Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum boşver sen sitede var mı yok mu, bu kadar adam aldı, yorum yazdı. Şöyle bir bak, sana "ben bu tv'yi almam" dedirtecek ne yazmışlar? Televizyonun tek eksisi tüm plazmalarda olan (gerçi panasonic'in neo plazmalarında daha az olduğu söyleniyor) yansıma sorunu. O da tamamen televizyonun yeriyle alakalı yani sen istersen öyle bir sorunun da olmaz. Bir de belki buzzing olur ama o da tamamen şans işi. Mesela bende Allah'a şükür buzzing'in b'si yok ama olan arkadaşlar varmış yalan yok. Yalnız böyle düşünürsen led de almaman lazım çünkü o zaman da ölü pikseliydi, bulutlanmasıydı, ışık sızmasıydı derken daha fazla sorunla karşılaşma riskin var. Yani iki bin liraya 51 inç plazma alıyorsun, biraz da gözünü karartman lazım.
  • tekil T kullanıcısına yanıt
    tamam dostum alanlar için birşey söylemiyorum bende araştırıyorum araştırdığm bilgileride sunuyorum burda bir sorun varmı? burada kullanıcını yorumları yani kullanaların yorumları önemli parayı sokkata bulmuyor kimse aldınmı 10-15 sene idare etsin bilgi paylaştıkca güzeldir katılırsın katılmasın hür özgür iraden bilir saygılarımla
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    şimdi burada fakir fukara edebiyatı yapmayacağım ülkemizde 800-900 askari üçret alan vatandaşlar var yapma böyle söylemler söyleme ikibinlira dediğin para öyle kolay kazanılmıyor
    saygılarımla
  • sanalkanka_1905 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım tabii ki araştırmak en doğal hakkın. Ben de bodoslama dalıp almadım bu televizyonu, kaç ay uygun bir tv bulmaya çalıştım. Ama bir yerde dediğim gibi yapıp gözünü karartman gerekiyor. Hep söylenir elektronik şans işidir diye. Mesela senin tüketici yorumu olarak alıntıladığın şikayetin sahibi adına çok üzüldüm, inşallah hakkını arayıp istediği sonucu alır ama bahsedilen sorunun samsung'un kronik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Yani sırf bir şikayet üstünden düşünüp bu televizyonu almamazlık etme bence. Bu dediğim sadece bu tv için de geçerli değil, her ürün hakkında iyi kötü yüzlerce yorum okuyabilirsin ama sonuçta karar verip alacak olan sensin. Burda kimse henüz bu televizyonu iki yıl kullanmadı ama bu zamana kadar kullananlardan da kötü bir yorum okudun mu? Dediğim gibi son karar senin, biz sadece tavsiye verebiliriz ve bu televizyonu da ısrarla tavsiye ediyoruz.

gayet tabi ben sadece sizin dediğiniz gibi ben sadece bu tv için söylemedim ki ne hadime büyük bir kurum zan altına almak be alınaca tüm tv ler için söyledim alanlara hayırlı uğurlu olsun teşekkürler
  • tarayıcı hızı nasıl tv nin ?
    dual player özelliği var mı bu tv de?
    Yansıma pencerenin karşısında mecburen olacaktır.
    Buzzingte durum farklı hocam belki sende benim gibi duymuyor olabliirsin
    Hanım duyuyor benim kulağım hassas değil galiba. Tek sıkıntı buzz sesi olsun yeter ki hatta sürekli bahsedip almayı düşünenlerin gözünü korkutmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: UDİ123

ooo işte bu bu bu

istediğiniz televizyon modelini girin ve tv nin test sonuçlarını görün...

http://www.rtings.com/reviews/tv/plasma/samsung/f5500

teste göre lg plazmayı silmişler bir kalem
    panayıda samsg.dan bir adım önde ilan etmişler
    F/P olarak en alınası panel stw6 2250 civarına gelmediği sürece 5570dir..

Panasonic st60 internette nerede satılıyor ?
    özelliklerini ve fiyatını içeren linki gönderebilirmisin Türk internet satıcılarının hiçbirinde bulamadım.

rtings.com da st60 50'' (127-130cm) panel 1000 dolarrr(bestbuy.com fiyatı)
    http://www.rtings.com/reviews/tv/plasma/panasonic/st60

türkiye'de vergisiyle algısıyla pahalıdır bu panel..ama testlerden çok olumlu sonuçlar almış.

bizim 51f5570 - 7.5 almış (kötü değil,hatta süper bu fiyata bu kalite çok)
    panasonic st60 - 9.4 (hatta panasonik plazmanın babası zt60 dan daha iyi puanlara sahip , ilginç )

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalkanka_1905

Samsung Plazma 51F5570 bayiye sordum elerinde yokmuş sene başında bir parti gelmiş on dan sonra üretimden kalkmış? şu an satılanlar stoktan ellerinde olanlar satış yapıyormuş kendi sitesinde plazma modellerinde yok yok olan bir mal nekadar verilmlidir ?o bir soru işareti?!?!??

not: bu arada led üretime ağırlık vermişler Samsung bayi söylemi bu

birde şikayetim var .com sitesinde plazmalar için fazla ısınmadan dolay çatlamalar oluşuyormuş? (2 sene sonra ) garanti bitiminden sonra

bir arkadaşımızın başına gelen yaptığı şikayet? ???

