< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (43. sayfa)
-
-
Dediğiniz gibi yaptım düzeldi teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim geçen bende de yaptı 1-2 kanalda, böyle çözdüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekran yanması olabilir hocam maalesef.
-
Ekran yanması değil bence, QLED paneller çok zor yanıyor hatta yanmadığı söyleniyor. O leke Samsung TV'lerde bolca görülen DSE (Dirty Screen Effect)'e benziyor.
-
Yanlış yazmışım hocam. Düzelttiğiniz iyi oldu. Dediğiniz gibi DSE'ye benziyor. Bu sorun Q60-Q70'lerde yaygın diye biliyorum.
-
Çok teşekkür ederim hocam, peki sizce çözümü nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: engovaÇok teşekkür ederim hocam, peki sizce çözümü nedir?
Samsung'dan başka markalara yönelmek, Samsung'un giriş seviyesi televizyonundan tutun en üst seviye Q80-90 serilerine kadar bu sorun bulunuyor. Ben de Q60R kullanıcısıydım, bende de vardı.
-
E en son hamlem olabilir hocam malûm pandemi yüzünden kalakaldik. İdare edeyim o zaman ben😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engova -- 30 Mayıs 2021; 14:34:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: engovaE en son hamlem olabilir hocam malûm pandemi yüzünden kalakaldik. İdare edeyim o zaman ben😄
Yani günlük kullanımda çok da belli olan bir problem değil zaten, uniformity testlerinde kendini ele veriyor. Ben başka sebepten dolayı iade ettim.
-
Sanırım Atmos açıklamalı filmlerde renk ya böyle ya yeşil ağrılıklı falan oluyor. Sanırım yine tv nin desteklemediği bir format. Çözüm var mıdır?
-
herkese selamlar kullandığınız uydu kanal listesini paylaşabilir misiniz?
-
Arkadaşlar benim tv de elektrik gitti. Rnerji gelmiyor , garantiside yeni bitti. Debeyebileceğim birşeyler varmı acaba yoksa direk servislikmi 😔
Arkadaşlar merhaba. Prime Video sizde çok kasıyor mu ? Tv yi aldığımdan beri böyle. Video' yu izlerken kasma donma hiç yok ancak arayüzünde aşırı kasma oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onebelegidico -- 12 Ocak 2023; 12:17:45 > -
Bende böyle bir sorun yok. Netfilix ney se o .
-
Atmos ses formati, goruntuyle alakali degil...Dolby Vision iceriklerde oyledir belki...
Cevap için teşekkürler. Tv yi sıfırlayıp tekrar bakayım o halde. Belki düzelme olur :(
Arkadaşlar selam. Televizyonumuza güncelleme gelmiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X