Şimdi Ara

Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - 30999 TL Şok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Altus, hiç vakum yapasıları yoktu. Nazik davranıp, ikram yaptım, ceplerine para da koydum. Bu kadar oldu.

• Merhabalar, bu ürünü almayı düşünüyorum. Özellikle dış ünite çok sesli çalışıyor diyorlar. Kullananlarını yorumu nedir hem iç hem dış ünite için?

• Geçen sene riske girmeyip ömürlük olsun diye mitsubishi klima aldım.Ne bi dijital gösterge ne wifi ne de başka bişey var, sadece kalite var. Hem soğutma hem ısıtma gürültü ve elektrik tüketimi hepsi tam puan. Samsung alacaktım çok kötü yorum görünce vaz geçmiştim.

• artemisbd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi modelini aldınız?

Mitsubishi’de Noviro’nun wife olan modeli olan mantıklı gibi. Sizin aldığınız Kirigamine Zen olabilir mi?

Birde ses seviyesi nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baymak elegant prime 12 btu taktırdım. Vakum yapmadan montaj yok. Merkeze görsel atıyorlar. 5 yıl garantili. Bakır tesisat. Fiyat şu an 25 bin civarı.

• KreatifDirektör K kullanıcısına yanıt

yazın sonunda taktırdım. deneme amaçlı 1-2 çalıştırdım, ses yok. Kurulumda dış ünite pabuçlarını taktırın mutlaka.

• Klima dusunenler tam zamanı. Yaza girmeden alin taktırın. Yoksa yazin taktiracak servis bulamazsiniz. Benden demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KreatifDirektör K kullanıcısına yanıt

Mitsubishi heavy SRK35ZSP-W gürültü hiç rahatsız etmedi. Düzgün montaj önemli, iklimsa bakıyor servisine. Ankara'da 12000btu bize yetiyor, güney cephe .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.