2 sene önce güvenerek aldığım Samsung 130 ekran plazmam garantisi 1 hafta geçtikten sonra ekranı çatlamıştır. Servis geldi ve 1960 TL masraf çıkardı zaten 2400 TL almıştım. Televizyon ekranı darbe yemiş dediler ama akşam izledim yattım Sabah TV açtım bir ses geldi. Kapattım baktım ekran çatlak tv herhangi bir darbe almamıştır. Samsung bu modellerde çatlama oluyormuş ısıdan dolayı o yüzden garantisi geçmiş olsa bile teknik bir arıza hatası var bence vede ben hakkımı sonuna kadar arayacağım garantisi biteli 1 hafta olsa bile.

Samsung Plazma madurlarıyla dolu bizler parayı yolda bulmuyoruz ? fazla ver daha iyisini al

ucuz mal alacak kadar zengin değilim

üretimi sonlandıgına birşey diyemem belki sallamıştır
    bayiler ellerinde olmayan ürünü yerden yere vurabiliyorlar vitrindekini satabileyim diye

o arkadaş plazmayı sanırım aldıgından beri hiç kapatmamışki çatlamış panel
    ama plazma alan 500 kişiden 1/2 tanesi boyle bir durumla karşılaşır
    hoş bende plazma kullanıyorum ısınmıyor bile / gelde bu taraftan bak olaya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalkanka_1905

tamam dostum alanlar için birşey söylemiyorum bende araştırıyorum araştırdığm bilgileride sunuyorum burda bir sorun varmı? burada kullanıcını yorumları yani kullanaların yorumları önemli parayı sokkata bulmuyor kimse aldınmı 10-15 sene idare etsin bilgi paylaştıkca güzeldir katılırsın katılmasın hür özgür iraden bilir saygılarımla

BİR TV İLE ister led olsun ister plazma 5 sene ortalama kullandınmı ondan iyisi yoktur

nerede o eski tv.ler 10-15 sene kullanacaz.. bende oyle olmasını isterim ama sen bugun ister 2 ye iste 12 bine tv al ortalama 5 sene kullanırsın .. teknloji böyle yapacak birşey yok..
    bu tv fiyatına göre en en iyilerinden
    4-5 bin liraya da tv alsan aradaki iki kattan fazla fiyat farkını gösterecek kalite hissettirmez.. rahat ol :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

ooo işte bu bu bu

istediğiniz televizyon modelini girin ve tv nin test sonuçlarını görün...

http://www.rtings.com/reviews/tv/plasma/samsung/f5500

teste göre lg plazmayı silmişler bir kalem
    panayıda samsg.dan bir adım önde ilan etmişler
    F/P olarak en alınası panel stw6 2250 civarına gelmediği sürece 5570dir..

Panasonic st60 internette nerede satılıyor ?
    özelliklerini ve fiyatını içeren linki gönderebilirmisin Türk internet satıcılarının hiçbirinde bulamadım.

rtings.com da st60 50'' (127-130cm) panel 1000 dolarrr(bestbuy.com fiyatı)

türkiye'de vergisiyle algısıyla pahalıdır bu panel..ama testlerden çok olumlu sonuçlar almış.

bizim 51f5570 - 7.5 almış (kötü değil,hatta süper bu fiyata bu kalite çok)
    panasonic st60 - 9.4 (hatta panasonik plazmanın babası zt60 dan daha iyi puanlara sahip , ilginç )

vatan mediamarkt bimex saturn darty kliksa teknosa gibi magzalarda tv satışta ama avrupaya göre fiyat oldukca fazla 2 kati neredeyse
    pananın tr distr. saolsun neye göre fiyat belirliyorlar anlamak güç!

• Panasonic Türkiye ofisinin piyasaya ve tüketicilere olan dürbünle bakışı normale dönene kadar panaların hiçte rekabet edeceği günler göreceğimizi sanmıyorum.

Bu arada bazı arkadaşlar hiçbir tekno markette bu tv yi teşhirde bulamadıklarını söylemişler evet hiçbir markette açık olarak teşhirde yok onu bırak normal olarak stoklarında bile yok, sadece internette var ki resmi ürün olmasına rağmen baya ilginç bi durum olmaması.

