Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce bende Hdd'den film seyrederken telefon geldiği için videoyu durdurup bayağı bir konuşmuştum. Geri geldiğimde ekran koruyucu devreye girmişti ama ekranda da o anki video görüntüsünden izler kalmıştı. Sonradan hiç dikkat etmedim ama hemen geçmişti.Yani logo izinin kalıcı olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Daha önce bende Hdd'den film seyrederken telefon geldiği için videoyu durdurup bayağı bir konuşmuştum. Geri geldiğimde ekran koruyucu devreye girmişti ama ekranda da o anki video görüntüsünden izler kalmıştı. Sonradan hiç dikkat etmedim ama hemen geçmişti.Yani logo izinin kalıcı olacağını düşünmüyorum.

Umarım geçecek. Sık sık samsung un kendi logo izi önleyicisini kullanıyorum. Akşamları da renkli oynar videoyu koyacağım. Tek umudumuz o.

Halim hocam sen ne diyorsun benim sorunum hakkında ? Sence geçebilir mi ? Sen yaşamış mıydın böyle bir sorun ?

Senersongur kardeşim o özellik var sanırım. Daha dün keşfettim onu maalesef ... 4 sn ye de bir mi ne değişiyormuş. Nasıl bir özellik anlamadım zaten.

Delicatessen, aslında dediğin mantıklı. Sürekli o logo o şekilde kalmıyor. Ama bizde Fox Tv çok izleniyor. Demek ki reklamlardaki logonun tamamının görünmemesi de mani olmuyor. Tv yi sadece ben ilesem böyle sıkıntılar olmayacak. Normalde TV kanallarını izlemem. Ancak film ya da haber izlerim. Ama işte aile olunca senin çekincelerinin de olması aslında çok anormal değil. Lakin söylediğim gibi biraz daha dikkat edilirse sorun olmaz. Sonuçta binlerce kişi plazma kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 8 Kasım 2013; 21:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Umarım geçecek. Sık sık samsung un kendi logo izi önleyicisini kullanıyorum. Akşamları da renkli oynar videoyu koyacağım. Tek umudumuz o.

Halim hocam sen ne diyorsun benim sorunum hakkında ? Sence geçebilir mi ? Sen yaşamış mıydın böyle bir sorun ?

Senersongur kardeşim o özellik var sanırım. Daha dün keşfettim onu maalesef ... 4 sn ye de bir mi ne değişiyormuş. Nasıl bir özellik anlamadım zaten.

Delicatessen, aslında dediğin mantıklı. Sürekli o logo o şekilde kalmıyor. Ama bizde Fox Tv çok izleniyor. Demek ki reklamlardaki logonun tamamının görünmemesi de mani olmuyor. Tv yi sadece ben ilesem böyle sıkıntılar olmayacak. Normalde TV kanallarını izlemem. Ancak film ya da haber izlerim. Ama işte aile olunca senin çekincelerinin de olması aslında çok anormal değil. Lakin söylediğim gibi biraz daha dikkat edilirse sorun olmaz. Sonuçta binlerce kişi plazma kullanıyor.
    Benim sipariş halen tedarik aşamasında. Önümüzdeki Salı'yı bulur gönderilmesi vs. Ara ara aklıma 600 daha verip LG 60PH670S alsam daha mı iyi olurdu sorusu geliyor. Gerçi bu başlık altında iki tvyi de kullanan kişiler Samsung'un daha iyi olduğunu yazmışlar. Ama işte 51'den 60'a geçme meselesi var. İzleme mesafem 3,5-4 metre arasında. Siz ne dersiniz? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

• Fiyat farkı ve kaliteyi düşününce doğru seçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Benim sipariş halen tedarik aşamasında. Önümüzdeki Salı'yı bulur gönderilmesi vs. Ara ara aklıma 600 daha verip LG 60PH670S alsam daha mı iyi olurdu sorusu geliyor. Gerçi bu başlık altında iki tvyi de kullanan kişiler Samsung'un daha iyi olduğunu yazmışlar. Ama işte 51'den 60'a geçme meselesi var. İzleme mesafem 3,5-4 metre arasında. Siz ne dersiniz? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Vallahi üstad siparişi vermişsin, aklına koymuşsu hani şu saatten sonra seni işinden etmek istemiyorum = ) Ben şuan babamların evindeyim ve bu Samsung u kullanıyoruz biliyorsun.

"Ben yerinde olsam" demeyeceğim çünkü geçen gün ben kendi evim için LG 60 ın siparişini verdim.

