< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (39. sayfa)
-
-
Hocam bu YouTubeda ki ışık sızması testi videosu o yüzden tek nokta gözüküyor. Ölü piksel yok cihazda kontrol ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu model birçok mağazada tükenmiş durumda. var olanlarda da fiyat yükselmiş. 7500 tl civarı
bu tutara bu modeli almaya değer mi şu anda yoksa alternatiflere mi yönelmeli? 100 hz panel hızından ötürü bu modelle ilgileniyorum. -
Geçen hafta aldım tv yi vatandan. Güzelce incelemesini yaptık orada çalışan arkadaşla. Firmanın arka tarafta bölümüne götürdük orada karanlık ortamda testi yaptık. İyi durumdaydı. Kutudan çıkan kumandası kullanılmıştı rica ettim başka tv nin kutusundan açılmamış kumanda getirdi test ettik onu da çalışıyordu. Kendi netimden netflix e, youtube a falan bağlandım gayet iyi durumda çalışır vaziyetteydi. 6400 e aldım üzerine 3 yıl garanti daha yaptırdım. 7124 e gelmiş oldu.quote:
Orijinalden alıntı: pierbacardi
Selamlar
Yaşadığım yerdeki vatan mağazasında 55Q60R modelinin teşhirini buldum. Malüm şuan piyasada kapalı kutusu yok. Fiyat olarakta az bişey indirecekler. Teşhir ürün haziran gibi konulduğunu söylüyorlar. Ben bunu almadan önce nelerine dikkat etmeliyim sizce?
Piksel testini nasıl yaptırabilirim? Kırık çizik vs haricinde nelere bakmalıyım? Açıklığı vs nasıl anlarım? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Hayırlısıyla 1-2 haftaya kurdurucam eve
-
Tarayıcıdan film izleyen varmı? Hangi siteyi denediysem izlenmiyor.
Şimdi denedim de 720p’den izleniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde bende bu tv den alamadım. tn8500 nasıldır mesela. Ya da alternatif bir model?quote:
Orijinalden alıntı: pierbacardi
Geçen hafta aldım tv yi vatandan. Güzelce incelemesini yaptık orada çalışan arkadaşla. Firmanın arka tarafta bölümüne götürdük orada karanlık ortamda testi yaptık. İyi durumdaydı. Kutudan çıkan kumandası kullanılmıştı rica ettim başka tv nin kutusundan açılmamış kumanda getirdi test ettik onu da çalışıyordu. Kendi netimden netflix e, youtube a falan bağlandım gayet iyi durumda çalışır vaziyetteydi. 6400 e aldım üzerine 3 yıl garanti daha yaptırdım. 7124 e gelmiş oldu.
Hayırlısıyla 1-2 haftaya kurdurucam eve
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar merhaba,
TV'ye Xbox ya da PS4 bağlayan var mı? Oyun modu ayarlarını tam yapamadım sanırım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? -
Ps4 te zaten direkt kendisi oyun modunu açıyor hocam, hatırladığım kadarıyla çok fazla ayarda yoktu sorun neydi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar tv 2k 120 hz açılmaz oldu. Pcye bağlı kullanıyorum , 2k da 120 hz yaptığımda ekran kare oluyor çözünürlüğü 640 düşürüyor. Sorun hakkinda bilgisi olan varmı
Bu televizyon için soundbar önerebilecek olan var mı? LG SJ3 modeli iyi gibi gözüküyor ama onda da tek kumanda ile kontrol ediliyor mu bilemedim. -
Arkadaşlar 55Qrat ile 55Qratxtk aynı model mi? Bazı sitelerde 55qratxtk tı 50 hz gösteriyor?
LG sk9y aldım çok memnunum
MÜJDE!!!
QE55Q60RATXTK model televizyonlarda youtube uygulamasında artık sesli aramayapılabiliyor. Samsung destek ile yaptığım görüşmelerde bu özelliğin Türkiyede kullanılamadığı konusunda ısrar edilsede, biraz kurcama yaptıktan sonra bunun mümkün olduğunu gördüm. tv üzerinden yazılım güncellemeyi denediğimde yazılımın en güncel hali olduğu uyarısı alıyordum (sürüm: 1361). samsungun sitesinden kontrol ettiğimde 1371 numaralı sürümünde yayınlandığını farkettim ve bilgisayarıma aşağıdaki linkten indirip usb üzerinden güncellemeyi yaptım. Şimdilik güncel yazılımda bir sorunla karşılaşmadım, bir durum olursa bu başlık altında paylaşırım. Sonuç olarak artık youtube da klavye ile yazma derdi çözülmüş oldu. samsung türkiye inatla olmaz desede oldu. örnek videoyuda linkten erişebilirsiniz.
-
Hocam verdiğin samsung sayfasından güncellemeyi indirip flashdiske attım ama ne otomatik ne de Manuel olarak görmedi. Nerde hata yapmış olabilirim acaba?quote:
Orijinalden alıntı: baksiarifMÜJDE!!!
QE55Q60RATXTK model televizyonlarda youtube uygulamasında artık sesli aramayapılabiliyor. Samsung destek ile yaptığım görüşmelerde bu özelliğin Türkiyede kullanılamadığı konusunda ısrar edilsede, biraz kurcama yaptıktan sonra bunun mümkün olduğunu gördüm. tv üzerinden yazılım güncellemeyi denediğimde yazılımın en güncel hali olduğu uyarısı alıyordum (sürüm: 1361). samsungun sitesinden kontrol ettiğimde 1371 numaralı sürümünde yayınlandığını farkettim ve bilgisayarıma aşağıdaki linkten indirip usb üzerinden güncellemeyi yaptım. Şimdilik güncel yazılımda bir sorunla karşılaşmadım, bir durum olursa bu başlık altında paylaşırım. Sonuç olarak artık youtube da klavye ile yazma derdi çözülmüş oldu. samsung türkiye inatla olmaz desede oldu. örnek videoyuda linkten erişebilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Burada ki klavuza göre usb içindeki exe dosyasını pc üzerinde açman gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazansavar -- 23 Ekim 2020; 21:31:54 > -
Orda 3 tane indirilebilir dosya var biri Windows yazıyor diğer ikisi OS yazıyor. Kaçıncı sıradakini indireyim.
quote:
Orijinalden alıntı: sabata21
Orda 3 tane indirilebilir dosya var biri Windows yazıyor diğer ikisi OS yazıyor. Kaçıncı sıradakini indireyim.windows kullanıyorsanız windows olan tabi.
-
Hallettim. Yardımın için teşekkürler.
Merhaba konuya uzak kaldim , vehicbiryerde okuyamadim ben gecen sene 65Q60 modeli almistim. Henuz acmadim paketini. Ne gibi sorunlari var bu urunun ? Kullanma amacim PS , Netflix , v.b
Kendi marketi varmi iptv programi indirsem ? Ya da neler indirmeyi onerirsiniz ?
Yapmamam gereken ozel birsey varmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X