şimdi muadili philipsler 3800 TL civarlarında. Ama kalitel de olsa bütün ledlerde ışık sızmazı var kesinlikle. ama renkleri canlı, gerçi hiç canlı modda izleyemedim, gözleri acıtıyor bir müddet sonra hep plazma gibi izledim desem yeridir.

filmleri izlemek için LG ev sinema sistemim var. gayet iyi de çalışıyor. Satın alırsam neredeyse usb kısmını hiç kullanmam. Ama smart tv iyi olsun, girip dizi izleyebileyim. Youtube aplikasyonu başarılı olsun. istediğim videoları izleyeyim diyorum. Çünkü tv satın alıyorum ama ekran niyetine. Normal kanalları çok az izlerim. Ya kendi filmlerimi ya da interneti açıp dizi, yotube'yi açıp müzik-video izlerim.

Eski tvmin smart özellikleri yeterli değildi. Bu nedenle androidli bir sistem alıp tvye bağlamayı düşünüyordum.
    Yeni tvnin smart özellikleri yeterli olursa böyle bir masraftan da yırtmış olacağım.

• quote:

Yaklaşık 1.5 yıl 55" Philips Led kullandım. Her siyah ekran olduğunda kenardaki ışık sızmalarında içim yanıyordu :)
    Cuma günü evimden çalındı. Philipsi 2011 modelken 2012 haziranında 3000 TL'ye almıştım. Şimdi muadili philipsler 3800 TL civarlarında. Ama kalitel de olsa bütün ledlerde ışık sızmazı var kesinlikle. ama renkleri canlı, gerçi hiç canlı modda izleyemedim, gözleri acıtıyor bir müddet sonra hep plazma gibi izledim desem yeridir.

filmleri izlemek için LG ev sinema sistemim var. gayet iyi de çalışıyor. Satın alırsam neredeyse usb kısmını hiç kullanmam. Ama smart tv iyi olsun, girip dizi izleyebileyim. Youtube aplikasyonu başarılı olsun. istediğim videoları izleyeyim diyorum. Çünkü tv satın alıyorum ama ekran niyetine. Normal kanalları çok az izlerim. Ya kendi filmlerimi ya da interneti açıp dizi, yotube'yi açıp müzik-video izlerim.

Eski tvmin smart özellikleri yeterli değildi. Bu nedenle androidli bir sistem alıp tvye bağlamayı düşünüyordum.
    Yeni tvnin smart özellikleri yeterli olursa böyle bir masraftan da yırtmış olacağım.

smart desteğinde sammy 1 numara zaten
    özellikle led modellerinde ne ararsan var cinsten
    digiturkplay bile izleniyor
    sanırım plazma modelleride çok farklı olmaz
    yıl 2013 led modeli all in one yapıp plazmayı kuru kuru ekran kalitesine güverek satarım diye sürmez piyasaya..

aslında ben değil forumda kullanan bir çok arkadaş var illa birisi sizin aradıgınız kriterler hakkında yorum yapar..

benim panel 2011 pana plazma
    browseri yok smartı çok kısıtlı ama youtube başarılı..
    görüntü kalitesi ise beni en memnun eden tarafı
    skart çıkışlı 2007 model receiver kullanmama ragmen müthiş bir SD sunumu var - akşam karanlıkta 16:09 formatlı sd ler HD gibi oluveriyor..
    eş dostun son modell ledlerini gördükçe iyiki plazmam var diyorum her defasında.. :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.