32 nm dururken 45 nm eski teknolojiyi sunmaya nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum. 2012 ortalarında 32 nm telefonlar çıkacak zaten.
Bende bunu diyecektim.çok ısınmaz inşallah vita
psp de oyun oynamayı çok severim vita da multimedya + internet özellikleri de gelişince ortaya süper bir cihaz çıkmış sabırsızlıkla beklemekteyim fakat para konusunu nasıl çözücez dur bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
psp de oyun oynamayı çok severim vita da multimedya + internet özellikleri de gelişince ortaya süper bir cihaz çıkmış sabırsızlıkla beklemekteyim fakat para konusunu nasıl çözücez dur bakalım
-para konusunu yurtdışından getirtmekle çözmeyi planlıyoruz. O zaman da 3g operatör sorunu çıkar mı bilmiyoruz işte, biraz daha bekleyip göreceğiz. 250 dolardan 450 liraya falan getirtebiliriz.
pardon ya psp hiç dıkkatımı çekmedı baksana ekran tam küçükçük siz bebek mısınız ya gidin ps3 alın ya ya da ipad all şu işine bırak ya
quote:
Orijinalden alıntı: RiXoN
pardon ya psp hiç dıkkatımı çekmedı baksana ekran tam küçükçük siz bebek mısınız ya gidin ps3 alın ya ya da ipad all şu işine bırak ya
Bende PSP, PS Vita, PS3, iPhone ve iPad cihazları mevcut. Herbiriyle de farklı farklı oyunlar oynuyorum. Bence olay küçük ekran veya büyük ekran olayı değil. Ayrıca cebinde harçlık yoksa söyle katalım.
Şu talebeler konuya pat diye dalmasa ne hoş olacak
quote:
Orijinalden alıntı: TurkCSO
quote:
Orijinalden alıntı: RiXoN
Bende PSP, PS Vita, PS3, iPhone ve iPad cihazları mevcut. Herbiriyle de farklı farklı oyunlar oynuyorum. Bence olay küçük ekran veya büyük ekran olayı değil. Ayrıca cebinde harçlık yoksa söyle katalım.
Şu talebeler konuya pat diye dalmasa ne hoş olacak
dostum iphone psp gözleri yorumyor mu? sorsam sana?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme