Şimdi Ara

Samsung, PS Vita'nın işlemci üretimini üzerine alabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsung ohhhh ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

32 nm dururken 45 nm eski teknolojiyi sunmaya nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum. 2012 ortalarında 32 nm telefonlar çıkacak zaten.

Bende bunu diyecektim.çok ısınmaz inşallah vita
  • psp de oyun oynamayı çok severim vita da multimedya + internet özellikleri de gelişince ortaya süper bir cihaz çıkmış sabırsızlıkla beklemekteyim fakat para konusunu nasıl çözücez dur bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

psp de oyun oynamayı çok severim vita da multimedya + internet özellikleri de gelişince ortaya süper bir cihaz çıkmış sabırsızlıkla beklemekteyim fakat para konusunu nasıl çözücez dur bakalım

bekleriz:http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_20//tm.htm#51305031

-para konusunu yurtdışından getirtmekle çözmeyi planlıyoruz. O zaman da 3g operatör sorunu çıkar mı bilmiyoruz işte, biraz daha bekleyip göreceğiz. 250 dolardan 450 liraya falan getirtebiliriz.

• pardon ya psp hiç dıkkatımı çekmedı baksana ekran tam küçükçük siz bebek mısınız ya gidin ps3 alın ya ya da ipad all şu işine bırak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

pardon ya psp hiç dıkkatımı çekmedı baksana ekran tam küçükçük siz bebek mısınız ya gidin ps3 alın ya ya da ipad all şu işine bırak ya

Bende PSP, PS Vita, PS3, iPhone ve iPad cihazları mevcut. Herbiriyle de farklı farklı oyunlar oynuyorum. Bence olay küçük ekran veya büyük ekran olayı değil. Ayrıca cebinde harçlık yoksa söyle katalım.

Şu talebeler konuya pat diye dalmasa ne hoş olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

pardon ya psp hiç dıkkatımı çekmedı baksana ekran tam küçükçük siz bebek mısınız ya gidin ps3 alın ya ya da ipad all şu işine bırak ya

Bende PSP, PS Vita, PS3, iPhone ve iPad cihazları mevcut. Herbiriyle de farklı farklı oyunlar oynuyorum. Bence olay küçük ekran veya büyük ekran olayı değil. Ayrıca cebinde harçlık yoksa söyle katalım.

Şu talebeler konuya pat diye dalmasa ne hoş olacak

dostum iphone psp gözleri yorumyor mu? sorsam sana?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.