Şimdi Ara

Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - 30999 TL Şok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata bu klıma başka hiç bir yerde bulunmaz

ihtiyacı olan Kaçırmasın

Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - 30999 TL Şokwww.sokmarket.com.tr
    Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - Cepte Şok
    https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/samsung-premium-plus-ar12bxcabwk-sk-windfree-12000-btu-a-inverter-duvar-tipi-klima-p-156539?vo=1

Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - 30999 TL Şok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 29 Temmuz 2024; 23:30:22 >

• Parasıyla rezil olmak isteyen buyursun Samsung klima alsın. Fiyat olarak uygun da olsa servis kurmaya gelmiyor. Aldım 3-4 hafta bekledim kursunlar diye, her gün mhyi aradım. Zorla servisin adını öğrendim, onları da internetten buldum eşim doğum yaptı evde yanıyoruz, çocuk uyuyamıyor dedim gene de ikna edemedim gelmeleri için.

Allahtan a101den internetten almıştım da kutu açılmadan iade ettim kurtuldum. İadeden bir hafta sonra servis aradı gelip kuralım diye.

Halbuki ben o esnada çoktan Vaillant klimamı alıp efil efil oturmaya başlamıştım. Pazar 04:30'da verdiğim sipariş Salı günü elime ulaştı, Perşembe montaj yapıldı.

Allah analı babalı büyütsün hocam, ben de 2 sene önce Samsung klima aldım, kış döneminde kampanyadan almıştım 2 gün sonra kurmaya gelmişlerdi, kış olduğu için kullanma gereği duymadığımızdan ötürü yaz sıcaklarına kadar hiç çalıştırmamıştık, yaz sıcakları bastırınca çalıştırdım düz hava üflüyor, servisi aradım durumu anlattım, montaj sırasında problem olmuştur ve gaz boşalmıştır, servis yönlendirelim ücretsiz gaz basalım dediler tamam dedim, kış döneminde 2 güne gelen servis yaz döneminde sadece gaz basmaya 3 hafta sonra gelebildi. Servis gelene kadar mh'yi en az 3 kere servisi en az 5 kere aramışımdır, nafile. Sıran gelmeden gelmiyorlar. Gelen ustalara söylendim, adam yoğunluğunu bir anlattı Allah yardımcınız olsun dedim uzatmadım. Yaz dönemi çoğunlukla akşam 9-10'lara kadar çalışıyorlarmış. Aslında suç Samsung'un, servis sayısını arttırması lazım. Bir yandan da Samsung hem yazılım hem kalite hem de uzun ömür açısından tam bir fiyat performans ürünü. 8 sene önce evlenirken aldığım Samsung klima (Allah nazarlardan korusun bu ekonomide) halen daha taş gibi çalışıyor, bakım filan da yaptırdığım yok açıkçası. Senede 1-2 filtrelerini çıkartıp güzel yıkıyorum yeterli oluyor. Ben bir nazar duası okuyum eve gidince  

• Parasıyla rezil olmak isteyen buyursun Samsung klima alsın. Fiyat olarak uygun da olsa servis kurmaya gelmiyor. Aldım 3-4 hafta bekledim kursunlar diye, her gün mhyi aradım. Zorla servisin adını öğrendim, onları da internetten buldum eşim doğum yaptı evde yanıyoruz, çocuk uyuyamıyor dedim gene de ikna edemedim gelmeleri için.

Allahtan a101den internetten almıştım da kutu açılmadan iade ettim kurtuldum. İadeden bir hafta sonra servis aradı gelip kuralım diye.

Halbuki ben o esnada çoktan Vaillant klimamı alıp efil efil oturmaya başlamıştım. Pazar 04:30'da verdiğim sipariş Salı günü elime ulaştı, Perşembe montaj yapıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vocalzone kullanıcısına yanıt

Bölgesel bir sorun olmuş ama yine de geçmiş olsun hocam kötü bir deneyim yaşamışsın, Allah analı babalı büyütsün bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsat. Bundan çok daha az özellikli Samsung giriş modelini geçen hafta 25 bin'e Migros'tan aldım. Çarşamba günü akşam servis kaydı oluşturuldu, bugün montaj yapıldı. (İstanbul/Kartal)

Servisi işi bölgesel olarak çok değişken demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herosaint -- 30 Temmuz 2024; 0:36:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 35 m2 salon için yeterli olur mı acaba ege bölgesi. Sınırda kalacağını düşünüyorum

• Samsung kargo hasarlı ürünümün yetkili servisden değişim raporu olmasına rağmen 45 gündür bana eziyet çektiriyor. Yok çözüm merkezi yok DHL derken güç bela iade almalarını kabul ettirdim. 10 gündür samsung çözüm merkezinin ürünü alması için göndereceği dhl firmasını bekliyorum. Gelen yetkili servis 3 aydır buzdolabının iadesi için bekleyen insanlar var dediğinde dehşete düştüm. Bu olaydan sonra yeni çıkan watch 7 saatini sipariş ettim. Ama onunda bankadan parası çekilip siparişi oluşmadı. 7 gündür paramın iadesini bekliyorum. Samsungu aradığınızda tek söyledikleri notunuzu aldık en yakın zamanda çözüm ekibimiz size ulaşacak diyerek yatıştırıyorlar. Bu arada saatin ilk taksitini ödedim bile. Çözüm süreci uzun ve rezil durumda. Bunu dikkate alarak alışverişinizi verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 30 Temmuz 2024; 5:46:21 >
  • Samsung klimaları kışın alın. Yaz aylarında da alsanız takmaya anca kışın gelirler. Müşteri hizmetleri sıfır. Genel müdürlük falan takmıyor sizi. Bozuk bozuk 2 seneden fazladır klima duruyor öyle birebir aynısı bu ürünün. 18000’liği sağlam ama gene de Allah korusun işiniz servise düştü mu yandınız. Ona göre alacaksanız alın