Birde dünkü mesajıma ilaveten, hangi tv yi alırsanız led oled plazma 2bin yada 20bin verin en geç 5 yıl sonra zaten eskiyecek bu yüzden 10 15 yıl gibi uzun ömür biçmek doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

hangi tv yi alırsanız led oled plazma 2bin yada 20bin verin en geç 5 yıl sonra zaten eskiyecek bu yüzden 10 15 yıl gibi uzun ömür biçmek doğru değil.

Evet,çok doğru bir tespit.mesela ben 3 yıl önce aldığım lcd yi artık değiştirmenin fırsatını kolluyorum.yeni alacağım tv yi de 4-5 yıldan fazla kullanacağımı sanmıyorum.ama şöyle bir durum da var;5 yıl boyunca 2 bin lira verenle 10 bin lira veren aynı kalitede tv izlemeyecektir.5 yıl boyunca tofaş a binmek vs 5 yıl boyunca bmw ye binmek
    Demek istediğim herkesin seçimi sonuçta cüzdanının kabarıklığıyla paralel.adamın aylık 3-4 bin liralık geliri varsa niye 2 bin liralık panelle yetinsin ki.

• quote:

Panasonic Türkiye ofisinin piyasaya ve tüketicilere olan dürbünle bakışı normale dönene kadar panaların hiçte rekabet edeceği günler göreceğimizi sanmıyorum.

Bu arada bazı arkadaşlar hiçbir tekno markette bu tv yi teşhirde bulamadıklarını söylemişler evet hiçbir markette açık olarak teşhirde yok onu bırak normal olarak stoklarında bile yok, sadece internette var ki resmi ürün olmasına rağmen baya ilginç bi durum olmaması.

Birde dünkü mesajıma ilaveten, hangi tv yi alırsanız led oled plazma 2bin yada 20bin verin en geç 5 yıl sonra zaten eskiyecek bu yüzden 10 15 yıl gibi uzun ömür biçmek doğru değil.

zaten aylık geliri orada olanlar 2 bin liralık tvlere değil pananın 8-10 bin veya sonynin w9 serilerini kapıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

hangi tv yi alırsanız led oled plazma 2bin yada 20bin verin en geç 5 yıl sonra zaten eskiyecek bu yüzden 10 15 yıl gibi uzun ömür biçmek doğru değil.

Evet,çok doğru bir tespit.mesela ben 3 yıl önce aldığım lcd yi artık değiştirmenin fırsatını kolluyorum.yeni alacağım tv yi de 4-5 yıldan fazla kullanacağımı sanmıyorum.ama şöyle bir durum da var;5 yıl boyunca 2 bin lira verenle 10 bin lira veren aynı kalitede tv izlemeyecektir.5 yıl boyunca tofaş a binmek vs 5 yıl boyunca bmw ye binmek
    Demek istediğim herkesin seçimi sonuçta cüzdanının kabarıklığıyla paralel.adamın aylık 3-4 bin liralık geliri varsa niye 2 bin liralık panelle yetinsin ki.

bu örneklemede pana kendini bmw sanıp parası olan beni alsın kardeşim ben kaliteyim diye düşünüyor muhtemelenki bizim gözlemleyebildigimiz satış stratejisi bunu biraz doğruluyor :)

• tarayıcı hızı nasıl tv nin ?

ağdan film açılabilir mi?
  • Forumu Kastamonudan takip edenlere sesleniyorum. Ev Center mağazası teşhirinde mevcut!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

tarayıcı hızı nasıl tv nin ?

tarayıcı hızı beklentiden çok daha iyi, flash destekli olduğundan hemen hiçbir web sayfasında sıkıntı olmadan açıyor milliyet,com u bile nerdeyse bilgisayarım kadar hızlı açabiliyor, dual özelliği yok çok kurcaladım ama böyle bi mod görmedim.

ağdan açmak için kurulum gerektiren bi olay var ama onu yapmadığım için tam bilemiyorum.
  • Evet arkadaşlar, bugün bir aylık elektrik faturası geldi. Evde sürekli bu TV yi kullanıyoruz. Hatta bazı zamanlar diğer odadaki 70 ekran Philips TV de aynı anda çalıştı. Bu ay da faturamız 73 TL geldi. Yani söylenilenin aksine çok elektrik tüketmiyor. En azından beklediğimiz gibi yüksek faturalar gelmiyor. İlgilenen arkadaşların dikkatine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

tarayıcı hızı nasıl tv nin ?

tarayıcı hızı beklentiden çok daha iyi, flash destekli olduğundan hemen hiçbir web sayfasında sıkıntı olmadan açıyor milliyet,com u bile nerdeyse bilgisayarım kadar hızlı açabiliyor, dual özelliği yok çok kurcaladım ama böyle bi mod görmedim.

ağdan açmak için kurulum gerektiren bi olay var ama onu yapmadığım için tam bilemiyorum.

teşekkürler.
    tv nin ekranını yakından çekip koyabilirmisiniz.
    pixel dilimi rgb mi yoksa pentile mı ?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.