Zihnini bulandırmamışımdır inşallah = )

• quote:

quote:

panasonic tvlerde pixel değiştici diye bir olay var onu açık ettiğinde pixeller sabit olmıyor hareket ediyor güya.. ben o ayarda kullanıyorum
    uzun saatler aynı kanala, pc.de masaustune, receiverin sabit görüntülü radyo modunda duruyorum ama kalıcı bir hasar olmadı
    akşam karanlıkta ekranı kapatınca 1/2dk süren görüntü izleri kalıyor sonrasında kayboluyor...
    ama ilk aldıgımda aksamları bol bol beyaz ekran ve karıncalı tuner de tuttum tv.yi sanırım ektisi büyük yada şans faktörü diyelim
    burrning buzzing, ısınma vs. 2 yıl olaçak yaşamadım..
    çok dert etmeyin bunu ilk zamanalrda kontr. parlaklık, renk vs ayarlarını şişirmeden tvyi bol bol sabit olmayan görüntülerde açık tutun (paneli 7/24 hiç kapatmayanlar var!!) zararı olmaz faydası olur

• LG'nin yerine bomba bir haber var.
    Bu tvnin 60" olanı Bimeks'te vardı. Fiyatı 3600 TL civarındayken şimdi 2999 TL'ye düşmüş. Buna ne dersiniz? :)

Hepsiburada'yı iptal edip alsam, kart limitim yetiyor. Daha önce de 55" tv kullanıyordum zaten. 60" çok ekstra büyük olmaz. Aklım karıştı karıştııııı :)

Edit: 60f5500 modeli. yani uydu alıcı yok. ama tivibu kullanıyorum zaten. uydu ile işim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 8 Kasım 2013; 22:11:22 >
  • quote:

LG'nin yerine bomba bir haber var.
    Bu tvnin 60" olanı Bimeks'te vardı. Fiyatı 3600 TL civarındayken şimdi 2999 TL'ye düşmüş. Buna ne dersiniz? :)

Hepsiburada'yı iptal edip alsam, kart limitim yetiyor. Daha önce de 55" tv kullanıyordum zaten. 60" çok ekstra büyük olmaz. Aklım karıştı karıştııııı :)

Edit: 60f5500 modeli. yani uydu alıcı yok. ama tivibu kullanıyorum zaten. uydu ile işim yok.

Bak bu da çok iyi haber. Vallahi iptal edilebilecek bir teklif bu. Bence sen bunu bir düşün. Ayrıca unutmadan avantajix ya da paramıgeriver i de kullanırsan 50-60 liralık da bir karın olur.

Hbasaran82, üstad bu samsung da da var o piksel kayması özelliği dün buldum onu da. Karıncalı görüntüyü deneyeceğim bir müddet.

Artı LG yi kurduğumda bol bol yaparım senin yaptıklarını.

Ulen teknolojiyi kullanmak da amma külfetliymiş yahu , eziyet eziyet = )

• banzar B kullanıcısına yanıt
    TV Pendik Neomarin'de varmış. Yarın gidip bi yerinde bakayım. Teşhirdeki ürünü inceleyeyim. İçime sinerse, karar verirsem orada satın alır, HB'deki ürünü iptal ederim.
  • quote:

TV Pendik Neomarin'de varmış. Yarın gidip bi yerinde bakayım. Teşhirdeki ürünü inceleyeyim. İçime sinerse, karar verirsem orada satın alır, HB'deki ürünü iptal ederim.

LG 60PH670S DVB-S 3D FHD SMART PLAZMA TV

2749.00 TL

http://www.kliksa.com/urun/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv/901791979?gclid=CPK9muqX1roCFUcV3godhggArg

kliksa.com MEVCUT

Ses CodecAC3(Dolby Digital), EAC3,HAAC,AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS

not:kafama takılan DTS ses desdekliyor yazıyor öylemi acaba?=?=
     Samsung Plazma 51F5570
     Samsung Plazma 51F5570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalkanka_1905 -- 9 Kasım 2013; 0:07:32 >

• quote:

Bi incele bakalım hocam içine sinecek mi ?
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    İsyerindeydim, eve geldim. Eşimle konuştum. %50 fiyat farkına değmeyecegine karar verdik. Evden çalınan ve almamız gereken bir laptop durumu var. En azından bi tablet almalıyım. Ayrıca kızımın cep telefonu çalınmıştı. Ona birsey almak lazım. 1000 tlye bunları halletsem daha mantıklı.
    kısacası gerçeklerle yüzleştim.

• E tabi işin o tarafı da var. Haklısın sen de. Madem alınacak başka şeyler de var o zaman kenara itilebilir. O halde f5570 e merhaba = )
  • quote:

E tabi işin o tarafı da var. Haklısın sen de. Madem alınacak başka şeyler de var o zaman kenara itilebilir. O halde f5570 e merhaba = )
    Şu plazmayı bir teşhirde yakalayamadım ya, ona yanarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Nedense bende hiçbir yerde canlısını göremedim.geçen bir samsung bayiine gittim,plazma yok dediler,neden dedim,eski teknoloji dediler,sessizce oradan ayrıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Nedense bende hiçbir yerde canlısını göremedim.geçen bir samsung bayiine gittim,plazma yok dediler,neden dedim,eski teknoloji dediler,sessizce oradan ayrıldım

Alıntıları Göster
    sana az söylemişler @gümüş_süvari

ben teknosada sormuştum, " abi bu devirde plazma alınır mı, bi fatura gelir aklın şaşar, hem plazma alıcaksan panadan başka almican, samsungun plazması alınır mı yeaa son olarak abi al led keyfine bak."

oradaki elemanın derdi sana doğru tv yi vermek değil, prim kazanacağı tv yi vermek dolayısıyla seni düşündüğü yok sadece cebini düşünüyor ki bende böyle durum ve insanlardan fena halde nefret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

sana az söylemişler @gümüş_süvari

ben teknosada sormuştum, " abi bu devirde plazma alınır mı, bi fatura gelir aklın şaşar, hem plazma alıcaksan panadan başka almican, samsungun plazması alınır mı yeaa son olarak abi al led keyfine bak."

oradaki elemanın derdi sana doğru tv yi vermek değil, prim kazanacağı tv yi vermek dolayısıyla seni düşündüğü yok sadece cebini düşünüyor ki bende böyle durum ve insanlardan fena halde nefret ediyorum.
    Az önce HB'de ürünün sayfasına baktım. 5 gün içinde gönderilirden 24 saatt hızlı teslimata geçmişler. İlginç, benim ürün 2 gündür tedarik aşamasında. şimdi ne demek istiyorlar? eski siparişi iptal et, yeniden sipariş ver daha hızlı gelsin mi diyorlar? Benim tv tedarik edilmemişken nasıl 24 saatte tedarik diyorlar?

Edit: HB'ye sordum ve hemen cevapladılar. Benim ürün temln edilmiş. En kısa sürede paketlenip gönderilecekmiş. Pazartesi kargoya verilir, salı bende olur galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 9 Kasım 2013; 16:37:08 >

• quote:

Az önce HB'de ürünün sayfasına baktım. 5 gün içinde gönderilirden 24 saatt hızlı teslimata geçmişler. İlginç, benim ürün 2 gündür tedarik aşamasında. şimdi ne demek istiyorlar? eski siparişi iptal et, yeniden sipariş ver daha hızlı gelsin mi diyorlar? Benim tv tedarik edilmemişken nasıl 24 saatte tedarik diyorlar?

Edit: HB'ye sordum ve hemen cevapladılar. Benim ürün temln edilmiş. En kısa sürede paketlenip gönderilecekmiş. Pazartesi kargoya verilir, salı bende olur galiba.

İyi hadi hayırlı olsun.bu satten sonra acaba onu mu,bunu mu alsaydım diye düşünme bence.iyi bir tercih yapmışsın.keyfini çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

İyi hadi hayırlı olsun.bu satten sonra acaba onu mu,bunu mu alsaydım diye düşünme bence.iyi bir tercih yapmışsın.keyfini çıkar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba.n11.com aldigim dün gelmişti bugün ürün servis tarafindan kuruldu.eski tv tüplüden sonra bu tv gocaman gözüküyo,bole olmasida hosuma gidiyo doğrusu.Tv yi kendi uydu alicisiyla kullaniyorum görüntü biraz kötü.Bende D-smart var eski bi kullanıcısıyım.çoğu kanalı şifresiz seyrediyorum.eski kutuyu yenisiyle değistirsem SD yayinlarda iyi bir görüntü alırmıyım? filmlere daha bakamadi.

• quote:

Benim siparisim de şu an kargolama aşamasında. Sanırım HB ürünü fazla fazla stoklamış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk.u.az -- 9 Kasım 2013; 18:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.