Marka : SAMSUNG Ekran Boyutu : 13.3" İşlemci Tipi : Intel Core i3 İşlemci Hızı : i3-370M 2.26Ghz 3MB Ram : 4 GB DDR3 Harddisk : 500 Gb Sata Ekran Kartı : nVidia G310M 512MB Optik Sürücü : DVD Yazıcı DL Webcam : Var Bluetooth : Var İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Pil : Li-on 6 Hücreli Ağırlık : 1.96 Kg Boyutlar : 329.0 x 229.5 x 26.4-32.0
arkadaşlar ürün bu. GOLD da 1400 lira civarında. ince ve şık bir görüntüye sahip almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumlarınıda öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.
fikri olan yok mu?
yahu hiç mi samsung kullanıcısı yok?
arkadaşım aldın mı acaba samsung q330u ben de almayı düşünüyorum bu hafta ama kararsızım ısınma problemi var mı merak ediyorum. bir de asusun u31 serisi var o da 13.3" onunla arasında kaldım asusun ısınma problemi yok dediler ama samsung daha yakın gelio bilemedim aldıysan sen yardımcı olursan sevinirim
ben aldım darty den q330 js02 modelini ısınma sorunu yok aletten son derece memnunum pili 2 saat civarı gidiyor darty den kdv indirimi varken kaçırma derim
Eğer almadıysanız pendikdeki mediamarktta 1399 tl ye gördm ben bilginiz olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: baris24
kdv indiriminden 1.185 e geldi bana
süper fiyat memnun musun bende ürünü sunum yapıcak birisi için almayı düşnüyorum ürünün + ve - yanlarını yazarsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: RedOctober
quote:
Orijinalden alıntı: blacksnake03
quote:
Orijinalden alıntı: baris24
kdv indiriminden 1.185 e geldi bana
süper fiyat memnun musun bende ürünü sunum yapıcak birisi için almayı düşnüyorum ürünün + ve - yanlarını yazarsan sevinirim.
kasası çok hoşuma gitti,klavye tuşlarının ayrı olması ayrı bir güzel tek sıkıntı kasası biraz.. cd rom un altına bastırınca içe giriyor yani cd rom ile kasası arasında bosluk mevcut onun haricinde çok memnunum,ekranı da çok kaliteli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme