Bildirim
SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Agir sacmalik olmus tabi de sorum bu degildi hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bu tv kaç lira seviyelerinde alınabilir durumda olur indirim beklenmeli mi şuan 6379 tl den satılıyor da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 55q60r almayı düşünüyorım ama panel açıklığı kafamı çok karıştırıyor ne yapacam bilemiyorım
Şu ana kadar panel açıklığından dolayı sıkıntı veya arıza yaşayan kimseye rastlamadık burada. Bundan sonra da sorun yaşanmayacağı anlamına gelmiyor ancak kafanı ekrana yasladığında görülebilen bir açıklıktan söz ediyoruz. İlk baktığımda ben görmemiştim bile mesela. Tekrar baktığımda sadece köşelerde görebildim. Komple bir açıklık da söz konusu değil. Ekranın performansına olumsuz anlamda hiçbir katkısı yok şu an için. Açıkçası ben tvden çok memnunum. Film indirirken dts olmayanı arama zahmetine katlanıyorum. Onun dışında oldukça başarılı.quote:
Orijinalden alıntı: Frostbite01
Ben de 55q60r almayı düşünüyorım ama panel açıklığı kafamı çok karıştırıyor ne yapacam bilemiyorım
tv bugün kuruldu. 2 saate yakın çalıştırıp köşeleri incelemeye başladım :)
sağ üstte 2cm e yakın bir açıklık var. diğer köşelerde herhangi bir açıklık gözlenmiyor ancak hafif bir esneme olayı var dokununca esniyor geriye doğru zorlamanın bir anlamı yok bence. iade etmeyi düşünmüyorum. güzel fiyata güzel tv. 70r-80r alamadıktan sonra 60r ile yola devam.
inşallah alan tüm arkadaşlarda sorunsuz bir şekilde çalışır iade vs ile uğraşmak zorunda kalmaz kimse. -
Ne kadara düşer bu tvnin fiyatı bilen var mı şu an pahalı gibi geliyor bana 6500 mesela geçen hafta 6binden satılmış vatanda ama haberşm yoktu bunun takibi için bir öneri var mı
Ayrıca bir sorum daha var 55q60t ile 55q60r arasında fark nedir
60r alamaz isen
60t yerine git vestel al o derece
teknik farkı yazmaya lüzum yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Acikcasi ben de cok memnunum televizyondan, iki aydir panel acikligi ile kullaniyorum bir sikinti yaratmadi bana henuz. Bir ara 2020 modellerini beklesem mi diye dusunuyordum fakat iyi ki beklememisim.
Q60R'in muadili Q70T 8500 TL'den satisa cikti, arada ciddi fark var. -
Arkadaşlar sony xf9005 mi 60r mi sizce
Tabii ki XF9005 daha iyi bir TV. Bu ikisi arasindan Q60R almanin tek aciklamasi aradaki farki odememek istemek olabilir. -
Sony aldım 7350 tl ye düşmez diye tahmin ediyorum bekleyecektim amaquote:
Orijinalden alıntı: TheBadu
Tabii ki XF9005 daha iyi bir TV. Bu ikisi arasindan Q60R almanin tek aciklamasi aradaki farki odememek istemek olabilir.
Bazı geceler indirim oluyor vatan-MM-teknosa'da.quote:
Orijinalden alıntı: Frostbite01
Ne kadara düşer bu tvnin fiyatı bilen var mı şu an pahalı gibi geliyor bana 6500 mesela geçen hafta 6binden satılmış vatanda ama haberşm yoktu bunun takibi için bir öneri var mı
Arkadaşlar q60R aldım daha yeni yarın kurulum olacak. Menüde bir yerde kaç saat kullanıldığı tarzı bir yer vardı. Onu nerden bulabilirim .Kurulurken baktırmak istiyorum teşhir olup olmadığına bakmak istiyorum kutudan dolayı şüphelendim -
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=144581351
Şurdan bakabilirsiniz.tabi hepsinde geçerli mi net bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 12 Ağustos 2020; 18:51:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X