Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
29
Favori
61.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim benim kanal listesine ihtiyacım var . Tv yi sıfırladım sonrada kanal listeside silindi yeniden taradım birsürü kanal cıktı şifreli şifresiz. Dijitürk Türksat modül üyeliğim var. Bana kanal listesi yada düzenleyebilceğin bir program lazım yardımlarınız için teşekkürler
    Edit : tv modelim q80r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    Çagır servisi 2 dk da yüklesin gitsin Garanti devam ediosa. Bi anda kanallar gitti anlamadım bi sorun var sanki falan de

• quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

Çagır servisi 2 dk da yüklesin gitsin Garanti devam ediosa. Bi anda kanallar gitti anlamadım bi sorun var sanki falan de
    22 ay garantisi var hocam kendi evime gecince olmadı servisi cagırıcam

• Youtube da sesli arama fonksiyonunu kullanamıyorum, çözümü nedir?

• Denedim ama arada yine açılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrPowerX kullanıcısına yanıt
    TV güncelleme kontrol et yoksa desdek hattından yardım iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam;
    55 inç bir tv almak istiyorum. Özelliklerden çok fazla anlamam,digiturk,ps4 pro ve netflix kullanıyorum. Philips 55pus7304 televizyonuna bakıyordum ama bu tvyi de qled olarak görünce ikilemde kaldım. Sizce aradaki fiyat farkınıda düşününce bu tvyi mi almalıyım yoksa standart benim gibi bir kullanıcı için philips tvyi mi tercih edeyim.
  • Arkadaşlar merhaba.
    1 ay önce 55q60r televizyonum ekranını bizim evdeki afacanlar kırdı. Yetkili servisten fiyat aldık 4.000 tl istediler tamam dedik servis panel değişimi yaptı.
    Sıkıntı şu ki görüntü eskisi gibi hissettirmiyor. Psikolojik olarak sürekli kusur mu buluyorum yoksa gerçekten bir sıkıntı var mı, bunun testi falan mı bilmiyorum.

Samsung servis kayıtlarına baktığımda televizyonum servise gittiğini yazıyor fakat panel değişimi yazmıyor. Acaba bu servis çin malı falan bir panel getirdi de taktı mı diye aklımdan geçiyor.

Öncelikle koyu renkler siyaha çok yakın. Örneğin koyu
    lacivert siyah gibi görünüyor. Karanlık sahnelerde yani tamamen siyah arka planda (Örneğin tv geçişlerindeki siyah ekran veya jenerik ekranı) tuhaf beyazlıklar var. Bu beyazlıklar odanın ışığı kapalıyken daha da belirginleşiyor.
    Ekran resimlerini atıyorum. Fikirlerinizi ve ne yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C5H8NO4Na -- 20 Ağustos 2020; 21:38:40 >

• C5H8NO4Na C kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede bulutlanma var hocam normal degil

• Arkadaşlar bende 10 gün önce samsung Q60r alarak aranıza girmiş bulunuyorum. Benim televizyonda görüntü gayet güzel ama beyaz bir görüntü olduğunda ekranın alt çerçeve boyunca hafif bir sarılık var. Normalde bu pek belli olmuyor, tamamen beyaz bir görüntü olduğunda gözüme çarpıyor. paneli elimle kontrol ettiğimde hiç bir yerinde sıcaklık hissetmezken bu alt bölgede bir miktar sıcaklık mevcut.

Edge panel olmasından kaynaklı bir durum mu? Sizin televizyonlarda da beyaz ekrandayken alt kısımda hafif sarılık mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucantilki -- 24 Ağustos 2020; 20:57:29 >
  • Selamlar

Yaşadığım yerdeki vatan mağazasında 55Q60R modelinin teşhirini buldum. Malüm şuan piyasada kapalı kutusu yok. Fiyat olarakta az bişey indirecekler. Teşhir ürün haziran gibi konulduğunu söylüyorlar. Ben bunu almadan önce nelerine dikkat etmeliyim sizce?

Piksel testini nasıl yaptırabilirim? Kırık çizik vs haricinde nelere bakmalıyım? Açıklığı vs nasıl anlarım? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
  • pierbacardi kullanıcısına yanıt
    merhaba

aşağıdaki testleri youtube'dan bu linkle (https://2conv.com/en56/) indirip usb hard diske attım şahsen ben test için.

