Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
29
Favori
61.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goldkings

Kutunun poşeti yok mu onu kast etmiştim. Kurulum oldu mu panel acikliği vs olmadi inş bende alcam ama kararsizim
    Merhaba hocam, bugün ürünün kurulumunu yaptılar (kutunun poşeti yok sanırım sadece TV'nin sünger şeklinde poşetlemesi var).

Duvara askı aparatı ve HDMI 2.0b kablosu getirdi arkadaş yanında. Askı aparatı için ilk başta bize sordu size fiyat söylendi mi diye (100 deseydik 100'e ilk baştan verecekti sanırsam), ben emin olamadığım için sordum kaç diye 130 TL bir fiyat biçti. HDMI için da 100 TL ikisini beraber alırsan 200 yaparım abi şeklinde pazarlamacı taktikleriyle ikna etmeye çalıştı ancak internette HDMI 2.0b kablonun bildiğimiz HDMI 2.0'dan farkına bakınca çok fark olmadığına karar verip istemediğimizi belirttik. Bunun üzerine askı aparatından 100 TL çekti arkadaş. Ayrıca eski askı aparatımız da vardı duvarda (Philips) sorduk uyar mı diye, yok dedi (40 inçti zaten uymasını beklemiyorduk pek), öyle olunca rica ettik onu da çıkarır mısın diye çıkardı sağ olsun.

Gayet ilgiliydi, sorduğumuz sorulara da profesyonelce cevap verdi. Ölü piksel testi yaptık yok gibiydi birazdan bir daha yapacağım. 1 ay boyunca değişim garantisi var bir sorun tespit ederseniz dedi. Kutuyu açınca kumandadan falan zaten sıfır olduğuna karar vermiştik, panel süresini de açıp gösterdi 0 saatteydi. Arkadaş çok ilgiliydi yani.

Panel açıklığına gelince arkadaşa sorduğumda herkes şikayet ediyor kronik sorunmuş sanırım diye bir yokladım, ben daha hiç panel açıklığından değişim vermedim dedi. Ben bu cümleyi olsa da değiştiemiyoruz gibisinden anladım, o yüzden kontrol etmek için pek üzerinde durmadım.

Arkadaş gittikten sonra kontrol ettiğimde de şimdilik sol üst ve sağ üstte bariz bir açıklık var gibi gözüküyor. İsteyen olursa bu gece fotoğrafını atarım. Pek takık bir insan değilim o yüzden idare etmeyi düşünüyorum açıkçası bu sorunla, çünkü değiştirse bile yeni gelen TV'nin swap cihaz olup olmayacağı, panel açıklığının yine aynı şekilde sorun olup olmayacağı, veya başka bir problem yaratıp yaratmayacağı belli değil. O yüzden panel açıklığı çekincesi olan arkadaşlarım varsa Amazon'dan almalarını tavsiye ederim şimdi Vatan'la Samsung'la da boşu boşuna uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Aklına başka soru takılan varsa keyifle yanıtlamak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 7 Ağustos 2020; 17:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Merhaba hocam, bugün ürünün kurulumunu yaptılar (kutunun poşeti yok sanırım sadece TV'nin sünger şeklinde poşetlemesi var).

Duvara askı aparatı ve HDMI 2.0b kablosu getirdi arkadaş yanında. Askı aparatı için ilk başta bize sordu size fiyat söylendi mi diye (100 deseydik 100'e ilk baştan verecekti sanırsam), ben emin olamadığım için sordum kaç diye 130 TL bir fiyat biçti. HDMI için da 100 TL ikisini beraber alırsan 200 yaparım abi şeklinde pazarlamacı taktikleriyle ikna etmeye çalıştı ancak internette HDMI 2.0b kablonun bildiğimiz HDMI 2.0'dan farkına bakınca çok fark olmadığına karar verip istemediğimizi belirttik. Bunun üzerine askı aparatından 100 TL çekti arkadaş. Ayrıca eski askı aparatımız da vardı duvarda (Philips) sorduk uyar mı diye, yok dedi (40 inçti zaten uymasını beklemiyorduk pek), öyle olunca rica ettik onu da çıkarır mısın diye çıkardı sağ olsun.

Gayet ilgiliydi, sorduğumuz sorulara da profesyonelce cevap verdi. Ölü piksel testi yaptık yok gibiydi birazdan bir daha yapacağım. 1 ay boyunca değişim garantisi var bir sorun tespit ederseniz dedi. Kutuyu açınca kumandadan falan zaten sıfır olduğuna karar vermiştik, panel süresini de açıp gösterdi 0 saatteydi. Arkadaş çok ilgiliydi yani.

Panel açıklığına gelince arkadaşa sorduğumda herkes şikayet ediyor kronik sorunmuş sanırım diye bir yokladım, ben daha hiç panel açıklığından değişim vermedim dedi. Ben bu cümleyi olsa da değiştiemiyoruz gibisinden anladım, o yüzden kontrol etmek için pek üzerinde durmadım.

Arkadaş gittikten sonra kontrol ettiğimde de şimdilik sol üst ve sağ üstte bariz bir açıklık var gibi gözüküyor. İsteyen olursa bu gece fotoğrafını atarım. Pek takık bir insan değilim o yüzden idare etmeyi düşünüyorum açıkçası bu sorunla, çünkü değiştirse bile yeni gelen TV'nin swap cihaz olup olmayacağı, panel açıklığının yine aynı şekilde sorun olup olmayacağı, veya başka bir problem yaratıp yaratmayacağı belli değil. O yüzden panel açıklığı çekincesi olan arkadaşlarım varsa Amazon'dan almalarını tavsiye ederim şimdi Vatan'la Samsung'la da boşu boşuna uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Aklına başka soru takılan varsa keyifle yanıtlamak isterim

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun kardeşim. Panel fotosu atarsan sevinirim birde siyahlar nasil? Aksam işik sizmasi var mi onada bakarsan bende alcam panel çok acikligi ne kadar merak ettim

• goldkings G kullanıcısına yanıt
    Hocam ışık sızması bulutlanma falan tamamen şans. Vende panel açıklığı yoktu ama hayvan gibi bulutlanma vardı. Panel açıkmış bulutlanmaymış ışık sızmasıymış samsung hatadan saymıyor haberin olsun . ona göre biraz riske girerek alacaksın. Ha sorarsan sen naptın o hayvan gibi bulutlanma ile dersen samsungu aradım normal dedi. zaten servis gece gelmediği sürece gündüz görmesi imkansız . amazondan almıştım paketleyip iade yolladım. Alacagın yeri iyi seç yoksa kafayı yedirir samsung servis adama 😄
    Sonradan tekrar riske girmeyip q70r aldım aldığımda kuruluma gelen servise benim iade ettiğim q60 ın gece bulutlanma fotolarınıda gösterdim bunu nasıl arızadan saymıosunuz diye onlar köşe aydınlatması onlar sorun degil normal dedi. İyiki amazondan almışım dedirtti samsung bana. Arıza saymadığı fotoyu aşagıya bırakıyorum. Ona göre karar verip al. Bahtına ne çıkarsa hesabı

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

• DrPowerX kullanıcısına yanıt
    TV ayarlar ağ ayarları uzman ayarlara gir TV mobil ile aç bölümünü kapat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • weehwet kullanıcısına yanıt
    Rezillik gerçekten. Vatandan aldım kargo bekliyorum da bu gibi durumlarda iade sebebi ne olarak belirtilmeli?

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Malesef amazon harici firmalar iade için servis raporu istiyor. Servis de arızadan saymadığı için rapor tutmuyor uğraşıp duruyorsunuz. Forumda tüketici mahkemesine gidenler var. Herkesde bu tür bulutlanma vs olacak diye bişey yok umarım sorun yaşamazsınız.

Hocam Q70r'de durum nasıl?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz. Arka aydınlatmalı ve local dimming falan oldugu için ışık sızması bulutlanma falan yok.

Bu yüzden imkanı olanların fald TV almaları çok daha doğru olacaktır..
    Güle güle kullanın inşaAllah

14 günlük cayma hakkı var. herhangi bir sebepe de ihtiyaç yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Arkadaşlar, merhaba bugün Vatan'dan aldığım Samsung Q60R geldi de, kutuda bir ezik, bükük yok gibi yalnız kutunun üstündeki plastik poşet yırtılıp açılmış içine koyulan belgeler de alınmış gibi, bir sorun var mı sizce? Burada hangi belgeler oluyor normalde acaba?

bana da bu şekilde geldi şimdi cihaz. servise sordunuz mu bu durumu. aşırı saçma bir görüntü çünkü insan kıllanmadan edemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: goldkings

Hayirli olsun kardeşim. Panel fotosu atarsan sevinirim birde siyahlar nasil? Aksam işik sizmasi var mi onada bakarsan bende alcam panel çok acikligi ne kadar merak ettim

Alıntıları Göster
    Merhaba, panel açıklıkları sağ üstte belirgin bir şekilde var demiştim, sol üstte de varmış ama bir tık daha az. Sol alt ve sağ altta da çok küçük bir ışık fark ediliyor ama üstlerdekilerden çok çok daha az.

Çok anlamam ama siyahları beğendim, önceki ips Philips (10 yıllık) TV'mize göre daha kaliteli hissettirdi, özellikle karanlıkta.

Işık sızması testini de yaptığımda, ben fark edemedim sanırım, çünkü ekranın bütün köşeleri aynı geldi gözüme, ama telefonumun kamerasından çekince aşırı bir bulutlanma-sızma var gibi gözüktü, kamera açısını değiştirince bu bulutlanma-sızmalarım bölgesi ve boyutu da değişti. Ben varsa bile fark etmedim, rahatsız olmadım anlayacağınız. Bir de mantıken panelin daha açık olan kısımlarının daha çok sızma yapması lazım sanki, ama tam tersi olmuş gibi bende fotoğraflarda çıkana göre.
    Bunun için iki fotoğraf bırakayım açısını değiştirerek çektiğim siz daha iyi anlarsınız belki:

@yasinoznalcin hocam ben kurulum yapmaya gelen arkadaşa sorduğumda irsaliyeleri vs. ona koyuyolar internetten satışta elektronik olarak hallettikleri için çıkartıyorlar dedi bilginize. O yönden içiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 8 Ağustos 2020; 12:31:41 >

• Vatandayken sirf burdaki yorumlardan dolayi q60 gorur gormez dur suna bi bakiyim demistim, ondada vardi bu aciklik.ama bu aciklik mevzusunu hic duymamis birisi sittin sene yanagini panele yapistiripta ona bakmaz gormesi imkansiz gibi yani.Bunu ilk bulan arkadasida tebrik etmek lazim :D

• can sıkıcı bir açıklık. sanki bende de olacakmış gibi hissediyorum. göreceğiz. umarım başım ağrımaz.

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Benim üründe ptesi kurulacak.

Güzel günlerde kullanalım inşallah tekrardan hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 8 Ağustos 2020; 16:29:37 >
    Türkiye üretimi her cihazda varmış maalesef hocam, ben de bu yüzden almaktan vazgeçtim.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Benim de tr cihazı ama yok.

• Selamlar,

Konu ile ilgili ozellikle baslarda bir kac sey yazilmis ama tekrar sormak istiyorum, 2k ve full hd de surekli 120hz panel hizini destekliyor mu yoksa tv icinde bir algoritma ile bu hiz degiskenlik gosteriyor mu?

Displayspescificatins sitesinde boyle gosteriyor, 4k icin maksimum 60 i anlarim da 2k ve FHD icin boyle gostermesine sasirdim.

• M@rvelous M kullanıcısına yanıt
    Konuda defalarca yazıldı bu 49' için.
    100hz 55" ve yukarısı.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.