Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banzar

Evet arkadaşlar, bugün bir aylık elektrik faturası geldi. Evde sürekli bu TV yi kullanıyoruz. Hatta bazı zamanlar diğer odadaki 70 ekran Philips TV de aynı anda çalıştı. Bu ay da faturamız 73 TL geldi. Yani söylenilenin aksine çok elektrik tüketmiyor. En azından beklediğimiz gibi yüksek faturalar gelmiyor. İlgilenen arkadaşların dikkatine.

her söylenene inananmamak lazım :)
  • Arkadaşlar bende biraz önce hepsiburda.com dan sipariş verdim hızlı gönderydi sanırım perşembe günü elime ulaşır... 2013 TL 12 taksitle aldım taksitle en hesaplı bu fiyattı 2 gülük araştırmam sonucu. 2 adet 3d gözlük de var yanında ama sizce gözlüklerin kalitesi nedir?

birde kargo şirketi mi getiricek evime yoksa servisle mi gelicek?. kargo ücretinide ekledi ödemeye öderken... yoksa samsung servisimi arıycam ürün gelince kurması için?
  • Canuckss C kullanıcısına yanıt
    Kargocu getirecek ürünü,siz Samsungu arayıp randevu alacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Evet arkadaşlar, bugün bir aylık elektrik faturası geldi. Evde sürekli bu TV yi kullanıyoruz. Hatta bazı zamanlar diğer odadaki 70 ekran Philips TV de aynı anda çalıştı. Bu ay da faturamız 73 TL geldi. Yani söylenilenin aksine çok elektrik tüketmiyor. En azından beklediğimiz gibi yüksek faturalar gelmiyor. İlgilenen arkadaşların dikkatine.

her söylenene inananmamak lazım :)

Kesinlikle Halim kardeşim. Bazen fazla söylenen ancak doğru olmayan yorumlar insanların yanlış yönlenmesine sebep olabiliyor. Bu sebeple dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

@tekil rica ederim

Kadıköy taraflarındaysan bulmanda yardımcı olabilirim

@waltrit aynı tividir bizim tivinin global ad ı51f5500 fakat ülkelere göre model adı değişiyor bu yüzden bizde satılanlar 5570 kodlu ama gold'un sattığı 5500 model ise aklıma gelen şey şudur; gold paralel ithalat yapıp kendi getirmiş tiviyi bu yüzden Avrupa model numarasıyla satıyor, samsung resmi Türkiye malı 5570 kodlu çünkü.

@beingobserver bende dahil kullanan hemen hiç kimseden büyük memnuniyetsizliler okumadım burda hiç hep öyle eften püften şeyler bu yüzden sende iyi karar verdiğin için hep oh ulen iyiki bunu almışım dersin bu arada şanslıymışsın ikinci gelen servis elemanları düzgün iş yapmışlar yoksa ipli askı aparatını 3 gün sonra yerden masumca sana bakar halde görürdün

benimki ipli askı aparatlı, sorunuz kullanıyorum yaklaşık bir aydır. ne mahsuru var iplinin?

• http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-lcd-led-3d-smart-tv-kumanda-1078-95737262

arkadaşlar bu linkteki kumanda bizm tvlerle uyumlumu, daha önce bahsedilmiş ama alıp deneyen varmı.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, sorun yok

Bir tek ağdan film izlemeye çalıştığımda serviio'nun içeriğini göstermedi. Linkteki kumandayla girmeye çalıştığımda "ağa bağlı cihaz yok" gibisinden bir uyarı verdi, onu da normal kumandayla çözdüm.
  • Ok arkadaşım sağol temel işlevleri yapsın yeter, zaten mühim olan ana kumanda fazla yıpranmasın yeter.
  • 100 tl gelen fatura 130 tl geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaküstü

100 tl gelen fatura 130 tl geldi

Bu işte var bir gariplik. Biraz fazla gelmiş.
  • quote:

quote:

Bu işte var bir gariplik. Biraz fazla gelmiş.

her dakika açık elektrik o kadar zamlanıyor ki normal gibi
  • iyi iyi maşallahı var çok öpmemiş

bizimkide bugün yarın gelir
  • quote:

günde kaç saat açık ortalama?
    12-14-16? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

günde kaç saat açık ortalama?
    12-14-16? :)

rahat 12 saat açık
  • quote:

iyi iyi maşallahı var çok öpmemiş

bizimkide bugün yarın gelir

daha ne öpecek
  • bu televizyonu hiç bir mağazada bulamadım. Lg 50ph670s heryerde var. nereden baksan 250 lira daha ucuza geliyor. Bu televizyonu ise ancak hepsiburada dan alabiliyorum. İnternetten almak iyi olur mu bilemiyorum ve tabii arada ki fiyat farkı da var. Tavsiye edermisiniz, samsung ve lg arasında fena kaldım.L...
  • lovend L kullanıcısına yanıt
    Ben tv yi almadım fakat bunun 51f5500 modelini mağazada incelediğimde lg den bir gömlek üstün bu tv. 5570 le arasında dahili uydu alıcı farkı var. Yanyana duruyordu gold bilgisayarda 50ph670 le.
    En önemli şey görüntü kalitesi.
    Lg den çok daha canlı renkleri var. Gerçek renk vs onları bilemem. Işık seviyesi de lg den daha yüksek. Siyah seviyesi de orda gördüğüm kadarıyla daha yüksek lg den.
    İkinci önemli şey kasası. Lg nin gri renkte bence başarısız bir kasası var. Bir de sanki ekranın önünde bir kat daha cam varmış gibi duruyor. Nasıl anlatsam eski bir tv görüntüsü var. Samsungun parlak siyak kasası gayet şık. Panasonic tarzında.
    Smart özelliklerde lg kadar iyi olan bir marka yok bence. Bir artısı odur. Akıllı kumanda vs..
    Fakat en önemli şey tabii ki görüntü kalitesi.
  • Nihayet Samsung sitesinde bu modeli yayınlamaya başlamış.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/plasma-tv/PS51F5570SSXTK
  • hakikaten "nihayet"

sitede firmware 1113 sürümü görünüyor 18 ekim'de yayınlanmış, benim tv de 1110 sürümü var ama önceki gün güncelleme kontrolü yaptırdım, güncelleme yok dedi. sizde bir kontrol yapın isterseniz.
  • quote:

hakikaten "nihayet"

sitede firmware 1113 sürümü görünüyor 18 ekim'de yayınlanmış, benim tv de 1110 sürümü var ama önceki gün güncelleme kontrolü yaptırdım, güncelleme yok dedi. sizde bir kontrol yapın isterseniz.

Bendede tv den güncelleme kontrolü yaptığımda bulamadı yeni verisyonu. Sitesinden indirip 1113 versiyonu usb den yükledim. Sorunsuz çalışıyor şu an.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.