1- dimming test:
    Asım Laleyoutube
    Dimming Test
    https://www.youtube.com/watch?v=3So8OFdqcdA

2- ölü piksel testi:
    Video Game Solutionyoutube
    Ölü piksel testi FULL HD 1080P
    https://www.youtube.com/watch?v=j1-sCHSrRbM

3- back light bleed testi:
    Repair Plusyoutube
    Backlight bleed test - black screen for testing - 5 minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=m_NeIyG98Nc

panelde açıklığı anlamak ekrana iyice yaklaşıp köşelerine gözle bakmanız lazım. benim bildiklerim bunlar ancak hiç teşhir ürünü almadım. Alan varsa daha detaylı tavsiye verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: musuz

merhaba

aşağıdaki testleri youtube'dan bu linkle (https://2conv.com/en56/) indirip usb hard diske attım şahsen ben test için.

1- dimming test:https://www.youtube.com/watch?v=3So8OFdqcdA
    2- ölü piksel testi:https://www.youtube.com/watch?v=j1-sCHSrRbM
    3- back light bleed testi:https://www.youtube.com/watch?v=m_NeIyG98Nc

panelde açıklığı anlamak ekrana iyice yaklaşıp köşelerine gözle bakmanız lazım. benim bildiklerim bunlar ancak hiç teşhir ürünü almadım. Alan varsa daha detaylı tavsiye verebilir.
    Hocam çok teşekkür ediyorum bugün gider bakarım dediğiniz gibi. Peki ekran süresini nasıl alabilirim? Yani ne kadar zamandır açık olduğunu nasıl anlarım?

onu servisler görebiliyor bildiğim kadarıyla. bir cihaz kullanıyorlar. mağazada bakılabilir mi emin değilim. sorulabilir mağazadakilere ama zaten teşhir kullanılmış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musuz

onu servisler görebiliyor bildiğim kadarıyla. bir cihaz kullanıyorlar. mağazada bakılabilir mi emin değilim. sorulabilir mağazadakilere ama zaten teşhir kullanılmış olacak.
    Bugün gittim tekrar öğrendim ne zaman teşhire konulduğunu. 20-23 Mart gibi kutudan çıkartılıp teşhir olarak standa konulmuş ve 2 gün sonra pandemiden dolayı mağaza kapanmış. Daha sonra avmler açılınca 1 haziranda tekrar açılmış. Bugün ayırttırdım kapattırdım televizyonu :) Yarın gidip ekran testlerini falan yapıp o şekilde almayı düşünüyorum. Fiyat olarakta 150-200 düşecekler bakalım.

Başka yapmam gereken test var mıdır ?
    Hocam o testler gündüz vakti bişey ifade etmez. Hava kararınca evde şok olmayın sonra. Bukutlanma ılık sızması falan fündüz göremezsiniz

• quote:

Hocam o testler gündüz vakti bişey ifade etmez. Hava kararınca evde şok olmayın sonra. Bukutlanma ılık sızması falan fündüz göremezsiniz
    Hocam o testleri arka tarafta depo gibi yerde yaptırsam karanlık bi yerde. Birde bu bulutlanma ışık sızmasını falan nasıl anlarım?

Karanlık bir ortam saglayabilirseniz bakın. Ekranda siyah kumaşın üstüne çamaşır suyu dökülmüş gibi lekeler varsa ciddi seviyede veya köşelerden sızan ışık falan almayın. Bunları yukarıda arkadaşın attığı youtube videolarını karanlıkta açarak görebilirsiniz.

• quote:

Karanlık bir ortam saglayabilirseniz bakın. Ekranda siyah kumaşın üstüne çamaşır suyu dökülmüş gibi lekeler varsa ciddi seviyede veya köşelerden sızan ışık falan almayın. Bunları yukarıda arkadaşın attığı youtube videolarını karanlıkta açarak görebilirsiniz.
    Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum bugün mesai çıkışı gidip inceleyeceğim

• 55Q60r kullanıyorum. Bu ışık sızması normal seviyede mi yoksa iade etmeli miyim? 1 hafta oldu kullanalı.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.