• ANLOVE kullanıcısına yanıt

35m2 için 18'lik gerekiyor

• vocalzone kullanıcısına yanıt

Allah analı babalı büyütsün hocam, ben de 2 sene önce Samsung klima aldım, kış döneminde kampanyadan almıştım 2 gün sonra kurmaya gelmişlerdi, kış olduğu için kullanma gereği duymadığımızdan ötürü yaz sıcaklarına kadar hiç çalıştırmamıştık, yaz sıcakları bastırınca çalıştırdım düz hava üflüyor, servisi aradım durumu anlattım, montaj sırasında problem olmuştur ve gaz boşalmıştır, servis yönlendirelim ücretsiz gaz basalım dediler tamam dedim, kış döneminde 2 güne gelen servis yaz döneminde sadece gaz basmaya 3 hafta sonra gelebildi. Servis gelene kadar mh'yi en az 3 kere servisi en az 5 kere aramışımdır, nafile. Sıran gelmeden gelmiyorlar. Gelen ustalara söylendim, adam yoğunluğunu bir anlattı Allah yardımcınız olsun dedim uzatmadım. Yaz dönemi çoğunlukla akşam 9-10'lara kadar çalışıyorlarmış. Aslında suç Samsung'un, servis sayısını arttırması lazım. Bir yandan da Samsung hem yazılım hem kalite hem de uzun ömür açısından tam bir fiyat performans ürünü. 8 sene önce evlenirken aldığım Samsung klima (Allah nazarlardan korusun bu ekonomide) halen daha taş gibi çalışıyor, bakım filan da yaptırdığım yok açıkçası. Senede 1-2 filtrelerini çıkartıp güzel yıkıyorum yeterli oluyor. Ben bir nazar duası okuyum eve gidince Samsung Premium Plus AR12BXCABWK/SK WindFree 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima - 30999 TL Şok 

• Büyük markalardan klima almican aslinda daikin servis geldi hep sallamasyon yaptılar diğer musterilerede yetisceklermis ee ben beklerken eşek miyim siram.gelince tabiki yapacaksin

• vakum yaptırın vakum, servis arayıp randevu oluşturduğunda vakum pompası getirmelerini söyleyin,
    sıfır klima vakuma gerek yok, süpürme yapacağız vs vs konuşturtmayın, vakum yaptırtmadan montaj yaptırtmayın,
    10 yıl önce 24 binlik almıştım, üçgen olanlardan zorla vakum yaptırttım, pompa getirmemişti ertesi gün tekrar geldiler vakum yaptırttım, bir de bunların boruları alüminyum,
    çok dikkatli bükmeleri lazım, boruyu kırarlarsa sorun olur,
    bir de boruları duvardan geçirirken uçlarına naylon geçirtin, bir de takozların 4 ünü de taksınlar bende arka köşedekine uzanamadığı için takmadan kaçacaktı yakaladım zorla taktırdım,
    bir de halka başlı kablo pabuçlarını kesip klemense bağlamaya çalıştı benim eleman klemensin vidayı söksün vidayı halkaya geçirip öyle taksın, klimada montaj ustalık ister baştan savma iş yapmalarına izin vermeyin,

AGA teknik iyi günler diler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 1 Ağustos 2024; 2:26:48 >

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Bunlar bakır boru. ama bu serilerde çok şikayet olduğundan riske girip almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 31 Temmuz 2024; 7:35:13 >

Memlekette düzgün iş yapan sayısı maalesef az.

Servisle iyi geçinin, adam size gıcık olur, yaptığı vakumu takarken iptal ederler, diye okumuştum.

1-2 dakika yaptılar sağolsunlar, onlara göre gereksiz.

• Herhangi bir banka kampanyası var mı ? Puan vs. kazanabileceğimiz

Parasını verdiğin hizmeti doğru düzgün almak için birde ekstra strese giriyorsun. Çok garip.

Bilgiler için teşekkürler hocam

• mmucit M kullanıcısına yanıt

Hangi marka klima almıştınız hocam bizim serviste 5 dk anca yaptı vakum mesafe kısa diye..

• Samsung servisi rezalet

• -SAMSUNG Tüm Modellerin de Alüminyum Kondenser, Alüminyum Evaporatör Kullanıyor. Kesinlikle Önermem. Klima dediğin Bakır malzeme ile üretilir.

Böyle bir bilgi var elimde. Alacakların dikkatine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bakır olması daha iyi tabi ben hepsi alüminyum sanıyordum,,
    maalesef genelde baştan savma iş yapma huyu var memlekette, kimse işini severek yapmıyor,
    tam manasıyla hakkını vererek yaptığında kendini enayi gibi hissediyor insanımız,
    bize bi 50-100 sene daha lazım yapacak bir şey yok.

çayını kahvesini ikram ediyoruz, dış üniteyi taşırlarken yardım ediyoruz,
    bahşişlerini veriyoruz yine de yaranamıyoruz, bir kandırma bir karşısındakini tartma peşinde nerden ne kadar kaytarırsa kendini o kadar mutlu hissediyor,

evdeki toshibayı taktırıken ise yetkili servis elemanları ben uyarmadan yaptı vakumu.
    boruyu kısa kesmiş ek yapacaktı, yapma dedim hiç itiraz etmedi, yanlarında kangal bakır boru vardı yeniden boru hazırlayıp havşa açıp takdıydı, 10 sene tık demediydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.