Şimdi Ara

Samsung, popüler katlanır telefonu için desteği kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, popüler katlanır telefonu için desteği kesti
    Samsung’un güncel yazılım destek planına göre, Galaxy Z Fold 2 5G modeli güncelleme döngüsünü tamamladı. Popüler katlanır telefon, artık One UI güncellemeleri ve güvenlik yamalarını almayacak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24 FE ilk önemli güncellemesini aldı

Galaxy Z Fold 2 artık güncelleme almayacak

Galaxy Z Fold2, 2020 yılında piyasaya sürüldü ve Android 10 işletim sistemiyle geldi. Cihaz, One UI 5.1.1 / Android 13 güncellemesi dahil olmak üzere yazılım güncellemeleri aldı. Bundan sonra artık herhangi bir büyük Android sürümü almayacak. Daha kötüsü, güvenlik güncellemelerini de almayacak.

Galaxy Z Fold 2 5G, Samsung'dan daha fazla güncelleme almayacak olsa da, günlük kullanım için hala güvenli ve işlevsel bir cihaz. Telefon, bankacılık uygulamaları da dahil olmak üzere tüm önemli uygulamaları destekleyen Android 13 ile çalışıyor. Ayrıca Google Play, telefonun temel özelliklerinin güncel kalmasını sağlamak için sistem güncellemeleri sağlamaya devam ediyor.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/10/08/samsung-announces-end-of-software-updates-for-galaxy-z-fold-2-5g/

• Güncelleme almamasında bir problem yokki, 4 sene aralıksız güncelleme vermiş sonuçta ve android 13 ile uzun bir süre çalıştıramayacağı uygulama da yok açıkçası. Bazı insanlarda cihaz güncelleme almadığı zaman o cihazın 1-2 sene sonra kullanılamaz hale geleceği düşüncesi var nedense ama durum böyle değil ki. Samsungun hala kullanılan note serileri var, eski s serileri var. Veya diğer güncelleme almayan ama gümbür gümbür çalışan xiaomi serileri var.
  • Z fold 2 çıkalı kaç yıl oldu zaten bi zahmet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güme giden telefona bak ya; bu tam saçmalık, Z Fold 2 neyi şapkasından çıkartamayacak da güncelleme almıyor?

• Baturalp46 B kullanıcısına yanıt
    4 sene olmuş ama minimum 5 sene vermesi gerekir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme alan iPhone 6 bu habere uğradı 😄

• Güncelleme almamasında bir problem yokki, 4 sene aralıksız güncelleme vermiş sonuçta ve android 13 ile uzun bir süre çalıştıramayacağı uygulama da yok açıkçası. Bazı insanlarda cihaz güncelleme almadığı zaman o cihazın 1-2 sene sonra kullanılamaz hale geleceği düşüncesi var nedense ama durum böyle değil ki. Samsungun hala kullanılan note serileri var, eski s serileri var. Veya diğer güncelleme almayan ama gümbür gümbür çalışan xiaomi serileri var.

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemeleri önemli ama artık onu da vermeyecekmiş.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Bence güncelleme olayı saçmalık ama ne desem boş , en iyisini onlar bilir :)

• 1000usd sattigin telefona 4 sene guncellemeyi fazla gor ama 200usd ye sattigin telefona min 5 yil update reklami yap...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Bu sene bırakmasa 2 sene sonra bırakıcak, hangi vatandaş güvenlik güncellemesi almıyor diye o telefonu kullanmıyor Allah aşkına 😂 hangimiz veya kaçımız her ay yapılan güvenlik güncellemelerinde telefonun güvenlik ile ilgili nesinin iyileştiğini anlıyoruz veya biliyoruz? Hiçbirimiz. Bende s23 ultra kullanıyorum, her ay güncelleme sonrasında bakıyorum içerik ne diye, sürekli güvenlik güncelleştirmesi diyip üstü kapalı yazıyorlar.

O yüzden versiyon güncellemesi dışındaki güncellemelerin %80'i bana göre boş geliyo.

Uygulamalar da yeni güncelleme trendije ayak uydurup nuh nebiden kalma sürümlere destek vermekten vazgeçerlerse görürüz.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğini yaşamak için bir cep telefonunu 10-12 sene kullanabilmen lazım. Bunu bizzat tabletimde yaşadım. 2010 da aldığım tableti tam tamına 10 sene kullandıktan sonra youtube bile çalışmaz hale geldi, tablet içindeki android sürümüyle çalışamaz oldu. Yani demem o ki 10 sene boyunca bir telefonu kimse kullanmayacağı için kimse de o sorunlarla karşılaşmaz 😁

Versiyon güncellemesini bile sallamıyor birçok kullanıcı. O güvenlik güncellemelerinin de çoğu otomatik zaten.

• O dediğinin olması için bi 10 sene veya daha fazlasının geçmiş olması gerekiyor. Bana 10 sene kullandığın bir elektronik göster ama telefon olsun Samsung, popüler katlanır telefonu için desteği kesti  Ha onda da uygulama güncelleme desteği almaz. Uygulamayı "yeni güncellemeyi kur" diyene dek yine kullanırsın.

• klasik samsung şaşırtmadı

s24 ultra kullanıcısıyım

• iPhone 6'nız hayal aleminde yaşıyor garibim. Zira bu günlerde iPhone X bile güncelleme listesinin dışında kaldı. iPhone 8 ve 7'leri saymıyorum bile, onların işi çoktan bitmişti. Lütfen gabirim iPhone 6'nızı uyandırın da, boş rüya görmesin.

• Güncelleme almasına da gerek yok ki zaten. Ben şu an Sony'nin 2017 model cihazını gümbür gümbür kullanıyorum. Hızından tık kayıp yok. Android 9 ile çalışıyor ve açamadığı hiç bir uygulama olmadığı gibi, hız kaybı yaşadığı bir uygulama da yok. Kaldı ki benim 4gb bellek nerede, bu Samsung'un 12gb belleği nerede..

• sething S kullanıcısına yanıt

Güncellemenin aslında göz boyamak olduğunun kanıtı gibi bir şey.

Süreyi uzatmayacak yani onu diyorum. 10 sene kullanılır yoksa şu an bile iPhone 6 kullanan var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.