Bu arada baktim 65Q60R imis tam modeli. |
SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (40. sayfa)
-
-
Kurulduğunda YouTube tan ölü piksel ve ışık sızması testi yapın. Ekranın üst köşelerinin çerçeveyle arasında boşluk olup olmadığını kontrol edin. Diğer konularda da sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bu cihazın hdm çıkışı 2.1 mi acaba. Samsung müşteri hizmetleri ile yazistim. Hdml 3 icin 2.1cikisi var diyor. Yazılı kaynak soruyorum. Hic bir yer gösteremem. Hic bir yer de yazmıyor. Diyor. Ben dedim öyle diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanka18 -- 31 Ekim 2020; 14:48:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorsunuz PlayStation 5 cikiyor ve 2.1 çıkışı 4 k 120 fps destekli. Ancak 2.0 4k 60 fps destekli. Belki PlayStation 5 ileride oyunlari 4 k 120 fps e çıkarabilir.
Arkadaşlar tv de ses gelmeye başladı. PC de kullanıyorum çıt çıt çıt diye sürelilik arzeden bir ses başladı birkaç gündür. internette gezerken falan rahatsız ediyor bu çıtlama. 3 metre öteden bile duyuluyor. Karşılaşan var mı? Tv yi alalalı 6 ay kadar oldu .servis falan uğraşmadan değişim yaparlar mı tadım kaçtı iyice.
-
Bu aralar televizyonda Netflix izleyip çıkış yaptığımda ekranda Tv yazısı takılıp kalıyor ses oluyor ama görüntü olmuyor. Hiç olmayan bu sorunu çok sık yapmaya başladı ve kapatıp açmakta fayda etmiyor. Samsung Qled yazısı gelene kadar basılı tutunca düzeliyor. Sıkıntı neden kaynaklanıyor yaşayan var mı?
Şuan 55q60rat 7000 civarına yükseldi bu özelliklerde 100hz bir cihaz bulamadım. Şuan n11de indirimlerle 6500 civarına gelecek diye düşünüyorum. Bu model geçen yılın modeli olmasına rağmen halen alınmaya değer mi arkadaşlar?
Geçen hafta vatanda 7200 e teşhirnürünü satılıyordu. Bunun da teşhir olmadığını kontrol ederek alın. 7000 liraya bu devirde iyi tv. Dolar bu kadar yükselmese hakkı 5000 tl. Geçen yıl bu zamanlar arkadaşım 5400 e aldı.
Arkadaşlar tv ye Bluetooth kulaklık bağlayabiliyormuyuz?
Daha 1 ay önce 5800 lerde satıldığı oldu. Fiyat çok yükseldi maalesef. Muadil bir cihaz bulamadım.
Evet
Nasıl eşleştirecrğimi de söylersen süper olur. Teşekkürler şimdiden.quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87Evet
ayarlardan sese, ses çıkışı, bluetooth hoparlör listesinden ekliyeceksin hocam.
👍 teşekkürler
Arkadaş bu televizyon 6250 TL ye n11 indirimi ile alınabiliyor almalı mı yoksa yerine ne bakmaliyim fikri olan var mı?
Bu fiyata başka 100hz tv varsa karşılatırırız ama bu tv bu fiyayaysa alınır derim. İade ürün olmadığından emin ol. Kurulum yapılırken ışık sızması ölü piksel ve ekranın kenar açıklığı kontrolünü yaparak alın.
Kardeşim aman ha o model q60T modeli yani 50 hz. 100 hz olan q60R.
Ben de diyorum 9000 lerden nasıl 6200 e düştü. Arkadaş doğru söylüyor. Ürün koduna dikkat edin. 55q60rat ın eşdeğeri 55q70t dir.
Teşekkürler hocam r yada rat lere bakayım.
55q60r alacaksanız Samsung un kendi sitesinde 6999. Q70 tl alacaksanız vatan da 8200 ama 8 altına verebilirim dedi çalışan. 450 de para kart hediyesi ile 7500 e mal edilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X