Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
29
Favori
61.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

Bahsettigim zaten 55 ekran icin, 49 ekranin ne oldugu belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• M@rvelous M kullanıcısına yanıt
    Lg şöyle demiş
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

İlginç ve saçmalık bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamilkamilov K kullanıcısına yanıt
    Agir sacmalik olmus tabi de sorum bu degildi hocam

• Ürün geldi arkadaşlar. Servise kurulum kaydı oluşturdum. Kutu sorunsuz.
    Kurulsun, görelim bakalım.

• Arkadaşlar bu tv kaç lira seviyelerinde alınabilir durumda olur indirim beklenmeli mi şuan 6379 tl den satılıyor da.

• Ben de 55q60r almayı düşünüyorım ama panel açıklığı kafamı çok karıştırıyor ne yapacam bilemiyorım

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostbite01

Ben de 55q60r almayı düşünüyorım ama panel açıklığı kafamı çok karıştırıyor ne yapacam bilemiyorım
    Şu ana kadar panel açıklığından dolayı sıkıntı veya arıza yaşayan kimseye rastlamadık burada. Bundan sonra da sorun yaşanmayacağı anlamına gelmiyor ancak kafanı ekrana yasladığında görülebilen bir açıklıktan söz ediyoruz. İlk baktığımda ben görmemiştim bile mesela. Tekrar baktığımda sadece köşelerde görebildim. Komple bir açıklık da söz konusu değil. Ekranın performansına olumsuz anlamda hiçbir katkısı yok şu an için. Açıkçası ben tvden çok memnunum. Film indirirken dts olmayanı arama zahmetine katlanıyorum. Onun dışında oldukça başarılı.

• tv bugün kuruldu. 2 saate yakın çalıştırıp köşeleri incelemeye başladım :)

sağ üstte 2cm e yakın bir açıklık var. diğer köşelerde herhangi bir açıklık gözlenmiyor ancak hafif bir esneme olayı var dokununca esniyor geriye doğru zorlamanın bir anlamı yok bence. iade etmeyi düşünmüyorum. güzel fiyata güzel tv. 70r-80r alamadıktan sonra 60r ile yola devam.

inşallah alan tüm arkadaşlarda sorunsuz bir şekilde çalışır iade vs ile uğraşmak zorunda kalmaz kimse.
  • Ne kadara düşer bu tvnin fiyatı bilen var mı şu an pahalı gibi geliyor bana 6500 mesela geçen hafta 6binden satılmış vatanda ama haberşm yoktu bunun takibi için bir öneri var mı

• Ayrıca bir sorum daha var 55q60t ile 55q60r arasında fark nedir

• Frostbite01 F kullanıcısına yanıt
    60r alamaz isen
    60t yerine git vestel al o derece
    teknik farkı yazmaya lüzum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz panel açıklığı belli olmuyordu. Akşam olunca bir bakayım dedim. Sadece sağ üst ve alt kısımda çok hafif, belli belirsiz bir açıklık gördüm. Diğer yanlarda açıklık yok. Servis elemanına sormuştum, 3 mm kadar açıklık payı vardır demişti. Panelin dayanıklı olması için bu elzem bir durum diye ifade etti. Sanırım öyle bir durum mevcut. Kullandıkça sıkıntı yaratır mı?

Tv bayağı iyi bence. Çok kullanamadım doğal olarak, film performansını da merak ediyorum. Eminim ondan da iyi sonuç alacağım. Beklentim düşüktü samsung markasından, şimdilik memnunum.

• Acikcasi ben de cok memnunum televizyondan, iki aydir panel acikligi ile kullaniyorum bir sikinti yaratmadi bana henuz. Bir ara 2020 modellerini beklesem mi diye dusunuyordum fakat iyi ki beklememisim.

Q60R'in muadili Q70T 8500 TL'den satisa cikti, arada ciddi fark var.
  • Arkadaşlar sony xf9005 mi 60r mi sizce

• Tabii ki XF9005 daha iyi bir TV. Bu ikisi arasindan Q60R almanin tek aciklamasi aradaki farki odememek istemek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBadu

Tabii ki XF9005 daha iyi bir TV. Bu ikisi arasindan Q60R almanin tek aciklamasi aradaki farki odememek istemek olabilir.
    Sony aldım 7350 tl ye düşmez diye tahmin ediyorum bekleyecektim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostbite01

Ne kadara düşer bu tvnin fiyatı bilen var mı şu an pahalı gibi geliyor bana 6500 mesela geçen hafta 6binden satılmış vatanda ama haberşm yoktu bunun takibi için bir öneri var mı
    Bazı geceler indirim oluyor vatan-MM-teknosa'da.

• Arkadaşlar q60R aldım daha yeni yarın kurulum olacak. Menüde bir yerde kaç saat kullanıldığı tarzı bir yer vardı. Onu nerden bulabilirim .Kurulurken baktırmak istiyorum teşhir olup olmadığına bakmak istiyorum kutudan dolayı şüphelendim
  • JoeyBane.61 J kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=144581351

Şurdan bakabilirsiniz.tabi hepsinde geçerli mi net bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 12 Ağustos 2020; 18:51:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.