Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
29
Favori
61.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55q60 hepsiburada da gece 12 ye kadar 5499 tl
    200tl zarardayım 😓

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 22 Ekim 2019; 21:2:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg sj3 soundbar ile bluetooth bağlantısı ile kullanıyorum,lakin televizyonu açıp kapattığımız zaman otomatik tv hoperloruna geçiyor ve tekrar soundbar ı seçmek zorunda kalıyorum .Çözüm önerisi olan var mı ?
  • Smart TV uygulamalarına puhu TV gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SACRED REICH S kullanıcısına yanıt
    Hdmi arc bağlantısı yaparsan hem daha güzel ses alırsın hem de bu sorunla karşılaşmazsın diye düşünüyorum.
    Auto on/off tuşunu aktif yap belki düzelir sorunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 1 Kasım 2019; 22:10:35 >
  • SACRED REICH S kullanıcısına yanıt
    Onun çözümünü ben de bulamadım. Aynı soundbar var her defasında tv hoparlörüne döndü. Çareyi soundbarı tvye kabloyla bağlamakta buldum.

• Arkadaşlar bundan 5 gün önce 55q60rat tv aldım fakat sağ üst ve sağ alt tarafta bulutlanma mevcut ayrıca hangi ayarı yaparsam yapayım hareketli sahnelerde titremeler oluyor netflix 4k da bile bunlar garanti kapsamına girer mi?

• hsanlukk H kullanıcısına yanıt
    Servis kurulumu yaparken fark edilmediyse simdi servis kaydi actir gelip baksinlar

• Arkadaşlar bu tv yi 11.11 kampanyasında almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz? İyi ve kötü yönlerinide belirtirseniz çok memnun olurum.
  • Bende tvyi yeni aldım görüntüsü falan süper ama kumandayı bir türlü kullanamadık 20 li numaralardan sonra kumanda ne ileri ne geri gidiyor takılıp kalıyor kanal listesini açmam gerekiyor. Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanır çok sevinirim...
  • Smart ip TV programında yüklü olan VOD lardan avı, mkv uzantılı formatlar açılmıyor, ancak mp4 uzantılı formatlar açılıyor

• mehmet5952 kullanıcısına yanıt
    Kumandayda ilgili bir problem olabilir bende böyle bir sorun yok. Tv+ kullanıyorum.

• Samsung 55RU7100- SAMSUNG 55RU7400 Samsung 55Q60R - hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

Arkadaşlar bundan 5 gün önce 55q60rat tv aldım fakat sağ üst ve sağ alt tarafta bulutlanma mevcut ayrıca hangi ayarı yaparsam yapayım hareketli sahnelerde titremeler oluyor netflix 4k da bile bunlar garanti kapsamına girer mi?
    herkese merhaba, 1 ay önce samsung 55Q60RAT modelini (100hz 4k tv lerden biri) satın aldım. fakat tv de 10 gündür hızlı hareketli sahnelerde görüntü titremeleri ve kare atlamaları oluyor.(uydu yayını-youtube-netflix vb.) daha önceden oluyor muydu emin değilim. TV nin kendi tarayıcısından TESTUFO internet sitesine girdim hz testi yaptım Şok Oldum... TV'yi 50 hz ölçüyor. Bütün ayarları denedim hiçbir şekilde bu titremeyi (akıcı olmayan anlamında titreme) ortadan kaldıramadım. 1080p 60hz tv deki akıcılık 55Q60RAT da yok.
    Samsung Müşteri hizmetleri ve teknik servis butün yayınlar 50hz diyerek olayı anlamıyor. ama bana tv nin bu soununu halletmeleri ve 100 hz olduğunu kanıtlaması için servis randevusu aldım. Servis menüsünden TV'nin kaç hz yani yenileme hızını gösteren bir bölüm var mı? yada Tv deki bu sorunu aşmamın bir yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Not: ayını sorunu yaşayanlar testufo dan bu testi yaparak sonucu bildirirse sevinirim. Bu model Tv'nin kaç hz oluğunu acilen öğrenmek istiyorum. p.tesi servis gelecek vereceğğiniz bilgiler ile onlara durumu anlatacağım.

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ
    www.testufo.com
    Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays.
    https://www.testufo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmlkndz -- 23 Kasım 2019; 20:9:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet5952

Bende tvyi yeni aldım görüntüsü falan süper ama kumandayı bir türlü kullanamadık 20 li numaralardan sonra kumanda ne ileri ne geri gidiyor takılıp kalıyor kanal listesini açmam gerekiyor. Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanır çok sevinirim...
    herhangi bir samsung tv kumandası temin ederek çözüme ulaşabilirsiniz ben diğer tv nin kumandasını da kullanıyorum.
  • tmlkndz T kullanıcısına yanıt
    Ayni tv bende de var yaptım testi.
    Satarken 100 diye satıyorlar bende anlamadım. İptv de mac izlerken topta sorun oluyor ama netflix ya da tv+ ta sorunsuz izliyorum cok iyi görüntüsü sorun yok. İptvde topta sorun oluyor onuda internetle alakali diye düşünüyorum. Merak ettim simdi servis gelince neler diycek benide bilgilendirersen sevinirim.

• DrPowerX kullanıcısına yanıt
    Testi nasıl yapıyorsunuz? Bende yapayım

• blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    www.testufo.com

• Arkadaşlar bu ürünün muadili xf9005 midir?

• tmlkndz T kullanıcısına yanıt
    Eski televizyonumuzda samsung onun kumandasıda aynı şekilde bazı kanallarda kanal yukarı aşağı ya da numara gidemiyodum. Hbb tv diye biz özellik var onu kapattım şu an normale döndü iki kumanda da sorunsuz çalışıyor. Yazlımsal bi sıkıntı var sanırım...
  • Beyler teknosada55Q60R modelini sordum 50 Hz olduğunu söylediler epey de 100hz yazıyor bu TV 100hz mi ona göre alicam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.