İyi akşamlar. Tv yi alalı epey uzun zaman olmuş. Memnuniyet durumu nasıl. Ben de aynı tv yi almayı düşünüyorum. Özellikle ses sistemi de iyi gibi tv nin genel olarak yorumunuz nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Q80D vs QN85D (2. sayfa)

-
-
Merhaba, çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım aldığımdan beri. Ses görüntü çok iyi. Her QLED'de olduğu gibi odanız çok güneş alıyorsa mutlaka yansıma yapıyor.
-
Merhabalar cihazı nereden almıştınız? Taksit olmuş muydu? Cihazda en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri neler olmuştur?
Ayrıca marketi geniş çaplı mıdır? Uygulama indirmek vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon üzerinden 3 taksit ile almıştım. Cihazda beğenmediğim bir özellik yok, sadece salonum çok güneş aldığı için bazen yansıma yapıyor. Ben karanlık ortam seven biri olduğum için evdeki jaluzi vs. güneşi kapatıyor sorun yaşamıyorum. Uygulama olarak da aktif olarak kullandıklarım: YouTube, Disney+, Netflix, Prime Video, Stremio ve Tarayıcı. Bunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. XBOX'da bağlı durumda. Genel olarak gayet memnunum. Tekrar televizyon alacak olsam o yıla ait samsungun benzer bir modelini alırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X