Şimdi Ara

Samsung Plazma Yardım ?? !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende samsung 82 ekran lcd ekran tv var hd tv. Bugün tv ye yanlışlıkla kardeşim çarptı.Sonra tv açtım ve şöyle bir görüntü oluşmuş tv iki ye bölünmüş sol kısmında mavi ekran sağ kısmında ise kırılmış gibi bir görüntü var ama tvnin lcd ekrannda hiç bir darbe veya hasar izi yok.Yetkili servisi aradım ve tam hatırlamıyorum içinde bir parçası kırılmış.Peki yapabilir misiniz dedm adam da dediki kırılan parça tv den daha pahalı ...
    Tv nin garantisi var.Bu olay garanti kapsamına girer mi ???
    Gidiyosun o kadar para veriyosun böyle bir olay oluyor.Sonrada adam resmen at çöpe gibisinden konuşuyor arkadaşlar bu nasıl iş

• anadolu grubunu ara(merkezi ara netten sayfasına gir tel al) durumu onlara aktar.garanti kapsamına giriyor derlerse servis benimle ilgilenmedi deyip şikayet et.gereğini yaparlar.ancak garanti kapsamına girmiyorsa şansına küs. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

anadolu grubunu ara(merkezi ara netten sayfasına gir tel al) durumu onlara aktar.garanti kapsamına giriyor derlerse servis benimle ilgilenmedi deyip şikayet et.gereğini yaparlar.ancak garanti kapsamına girmiyorsa şansına küs. Saygılar

Teşekkürler bakıcam.
  • sn arkadaşım,

''kırık'' dediğiniz anda konu tüketici hatasına girer. bu nedenle sorununuzun garanti kapsamında çözümlenebileceğini hiç sanmıyorum. ancak yine de servisine göstermenizde fayda var.

quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

Arkadaşlar bende samsung 82 ekran lcd ekran tv var hd tv. Bugün tv ye yanlışlıkla kardeşim çarptı.Sonra tv açtım ve şöyle bir görüntü oluşmuş tv iki ye bölünmüş sol kısmında mavi ekran sağ kısmında ise kırılmış gibi bir görüntü var ama tvnin lcd ekrannda hiç bir darbe veya hasar izi yok.Yetkili servisi aradım ve tam hatırlamıyorum içinde bir parçası kırılmış.Peki yapabilir misiniz dedm adam da dediki kırılan parça tv den daha pahalı ...
    Gidiyosun o kadar para veriyosun böyle bir olay oluyor.Sonrada adam resmen at çöpe gibisinden konuşuyor arkadaşlar bu nasıl iş

• quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

sn arkadaşım,

''kırık'' dediğiniz anda konu tüketici hatasına girer. bu nedenle sorununuzun garanti kapsamında çözümlenebileceğini hiç sanmıyorum. ancak yine de servisine göstermenizde fayda var.

quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

Arkadaşlar bende samsung 82 ekran lcd ekran tv var hd tv. Bugün tv ye yanlışlıkla kardeşim çarptı.Sonra tv açtım ve şöyle bir görüntü oluşmuş tv iki ye bölünmüş sol kısmında mavi ekran sağ kısmında ise kırılmış gibi bir görüntü var ama tvnin lcd ekrannda hiç bir darbe veya hasar izi yok.Yetkili servisi aradım ve tam hatırlamıyorum içinde bir parçası kırılmış.Peki yapabilir misiniz dedm adam da dediki kırılan parça tv den daha pahalı ...

Haklısın dostum ama başka çarem yok .

• Arkadaşlar garanti kapsamına giren olaylar nelerdir peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.